Palit kacelarija u Nemackoj iz njima znanih razloga mi nista nije odgovorila celu proslu nedelju, iako sam poslao jos jedan mail sa upitom.Poslao sam mail Palitu sa zahtevom da odradimo reklamaciju direktno preko njih, javljam cim odgovore.
Zasto CaseKing, u Irskoj nije bilo ploce?Jutros je stigla, videcemo.
Mozda je vreme da predjes u privatnike i otvoris neku normalnu HW radnju...Ovde nema nista, ako i ima cene su bolest. Irska i HW = 0.
To nemam jer mi do sada nikada nije trebaoTrebao si probati sa medicinskim benzinom
Izgleda da su moja "verovanja" bila tacna...Logično🙂
Druže, temperatura mu ide na 107 stepeni, ventovi preko 2800rpm???
Ako ti stvarno veruješ da posle samo godinu dana rada, zamenom padova i paste može temperaturu smanjiti za 30 stepeni, šta god da su fabrički stavili, onda OK.😉
Znam da njegova i moja nisu iste, ali GPU nije CPU i meni ni jedna grafička nije prešla 70 do 80 stepeni u piku, čime god da sam je opteretio, ako je iole korektno provetreno kućište,
a verujem da njegovo jeste. Ne kažem da u nekim slučajevima neke grafe dosegnu i koji stepen više, ali to je izuzetak i ne treba da bude pravilo.
Može da proba, ali da skine temperaturu za toliko stepeni, teško.
Da ne spominjem da nije normalno, a i ne treba bilo šta prčkati za tako kratak period, pogotovo kad je u garanciji.🙂
Zaboravih napisati da sam skidao sa IPA 99%. Samo je razmazivalo sto se i vidi na slici oko chipa, ali sanse nije bilo da skinem
Naravno, ako paušalno čitaš šta drugi pišu.Elem,
Izgleda da su moja "verovanja" bila tacna...
i šta te je toliko pogodilo da bi me citirao posle dvadeset dana i celu diskusiju svedeš na to da si bio u pravu - sujeta, ili kao si rekao “random” lik?Ako ti stvarno veruješ da posle samo godinu dana rada, zamenom padova i paste može temperaturu smanjiti za 30 stepeni, šta god da su fabrički stavili, onda OK.😉
Pa ne vracaju, zbog toga je ova temaBolje bi bilo da su mu vratili novac u punom iznosu,
A šta da ti odgovorim na ovo?nemas dovoljno tehnickog znanja
Nije problem sto ne znas, problem je sto delis savete a ne znas, i sto se ljutis kad ti neko ukaze na to.
Što se mojih postova tiče, uopšte nisam želeo da ulazim u tehničku diskusiju,Sam si spominjao u postu pre mog - pik od 80 stepeni (s čime se u potpunosti slažem), dok je Djuk imao 107, pa sam odreagovao na to, a ne da bi se prepucavao sa tobom.😉
već samo savetovao Djuka da pokuša da ostvari reklamaciju.Dao bih ti argumente što se konkretnog slučaja tiče, al me mrzi.
Hahhaha ludilo, opet si izbegao da odgovoris na pitanje nego motas prazne price...@vasijan
ovo je poslednje što ću ti napisati jer mi je dosta nepotrebne drame i iskrivljavanja mojih reči.
Ti si mene više puta javno prozvao kao manipulatora, iako je iz cele prepiske očigledno da:
U postu 20 kada je cela naša rasprava i započela citirao si me, a pri tome nisi demantovao to što sam napisao, već si odgovorio "Desetine puta sam oborio temperature hotspota i gpu jezgra zamenom padova i paste." što dovodi do zaključka da može da se obori 30 stepeni koje sam spomenuo, a na osnovu tvog prethodnog posta gde si rekao da su ti temperature sa normalnih 65-70 otišle na preko 80 stepeni. Valjda je logično bilo odgovoriti na taj citat "Nisam ni spomenuo 30 stepeni, o čemu pričaš?", ili da si precizno napisao koliko je moguće skinuti temperaturu zamenom paste i padova pa bi se moja "eventualna" zabuna razjasnila. Doduše, spomenuo si to posle toga u postu 22, gde si već krenuo sa prozivkom "Sta ce meni argumenti random lika sa neta..."
- Nisam nikoga lagao, niti skrivao bilo šta - sve što sam rekao, rekao sam transparentno i objasnio u postu #49.
- Ti si taj koji vadi stvari iz konteksta, ne čita pažljivo, i onda praviš konstrukcije na osnovu poluinformacija.
- Kad ti se ukaže na propust u tumačenju, umesto da kažeš "ok, nisam video", ti napadaš još jače, optužujući sagovornika za manipulaciju.
U postovima 54 i 56 ne odgovaraš na suštinu, već se opet pozivaš na neku "manipulaciju", iako sam detaljno objasnio šta i kako -bez skrivenih namera, bez muljanja.
BTW - Editovao sam post da bih ti još bolje nacrtao, ali si ti u međuvremenu odgovorio.
Odbijaš da pročitaš sve pažljivo, i onda kriviš mene jer ti se ne sviđa ishod.
Neću više da gubim vreme u krug. Ako ti ne odgovara moj ton, način izražavanja ili način na koji branim svoje stavove - slobodno me ignoriši.
Ali prestani da me prozivaš bez osnova. Ako već ne možeš da argumentuješ optužbu, onda je fer da je povučeš.
U suprotnom - neću više reagovati na tvoje komentare. Ima nas dovoljno koji znamo da čitamo i zaključujemo bez potrebe za etiketiranjem.
Tačka.
Najzad sam stigao rasturim grafu.
Na kraju batalio uklanjanje paste oko chipa, ....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari