Snejk
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.03.2002
- Poena
- 645
Sasa je napisao(la):Uvek je Intel isao sa 33MHz magistralom, jer je tada oficijelno postojala samo 33MHz SIMM memorija, 40MHz je bio overclock.
Bio je tu i 486DX50
Sasa je napisao(la):Uvek je Intel isao sa 33MHz magistralom, jer je tada oficijelno postojala samo 33MHz SIMM memorija, 40MHz je bio overclock.
sT4Lj|n je napisao(la):Moj zakljuchak:
Zadrzi amd64
PS: Sad kad mi se javi audio-freak![]()
okSasa je napisao(la):K6-III je imao L2 kes, ne L3.
Odlican procesor, drao je i Celeron pa cak i P3 na istom taktu, ali je bio Socket7, losi cip-setovi u poredjenju sa LX/BX, a pride je bio i skup.
Pozdrav!
a to sam i ja pokusao da kazem na komentar je je taj 5x86 brz kao p100Sasa je napisao(la):5x86 133MHz - P75 je bila oznaka najbrzeg 486 procesora, i mogao je da se bije sa P75 ali u snovima . To je bio klasicni marketing i prvi slucaj necega sto ce AMD nastaviti da obilato koristi u buducnosti "model rating".
Snejk je napisao(la):Bio je tu i 486DX50.
Filo je napisao(la):ok
lose sam se izrazio
SumAnuT je napisao(la):Razmihsljam da zamenim sa ortakom svoj vinchester za njegov prescot ... zamena bi bila definitivna tj. ne bi bilo vishe vracanja, shta vi mislite o tome? Ne igram igrice a kazhu da je AMD jachi u igricama ali je intel jachi za audio i video obradu pa da vidim shta vi imate da kazhete?
znachi samo ukratko vashe subjektivno mishljenje da li biste se vi menjali ili ne ... pod uslovom da ne igrate igrice a radite sa muzikom i po malo sa videom ...
nemojte samo rasprave molim vas ... jednostavno da ili ne i zashto je dovoljno ...
hvala vam ...
audiofreak je napisao(la):A ja sam imao Amigu, to je bio racunar a ne drndavi PC.
Filo je napisao(la):a za k6-III bas i ne znam
nisam imao priliku da ga vidim jer je amd proizveo jedno 26 komada
imao sam priliku da vidim k6-2+ za laptopove(u desktop masini) koji ima 3 nivoa kesa kao i k6-III i nije se proslavio - gusio ga ali chipset
Sasa je napisao(la):A nije ti nesto usemljen komp.
CD-ROM u vreme 386tice SX12MHz ? I tesko Trident 9000, 8900 jos nekako, ali i on tesko
Nekad ponosni vlasnik 386 DLX 40MHz, 8MB, HDD 120MB Conner, Diamond SpeedStar 24x 1MB, 14" DTK kolor monitora i Logitech Pilot Misa. Bez CD-ROM-a, to je doslo kasnije.
Pozdrav!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari