- Učlanjen(a)
- 18.07.2001
- Poena
- 1,365
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
- GPU
- Asus GTX 2070 Super
- Storage
- Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
- Kućište
- NZXT H210i
- Monitor
- LG C2 42"
- Miš & tastatura
- Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
- Ostale periferije
- Glupi HP štampač
- Laptop
- Apple Macbook Pro 14" M1
- Tablet
- Apple iPad Pro 11"
- Mobilni telefon
- Apple iPhone 13 Pro Max
- Pametni uređaji
- Apple Watch Ultra
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Da li znate kako unistiti Windows XP Profesionall + SP1 + gomila kojekavih patcheva sa WINRAR-om?
Elem, sta sam radio - dosao kuci sa faxa, ukljucio monitor i video da kompjuter radi (vec 24 dana bez prestanka). OK, ukljucio Winamp i pustio Queen.
Primetio sam da mi neke publikacije na disku dzaba zauzimaju prostor pa sam odlucio da ih spakujem. Tu se naslo raznih fajlova - pocev od sitnih JPG fajlova, preko EPS fajlova koji su veci od 15mb, zajedno sa TIF i CDR fajlovima od po 50 mb i zakljucno sa gomnilom kojekavih PSD fajlova poveceg gabarita - 100, 200 i cak 300 mb. I sta je tu cudno? Pa nista ne bi bilo cudno da nisam pustio da arhivira na 6 mesta u isto vreme, pri cemu je algoritam postavljen na BEST. 15 minuta je radio ok, a onda jedan za drugim, svih 6 WINRAR-ova je pocelo da puca uz finu poruku i josh boljim izborom - send or don't send report
Onda je pukao Windows Commander a za njim i Winamp, oba uz istu poruku. Lancani proces se nastavio - onda je pukao NOD32, mreza, sistem je prijavio da je moj USB skener 'ejected', pa je onda pukao OutpostPro firewall, rundll32 a za njim i explorer32 (sve ovo uz pomenuti prozor send - don't send report). I mislio sam da ce tu stati - e pa nije, poceo je da drlja po disku kao nenormalan i za 20-tak sekundi me je Windows pocastio jednim divnim BSOD-om
uz poruku o nekom memory dump-u koju nisam najbolje upamtio. OK, resetovao sam masinu i onda me je docekala poruka 'unexpected error...bla bla....' - reset - '/winnt/sstem32/config corrupted' - reset, safe mod i pucanje kod ucitavanja agp440.sys fajla 
Srecom, tu se negde nasao GHOST image star nedelju dana zahvaljujuci kojem ja sada imam normalan sistem.
Da li mi iko moze objasniti sta se desilo?
Elem, sta sam radio - dosao kuci sa faxa, ukljucio monitor i video da kompjuter radi (vec 24 dana bez prestanka). OK, ukljucio Winamp i pustio Queen.
Primetio sam da mi neke publikacije na disku dzaba zauzimaju prostor pa sam odlucio da ih spakujem. Tu se naslo raznih fajlova - pocev od sitnih JPG fajlova, preko EPS fajlova koji su veci od 15mb, zajedno sa TIF i CDR fajlovima od po 50 mb i zakljucno sa gomnilom kojekavih PSD fajlova poveceg gabarita - 100, 200 i cak 300 mb. I sta je tu cudno? Pa nista ne bi bilo cudno da nisam pustio da arhivira na 6 mesta u isto vreme, pri cemu je algoritam postavljen na BEST. 15 minuta je radio ok, a onda jedan za drugim, svih 6 WINRAR-ova je pocelo da puca uz finu poruku i josh boljim izborom - send or don't send report
Srecom, tu se negde nasao GHOST image star nedelju dana zahvaljujuci kojem ja sada imam normalan sistem.
Da li mi iko moze objasniti sta se desilo?