Šta je novo?

P35 vs P43

O chemu ti prichash ?? :trust: U kom smislu su P43 i P45 chipsetovi bagoviti ??

on topic:
Nevredi da menjash nishta necesh dobiti... P965 = P35 = P45

:wave:

Probaj neku drugu memoriju ili priznaj da ti chak i na P5Q ne radi sve uvek ali bash uvek kako Bog zapoveda...to je to...i to je objashnjenje za bagovitost P43 i P45 chipseta.
Veruj mi makar na rech jer kada sam sklopio prvih 7-8 P45 plocha ...bile one Asus, Gigabyte ili MSI i kada su pocheli da se javljaju gremlini...batalio sam te chipsete i vratio se na P35 ili X48 za zahtevnije korisnike.

Poslednja izmena:
Pa neradi :D Nemogu da ukljuchim C1E i EIST ako je proc klokovan poshto onda plocha nece da bootuje a na BIOSTAR TForce 965PT su te dve opcije radile bez problema.

e, vidis, to je iskustvo! moj zavrsava na 360 stabilnih. dakle, cak i ako gledam max o/c, opet je P43 jaci. i zaboravih to je GB EP43 DS3L o kojoj pricam.

a da prekinete da kupujete gigash1t?

biostar p35 490FSB sa mojim cpu np, 500 - ponekad prob.

DFI ovaj - 500 NP...Razlika u ceni? (naspram gigash) 10e.

aj da je razlika 70e vs 130e al nije, mnogo je manja. Al ok, kontam da ste negde videli/procitali ili niste imali gde da nabavite DFI ili ASUS (sto mi je jako neverovatno). Al stvarno, zasto gigabyte?

Poslednja izmena:
a da prekinete da kupujete gigash1t?

biostar p35 490FSB sa mojim cpu np, 500 - ponekad prob.

DFI ovaj - 500 NP...Razlika u ceni? (naspram gigash) 10e.

aj da je razlika 70e vs 130e al nije, mnogo je manja. Al ok, kontam da ste negde videli/procitali ili niste imali gde da nabavite DFI ili ASUS (sto mi je jako neverovatno). Al stvarno, zasto gigabyte?

vrlo je to sve jasno druze... samo ovo je :wall:srbija:wall:, i 20 E zna da bude prob :mad:
u kno wut I mean

Nisam rekao da je ništa posebno, al je bolji od rezultata koji je postigao moj drugar sa high end modelom biostar P45 ploče(valjda je neki TPower).

Tvoj drugar ili ne zna ili ima primerak da ga komotno moze odneti na garanciju.
BIOSTAR T-POWER I45 P45 ide bez problema na 600mhz. Abit ip35pro kod mene ide na 540 bez dodatnog hladjenja.

Ma ima ovde i jedan TP35 biostar (~70e onomad) koji ide na 500+ za 24/7, zaboravio sam username. Nije to bitno. Moj post je vise pitanje zasto GB kad za te pare ima i asusa i DFI-a. (DFI koji evro vise, mada zavisi od kog GB modela)
PS. i nije fora samo izvuci 500fsb, vec izvuci 500FSB na 1:1 sa svime zategnutim i visokim mhz

Poslednja izmena:
Ima i giga$hit lepu plocu (p45 extreme). Ako si meni nesto odgovarao... Slazem se da nije bitno koliko se moze 'izvuci' nego koliko je upotrebljivo. Ona gore ploca od biostara koju sam naveo je sasvim solidna i relativno lako moze da dosegne visok fsb. Ako je razlika u ceni izmedju GA i DFI, ni ja ne vidim poentu stednje tih 10e.

Nisam samo tebi pisao vec uopsteno. Ok je GA xtreme al pogledaj kolko kosta i sta jos ima za te pare iz asusa i DFI-a recimo. :) (190$ je GB, mozes kupiti DFI LT x48 za te pare lol zapravo x48 lt je 10$ manje :p )

Poslednja izmena:
Jednostavno pitanje: imam sansu za zamenu moja P35 za P43 staro za novo gigabajt za gigabajta. nista doplata. ostaje ista memorija sa stare na novu, cpu i grafa. vredi li? oce li se videti na o/c-u / radu / sta ja znam? ISKUSTVA - SAD: !

Posto vidim da je tema otisla malo predaleko da vratimo na pocetak.
Mislim da ti niko ne moze dati odgovor ako ne navedes tacne oznake ploce jer OC najvise zavisi od konkretnog modela i proizvodjaca ploce a ne od chipseta.
Znaci:
Jednostavno pitanje: imam sansu za zamenu moja GA-P35-DS3L za GA-P43-DS3L staro za novo. nista doplata. ostaje ista memorija sa stare na novu, cpu i grafa. vredi li? oce li se videti na o/c-u / radu / sta ja znam? ISKUSTVA - SAD: !;)

Nazad
Vrh Dno