Naime, imam neki matori laptop, p1 na 233 mmx, 64MB rama, disk 3GB, neku eksternu usb mreznu karticu i tako dalje. Na njemu je trenutno instaliran windows me koji radi dobro sve sem mreze. Pokusavao sam da ga nakacim na adsl preko usb modema i nikako nisam uspeo, probao 98-cu, me, mucio se, ali jednostavno nece da radi. Probao sam i preko modem rutera koji ima ethernet port pa preko te usb mrezne i nista. Onda sam probao da instaliram na njega windows xp (potrajalo je) i proradilo je. Da li je mozda problem do usb porta? Da li postoji neka zakrpa za win98 ili me?
E, sad, windows xp radi, ali naravno jako sporo. Da li neko moze da mi napise kako bih mogao da oskrnavim windows xp a da radi internet, ofis, i slicno. Da li je mozda neka 2000-arka manje zahtevna od xp-a? Sta je sa win xp home? Svi saveti su dobrodosli.
Pozdrav i hvala unapred
E, sad, windows xp radi, ali naravno jako sporo. Da li neko moze da mi napise kako bih mogao da oskrnavim windows xp a da radi internet, ofis, i slicno. Da li je mozda neka 2000-arka manje zahtevna od xp-a? Sta je sa win xp home? Svi saveti su dobrodosli.
Pozdrav i hvala unapred