Šta je novo?

Overlord

presao sam kraj jos tog dana kad sam postovao...mislio sam da mi nece trebati walkthrough ali je ipak bio neophodan...simpa igrica

Odigrao sam jedan deo , jedno 5 - 6 questova, ja to polako, malo po malo 😀.

Stvarno su napravili originalnu atmosferu i smesne likove, a i grafika je odlicna.

Bas sam se nasmejao kad sam prvi put video sta se desava kad se minioni napiju piva 😀.

Inace iskljucio sam soil cover, render range na medium, sve ostalo na high u 1280x960 ide odlicno.

he-he ima jos smesnijih stvari 😛 Evo nekih (ne kazem da su smesnije, cisto kacim da podelim 😛)

Prilozi

• Overlord.exe 0 02-09-37 .webp
    Overlord.exe 0 02-09-37 .webp
    78 KB · Pregleda: 136
  • Overlord.exe 0 04-07-50 .webp
    Overlord.exe 0 04-07-50 .webp
    203.5 KB · Pregleda: 148
Cek jel' se udave ti ovnovi sto te jure 😛.

Sama pojava gomile miniona koja stoji iza Overlorda, iz koje vire pacovska krzna, ruke mrtvaca, krivi macevi i srpovi je dovoljno komicna :d.

A cini mi se da glasovi miniona lice malo na Golumov glas, mada im sasvim odgovara.

ovnovi se zapravo uopste ne dave, u tome je i poenta 😛 A na drugoj slici nam je receno da nam treba pozivnica za zurku, minioni su se jako zabrinuli :d

Poz

Smorio sam se trazeci onog princa William-a pa ako neko zna gde je bilo bi mi drago da saznam gde je i kako da krenem (to je posle one mother godess statue, tu sam se zaglavio)

Jel se vama desava kad umalatite one patuljke(ili sta vec) onda se teleportujete u zamak i kad se ponovo vratite oni zivi,i onda ajd sve ponovo.. Vb Belive

Ma verovatno nema ADSL, ili nema pare za pretplatu, a ne zna da ukljuci privatni server.
Ali kada sam video onog hobita, pa sta je ono?!! On bi stvarno trebao malo da porazmisli o bavljenju sportskim aktivnostima.

супер игра, ово прво село је требало да исмеје хобите и господаре прстенова 🙂
него имам питање, шта да радим у том селу, пред крај, кад дебели побегне у кућу, моји миниони крену да играју под утицајем оног свирача (покушао сам да га убијем и ватром и секиром), и јурцам по мапи тражећи нешто што би помогло.

Koliko vidim postoje dve kilaze praseta.
3.01 Kg i 4.08 Kg ?

Koja valja?

Poslednja izmena:
wtf ?! :zgran: ? Kakvi prasici su u pitanju ? 😀

Moje prase je od 4,08kg, ako to nesto pomaze.

Poslednja izmena:
aaaaaaaaa, 'bo vas ja u kripciju 😛 Kontam sad...Moje prase je negde u oboru sa ostalim prasicima tako da ne znam kolko je tesko 😛

Poslednja izmena:
aaaaaaaaa, 'bo vas ja u kripciju 😛 Kontam sad...Moje prase je negde u oboru sa ostalim prasicima tako da ne znam kolko je tesko 😛

Pa, bratac, morao sam da nekako zaj...m automatic searching machine za direktne
opste-poznate izraze. Nisam raspolozen za opet neki zuti karton.

ma ok je, nego ja nisam skontao odma 🙂 Do sad su bile slike i prevodi imena izdavaca, pa me prasici malo zbunili 🙂

Ja nemam nista od opcija za podesavanje grafike u igri, imam pod display samo brightness i subtitles. Mozda postoje razlicite verzije igre 🙁 ?

Ja nemam nista od opcija za podesavanje grafike u igri, imam pod display samo brightness i subtitles. Mozda postoje razlicite verzije igre 🙁 ?

Igra verovatno ima externi config kao i dvojka, potrazi config.exe ili tako nesto u install folderu.

Poslednja izmena:
Hvala mLaki, totalno sam zaboravio na tu mogucnost, nasao sam ga. Steta sto ne postoji opcija za invert mouse 🙁 .

Predlazem ti da odigras i dvojku, mnogo je raznovrsnija od prvog dela...

Ja sam od onih igraca koji "moraju" da igraju sve sto je dobro i da nista ne propuste 😀 . Hocu naravno, nego ima li u dvojci opcija za invert mouse?

Ja sam od onih igraca koji "moraju" da igraju sve sto je dobro i da nista ne propuste 😀 . Hocu naravno, nego ima li u dvojci opcija za invert mouse?

Ne znam, koristio sam joypad za oba dela, mnogo je udobnije, kontrole su odlicno odradjene, pogotovo u dvojci....

Evo ja sad bas igram drugi deo, preturih po config.exe, ali ne videh nigde da ima da se obrne mis

Sakupio sam 8 000 i imam opciju u zamku da napravim nove iteme ili upgrade postojecih, ne znam sta je bolje tj sta da radim? Kao opciju za forge dobijam samo steel(armor, helmet, mace, sword, axe). Pls help 😀

P.S.

Kako da pojacam defense i regeneration?

Poslednja izmena:
Odlicna igra, dosao sam do one dimenzije sa onim peskom i pescanim crvima i tu se smorio, valjalo bi nastaviti...

Ja sam se smorio i uninstall. Kontrola minjona je dosta problematicna(ginu sami uzalud jer ne mogu precizno cesto da se iskontrolisu) a i deluje mi nekako da je vise orijentisana ka mladjoj populaciji.

Nazad
Vrh Dno