eDonkey, DC++, BitTorent, Bit Spirit...minketa je napisao(la):Koje p2p koristite?
Preporucite mi neke... ja znam jedino za Kazaa.
Hvala!
minketa je napisao(la):Koje p2p koristite?
Preporucite mi neke... ja znam jedino za Kazaa.
Hvala!
Upravo zbog ovih stvari se jezim na DC++ i koristim ga samo kada mi bas nista drugo ne pomaze. Uzgred, ne pomaze mi ni 10Mbit link, desava se precesto da moram da dl-ujem nesto ispocetka i da trazim nove source sto i te kako ume da smori. Inace, ne skidam muziku s netaomnik je napisao(la):Još jedan glas za DCPlusPlus.
Korišćenje programa je besplatno, samo treba naći kvalitetan HUB i staviti određeni deo fajlova za sharing (nemojte stavljati sistemske fajlove jer će Vas u većini slučajeva diskonektovati sa HUB-a) .
Jedini problem je što resume downloada posle prekida veze nije baš najsrećnije rešen. Praktično, ukoliko je user od koga ste downloadovali neki fajl nije konektovan više, najverovatnije ćete morati skidati sve iz početka. Zato je DC++ pogodan samo za korisnike sa jačom vezom (>ISND).
Jedini problem je što resume downloada posle prekida veze nije baš najsrećnije rešen. Praktično, ukoliko je user od koga ste downloadovali neki fajl nije konektovan više, najverovatnije ćete morati skidati sve iz početka.
baltazar je napisao(la):Pa cekaj, to onda znaci da ako hocu da skinem neki film (a hocu) ovo ondak i nije bas najsrecnije resenje?! Mislim, ko mi garantuje da ce neki user sa filmom od koga muzem da ostane na vezi celu noc?
baltazar je napisao(la):Dakle taj DC me interesuje za domace filmove. Gde da ga nadjem i jel se to placa? Koliko ima usera na toj mrezi i da li mogu da se nadju i novi i strai domaci filmovi? Ajde bacite neki link.
baltazar je napisao(la):A kako se sheruje? Samo pokazes na foldere u kojima je materijal za sherovanje ili zapravo moras sve da stavis u nekakav "Dedicated" folder? Mislim, ako mi treba par giga fajlova, pa lakse mi je da samo pokazem na njih, zar ne? Jos uvek me brine taj nastavak prekinutog downloada... Pa jel to radi ili jok?
Spotter je napisao(la):Ne mogu.
Jos nesto, za pretragu preporucujem DC++ u kombinaciji sa MOGLO search tool-om (www.moglo.net), ali i dalje vazi prica da moras da imas veliki share folder (barem 30GB) da bi mogao da udjes na preko 50% hubova.
minketa je napisao(la):Zasto mi DC++ uzima 70% procesorskog vremena? Sta tu ima toliko zahtevno... upload/download - gotovo.
minketa je napisao(la):Zadrzao sam se na DC++ od svega sto ste preporucili...
Da li ljudi s druge strane mogu da muzu od mene i ono sto nisam oznacio za share?
baltazar je napisao(la):OK, a jel neko moze da preporuci par HUB-ova koji imaju ljude sa domacim filmovima (novim i starim)... Bio bih zahvalan.
baltazar je napisao(la):Bedak! Upravo sam procitao u FAQ-u da se kolje sa Zone AlarmomNIsta onda ostajem pri Kaza. A bas sam se ponadao...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari