mhz
Čuven
- Učlanjen(a)
- 09.12.2003
- Poena
- 619
Poslednja izmena:
Pa nije Epox mali proizvođač. Oni imaju urede u Americi, Aziji, i Europi.Izgubili poverenje kupaca... Tim sitnijim proizvodjacima je dovoljna jedna greska da nestanu, jer imaju malo trziste. (Svi kupuju ploce od nekog giganta, tipa Asus, MSI i sl)
Od nekada najboljeg proizvodjaca ploca u doba Socket 7 ere ode jos jedan zbog skarta i fuseraja, meni su se licno pokvarile 2 epox ploce (8RDA+ i RDAI Pro), izgleda da je vec u to vreme (pre 2-3 godine) poceo teski fuseraj tamo.
8RDA je bila odlicna ploca u svoje vreme, medjutim posle oko godinu dana na velikoj vecini su odlazili kondenzatori![]()
Nemoj da poredis DFI i Asus! :d Asusova ploca u klasi DFI Lanparty joj nije ni do kolena, a u klasi Infinity, takodje. Ono sto Asus vadi to je hiperprodukcija. Ne mozes reci da su Corvette-a i Pagani Zonda iste stvari.Imao sam 8RDA+ i 9NPA+Ultra.
O Epox-ovim pločama imam samo reči hvale.
Što reče starac, u vreme kada su svi kupovali DFI i Asus ja sam sa svojom Epox-icom prolazio isto kvalitetno ali daleko jeftinije.
Nemoj da poredis DFI i Asus! :d Asusova ploca u klasi DFI Lanparty joj nije ni do kolena, a u klasi Infinity, takodje. Ono sto Asus vadi to je hiperprodukcija. Ne mozes reci da su Corvette-a i Pagani Zonda iste stvari.
Meni taj EpoX 8RDA+ i dalje super radi na jednom kompu. Jedino što sam menjao kondezatore pre par meseci ali fantastično radi![]()
nemojte kriviti epox ploce za vasa losa kineska napajanjaNaravno da se naduvaju kondenzi posle godinu dana "talasanja" iz kineza 300-400W
Moj 8rda3i jos uvek radi u jednoj masini. Niti jedan kondenz nije naduvan (proveravano pre mesec dana), ploca je stara cca 2.5 godine
(jedina fora je sto je kod mene radila prvo na matorom 300-201 chief-u, pa zatim na taganu, pa se preselila na masinu sa istim onim chiefom 300W i dan danas rade tako) Mislim da je fuseraj koji se pominje nastao sa 754 i 939 plocama... smesno mi je bilo da na s754 epoxu (8NPA nesto, zaboravio sam) nije postojao S3 state !
Ne bi sad da davim i da idem u off ali NICHICON i KZG/YXG od neke japanske firme ne crkavaju kakvo god bilo napajanje i kuciste a EPOX-u omiljeni G-LUXON se mislim naduva i dok ploca stoji na polici.nemojte kriviti epox ploce za vasa losa kineska napajanjaNaravno da se naduvaju kondenzi posle godinu dana "talasanja" iz kineza 300-400W
![]()
Ne bi sad da davim i da idem u off ali NICHICON i KZG/YXG od neke japanske firme ne crkavaju kakvo god bilo napajanje i kuciste a EPOX-u omiljeni G-LUXON se mislim naduva i dok ploca stoji na polici.
to je tvoje individualno misljenje ili iskustvo ?! Evo ima 2 epox ploce iz 2004- 2005-te, razliciti modeli, nista birano, obe rade, nista se nije naduvalo. Kao sto rekoh, jedino sto im je zajednicko je da su bile vezane za PSU sa PFC i malim ripple-ovima...I sta sad ? Mogu da nadjem odavde sa bencha jos par ljudi koji su postizali extra klokve svega i svacega sa epoxima koji i dalje imaju te ploce i koje i dalje rade. Pogodi sta im je zajednicko ?(hint: dobar PSU)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari