Šta je novo?

P&G kampanja

Ariel 5kg za 750 din...to se puni u nekom podrumu, samo pršti. 😅

Šalu na stranu, učestvuju prodavnice koje uzimaju PG proizvode od ovlašćenih uvoznika, npr. Aman na svoju ruku uvozi PG proizvode iz turske, zato su isključeni...

Aman valja Ariel iz Turske... Drugi uvoz. Pre izvesnog vremena su, možda čak i oni, navatali nekoga ko je uvezao xy tona fake Ariela

Nisu fake, jesu turski i bolji su od poljskih odakle se zvanično uvoze, a jedno vreme je i DM prodavao turski Ariel. Takođe kupujem turske L'Oreal proizvode, odnosno jesam ponešto preprošle godine i na moru, te za tu cenu je i više nego korektan kvalitet. Opet, stvar preferencija.

Guglaj, ono je uhvaćeno više tona Fake Ariela. Lako ćeš naci.
Takodje, taj iz Turske nije bolji, iz prostog razloga - jedva da ima stvari koje zapravo peru.
Imaš očigledan dokaz.
Npr Turski Ariel 1,5kg je za 10 pranja.
Ovaj boljeg geografskog porekla je npr 10kg za 133 pranja.
Isto su definisali šta je pranje, tj koja količina veš ai tvrdoća vode.
Dakle, jedan po kg daje 1,33 pranja, a drugi cca 0,7 pranja za 1 kg.
Provalili su iz Persila kada su došli kod nas da se gleda na kg, a ne stvarna iskoristivost deterdženata i počeli da prodaju ovaj lošiji

Evo i link:
Za one koje mrzi da čitaju, upravo ovaj jeftini o kome ste pričali

Ja sam u vise apoteka video poster za p&g kampanju, sigurno nisu sami okacili, tako da oni verujem spadaju u ‘drugi’.
Pritom su to manje apoteke, evo u AR danas na dva mesta. Samo ne znam sta bih kod njih pazario za 3000 od te kompanije, pitanje sta i imaju u ponudi.

Ne, za istok ide slabija ali za Srbiju i jos par drzava (tipa Albanija, Makedonija) ide jos losiji kvalitet.
Proverena informacija. 😂
Gde je proverena?
A za "istok" se proizvodi u Turskoj, ne ide iz Zapadne Evrope tamo kao sto ide kod nas.

Isto tako piše u pravilima da učestvuju sve prodavnice izuzev Aman marketa navedene na sajtu P&G Promos (taj link tu), tako da to „i mnogi drugi“ može zapravo da znači da niko osim navedenih ne učestvuje. Da je malo određenije, nakupovao bih se Ariela od 5kg za po 750 dinara u lokalnom diskontnom lancu, ali znam da bih na kraju balade dobio cvonjak.
Koji lanac je u pitanju?

Kada je kolega bio na jednom seminaru P&G davno i pitao zašto Ariel u Bosni bolje pere od onog u Srbiji, odgovorili su mu da naše domaćice pretežno otkuvavaju veš na 90 stepeni, te je zato prilagođen našem tržištu. 🙄

Prilagodili su oni mnogo toga našem "ukusu".
Problem je što ovaj narod jede, pije, sipa, pere stvari bez čitanja deklaracija.
Gledam malopre Ariel kod kuće...
Turčin, a koncentrovani...
Sad mi tek nije jasno

Ako nije bilo reci o ovome, u potvrdnom mailu pise da se na povrat moze cekati i do 6 nedelja.
Mi ćemo odmah obraditi nadoknadu u iznosu od 1000.00 RSD na račun koji ste naveli. Imajte na umu da transfer može da potraje do 6 nedelja. Stoga vas molimo za strpljenje.

Danas leglo 1000.

Takodje i meni danas, od DNA GLOBAL GROUP DOO BEOGRAD NOVI B, 155... broj racuna.

Ko nije iskoristio, ima priliku

Prilozi

• Screenshot_2024-11-11-17-20-42-96_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    Screenshot_2024-11-11-17-20-42-96_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg
    132 KB · Pregleda: 128
Nova P&G akcija za Always uloske! Sada vracaju maksimalno 800 dinara. Akcija traje 2 meseca, pa ko moze, neka iskoristi! 😊

Prilozi

• 1.png
    1.png
    566.7 KB · Pregleda: 63
  • 2.png
    2.png
    40.7 KB · Pregleda: 64
Jao, baš su vickasti... Do 1400 ali samo za jedan proizvod i to najskuplji hedel šoder pa je u prevodu isplativo da se uzme od 800ml.
images

Bolje ista nego nista.. A ne vidim nigde spisak prodavnica koje ucestvuju u kampanji? Zna li neko?

Jao, baš su vickasti... Do 1400 ali samo za jedan proizvod i to najskuplji hedel šoder pa je u prevodu isplativo da se uzme od 800ml.
images

Da, najbolje je najveci od 800ml, ima i varijanta 2x400ml, 625ml+250ml, dva ili vise naloga... :D

Bolje ista nego nista.. A ne vidim nigde spisak prodavnica koje ucestvuju u kampanji? Zna li neko?

Bilo koja online i fizicka prodavnica koja je registrovana u Srbiji, tako da koliko kontam, ucestvuje racun bilo gde kod nas da se kupi.
Pise ovde u delu "Najcesce postavljana pitanja":

Da, najbolje je najveci od 800ml, ima i varijanta 2x400ml, 625ml+250ml, dva ili vise naloga...
Ako su u paketu, da, to zbirno čini jedan artikal. Kao što je već navedeno, jedinstveni mejl, broj tekućeg i fiskalni su jedno učešće. Na primer, ja imam 4 tekuća pa ću iskombinovati meni prihvatljive opcije.

Da li neko ima iskustva za koliko otprilike izvrse uplatu novca u praksi (teoretski je do 6 nedelja ako se ne varam)?

Ne odnosi se na aktuelnu akciju, ali za prethodne njihove je svima iz mog okruženja legao novac za tačno sedam dana, a u ovoj temi možeš videti da je jedan član prijavio da je isto čekao jednu nedelju, mada su neki čekali i dve.

Da li je neko iskoristio ovu akciju? Ako sam dobro razumeo pravila, jedan artikal ako je placen do 1400 din uz registraciju na njihovom sajtu na racun vracaju ceo iznos?
Lili, Dm takve radnje su ok za kupovinu?

Da li je neko iskoristio ovu akciju? Ako sam dobro razumeo pravila, jedan artikal ako je placen do 1400 din uz registraciju na njihovom sajtu na racun vracaju ceo iznos?
Lili, Dm takve radnje su ok za kupovinu?
Učestvuju sve radnje u Srbiji, s tim što imaš pravo na povraćaj ako kupiš jedan od proizvoda sa spiska. U slučaju da si kupio dva head and shouldersa pojedinačno (ne pakovanje od 2x400ml na primer), vraća ti se samo za onaj skuplji.

Kako se njima tačno isplati ovakva akcija?
Recimo da ne plaćaju direktno oglašavanje na nacionalnoj frekvenciji i umesto što bi pukli od 20-100k po sekundi, finansiraju šampone. U suštini, sam proizvod je ponekad najbolja reklama za krajnjeg kupca.

Meni isto, prije nekih pola sata.

Ucestvovao jos 07.04. potvrda o povracaju na mail stigla 09.04. uplate cashbacka nigde jos uvek.

Nazad
Vrh Dno