Taj dodatan cooler na nb moze samo da ti poveca stabilnost a sto se tice rada za svaki dan E 2140 i P5PL2-E drzim ih na 370FSB sto je 2963 mhz, moze otprilike stabilno na FSB 385 ali onda zeza HDD.Sto se tice voltaze za cpu drzim ga na ovom kloku sa spustenom voltazom.
To sto pominjes 5 i 6 pin na Hdd-u ,nisam bas siguran.Poz
P5 Asus P5PL2-E, S775,Intel 945,FSB1066,4xDDR2 533 Dual,PCI-Ex16,2xPCI-Ex1,3xPCI,1xIDE,4xSATAII,SB5.1,GLAN +
Ova ploca ima cenu od oko 55€ pa me interesuje da li neko ima istu i kakav joj je OC. potencijal. Znam da je bolje uzeti cipset 965 ali nemam toliko novaca a planirani procesor je 2140 koji ima sada cenu od 63€ u maloprodaji...
Ima i solucija ali sa nvidia cipom a istom cenom Asus P5ND2 SE,Nvidia Crush19 Ultra
Molim za pomoc one koji imaju iskustva sa doticnim plocama....
Ja nemam p5pl2-e ali mislim da ta ploca nema, zato sam i uzeo ovu iz potpisa a razlika je 5-10e:wave:
Odoh sad da probam. Thanks!ima ploca tu opciju, samo se ja ne secam kako se tacno zove pa zato nisam ni mislio da pisem odgovor;u svakom slucaju : udje se tamo gde su podaci za procesor(ne jumperfree config, nego na drugom mestu) i ima zasivljena opcija za mnozioc. iznad nje je opcija kod koje treba da se iskljuci default za mnozioc procesora i ova zasivljena opcija postaje dostupna i onda moze da se smanji mnozioc (do 6x ili 7x , ne secam se tacno), ne moze da se poveca .
valjda ce da pomogne![]()
ima ploca tu opciju, samo se ja ne secam kako se tacno zove pa zato nisam ni mislio da pisem odgovor;u svakom slucaju : udje se tamo gde su podaci za procesor(ne jumperfree config, nego na drugom mestu) i ima zasivljena opcija za mnozioc. iznad nje je opcija kod koje treba da se iskljuci default za mnozioc procesora i ova zasivljena opcija postaje dostupna i onda moze da se smanji mnozioc (do 6x ili 7x , ne secam se tacno), ne moze da se poveca .
valjda ce da pomogne![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari