Šta je novo?

Overlord

WoW je decija igrica, sa decijom grafikicom, decijim magijicama, sarenim likcicima, slatkim herojcicima, zeeeka fazon 😛 (NHF, u pitanju je ono sto je typhoon.X rekao - afiniteti, ukusi, a i kolicina starosnih jedinica i broj bora na celu :eyebrows: )

U pravu si sve sto si rekao 🙂 i upravo je takva grafika cini privlacnom. Ali po kompleksnosti prevazilazi vecinu danasnjih igara i sigurno nije igra za malu decu 😛.
Btw, ja sam prestao odavno da je igram jer imam druga posla 🙂

Poslednja izmena:
kupio sam igru ali je jos nisam probao, (jesam demo verziju) probacu kasnije predvece

Dosadno do bola posle sat vremena igranja. Sve se svodi na trckaranje okolo i slanje onih miniona na metu.

aj bre nazad na battlefield 🙂 ovo ocigledno nije za ljude sa slabim srcem 😛 LOL

Kad god pomislim da sam ***** sto sam budan, vidim tebe i bude mi lakse🙂

Poslednja izmena:
ako si trezan stidi se 😀 Ja sam dosao iz grada 😛

PS. Laku noc :wave:

Poslednja izmena:
Igrao sam igru nekih 7 sati, meni je igra ok, fali malo neki konkretniji storyline, ali mi se cini da sam i posle 7 sati tek malo odmakao posto sam tek dve nove lokacije otvorio, i poceo je da se pominje neki wizzard itd, moguce je da sad tek krece neka prica (obnovio sam svoj zamak itd, nasao zenu, posle toga nasao drugu zenu zbog koje sam sutno prethodnu 😀 ) Inace, zena vam je stalno kuci, u zamku, mota se oko trona, ako pokusate nju da bijete - prebije vas :d Vi nje zveknete jednom i - ukratko - zavrsite na patosu :d

par slicki:

Poslednja izmena:
kako vam radi ova igra? Meni na dole navedenoj konfiguraciju,u rezoluciji 1024, high video settings, imam oko 25-30 fps sto je jako slabo. Vidim da nekima na slabijim konfama radi savrseno...

Sta je po sredi?

E jebalo ih 30 fps...kad to vidim na jakom PC-u, stvarno se NAJEZIM.

Poslednja izmena:
iskreno receno, meni je demo BOLJE radio nego full. E sad, ili je do igre - ili je do budjavih ATI catalyst 7.6. Sad cu da vratim 7.5 pa da probam. fora je sto mi je demo bio sve max +2xAA i tu i tamo padne ispod 30fps (gde je zakucan), aj, nije tu i tamo ali ono, iskljucim AA i sve ok. Sada sam na view distance medium, particles medium, 4xAF i 2xAA i na oko 20-25fps :wall:

PS. Ni kod drugara na 8800gts nije stalno *savrsenih 30fps 😛, a to je definitivno do igre. Na svu srecu ovde framerate uopste nije toliko presudan, sem ako nije 10fps naravno 😛

PPS. Izvinjavam se, drajveri su 7.5, a ne 7.6 (ima i 7.6 ali mislim da vise ne rade na starim kartama uopste, sve je gore i gore)

Poslednja izmena:
Evo jos malo shotova:

shotovi mu nisu merodavni, sve to mnogo lepse izgleda u pokretu, dwarf land i sami dwarfovi su extra uradjeni. Vi koji ste probali igru na sat vremena - mnogo propustate. Nije to samo kliktanje i slanje miniona, to u prvom svetu u tim misijama sa halflinzima moze, kasnije morate vi da se tabate, ima 4 vrste miniona (na pocetku imate samo jednu) svaka ima svoju namenu i ne moze da se predje igra koristeci se samo jednom vrstom. Ima dosta situacija gde minion-e koristite kao lemingse, a ima i onih gde ih koristite cisto kao vojsku 😛 Igra uopste nije TPS, ni blizu, pre bih rekao da je akciona avantura sa sasvim novim nacinom izvodjenja.

Poslednja izmena:
Da, kao sto rece GX igra je zaista zanimljiva posle nekog vremena. Samo jedan stvar mi nije jasna....STA DA RADIM ZA ZLATNICIMA?????? Imam ih preko 10k i ne vidim im neku shvhu, nesto da kupim i slicno?
Inace, trenutno sam u dwarfland-u i secem korene onom deronu. :d

Da, kao sto rece GX igra je zaista zanimljiva posle nekog vremena. Samo jedan stvar mi nije jasna....STA DA RADIM ZA ZLATNICIMA?????? Imam ih preko 10k i ne vidim im neku shvhu, nesto da kupim i slicno?
Inace, trenutno sam u dwarfland-u i secem korene onom deronu. :d

1. Nisi u dwarfland-u :d Ti si u Everglade-u, Elven Forest, tek kad ubijes Oberona (put him to sleep permanently) mozes da ides dalje...necu da ti kvarim spoilerima 😉

2. Pa imas forge u zamku (kuli) gde mozes da pravis nove stvari (zlato + minioni), ili upgrejdujes postojece (samo minioni)

3. Ako si uhavtio sebi zenu, onda odes gore u ****drom, tamo imas jednu prostoriju gde mozes da kupujes da kupujes opremu za male zloce i upgrejdujes svoju kulu.

4. Ako si nasao neki novi kalup za armor, trebace ti pare da napravis novi armor, kacigu, mac/sekiru/sta god.

5. MNOGO je lakse igrati kad malo exploatises ovce i zlene bube, sakupis duse i malo nabudzis svog lika tako sto mu dodas regeneraciju na oklop, dodatni armor, pa zatim zbudzis malo sekiru da radi veci damage + fire damage + power attack itd. Onda lepo udjes u fight ko covek i otresas ih kao da igras enclave i tako nesto, a ne da ostanes golja i da ti zaba predstavlja opasnost 😀

PS. Evo vidi kako sam ja lep u svom nabudzenom zamku 😀

Poslednja izmena:
Ostalo mi je da odsecem jos tri korena onom drvetu ali nikako da im nadjem pocetak. Verovatno su mi potrebni plavi minjoni. Pomagajte gde da nadjem ebene plave minjone ? Ima li neko link za walkthrough mrzi me da se mlatim izgubih zivce obrisacu je :-devil-:

Obrisi je. 😛
I ja sam se cimao oko toga ali sam ih na kraju nasao.
Potrudi se malo, a ja cu ti reci samo "Haeven's Peak". 😉

pozdrav

ma kakvo brisanje...Plavi minioni (minjoni 🙂 ) se nalaze u pecini u mocvarama ispred velikog zamka. da bi se do njih doslo prvo mora da se nadju zeleni minioni koji su u sumi elfova...

Poceo sam da igram ovu igru, ali ne mogu da nadjem nigde plave minione, znaci pretrazio sam sve, trazio sam odgovor i na netu i nisam nasao. Ako bi neko ko je vec presao taj deo bio ljubazan da mi kaze odgovor

nalaze se u mocvari oko zamka u kome obitava glavni paladin koji ti je ubio prethodnika. Do mocvare dodjes kroz ono neko izbeglicko naselje na brdu. Prilicnoje linearno, ne mozes ga promasiti, posle samo malo precesljaj mocvaru. Trebace ti 'zeleni" da bi dosao do plavih.

Dosao sam do dela kada treba ubiti Oberona (ja mislim da se tako zove), e sad zavrsio sam deo kada presecam i trecu energetsku zilu, prolazimsa druge strane zamka kada mi kaze da ne treba da davim minione dzabe i onda jedan minion dobaci da plavi umeju da plivaju. E sad zelene sam vec nasao oni su bili na ulazu u Evergrin. A to naselje stvarno ne mogu da nadjem, jedino ako mislis na ono selo sto ima i u demou (Melow Hills). Isao sam i u onaj zamak da spasem onu ribu i ona mi kaze da treba da idem u heavens peak, a ja naravno ne mogu da nadjem ni to.

ako si spasio ribu onda odes u svoj zamak i kad krenes napolje iz zamka pod opcijama gde zelis da odes imas ponudjeno i heavens peak tj tako ces naci plave minione...lepo su gore napisali.

Poslednja izmena:
Sta treba raditi kad nadjes onu vilenjacku statuu. Onaj glavni minion kaze da usmerim brownies na nju i da bi oni trebali da se uvuku i da jave kada stignu na odrediste. Ja sam to odradio s tim sto se nijedan nije uvukao unutra. Samo su je lupali i konstatovali da je suplja. Kad sam krenuo dalje vidim da su svi na broju. Bug ili sam nesto drugo propustio.

hmm ja ne mogu da je pronadjem (statua neke boginje)...obisao sam golden mine uzduz i popreko kao i ceo krug okolo ali ni traga...nailazim na jednu gvozdenu kapiju koju ne mogu nikako da otvorim...hmm zna li neko odgovor?

Da li jos nekom od vas igra zabada posle kracjeg igranja? i kako resiti imam zadnji 1.02 patch i sve sto dolazi s tim😉 ima li neko resenje?,stvarno mi je zao sto mi ne radi lepo igra,bas mi se svidja.

meni nije nikad zakocilo ili nista slicno...mada nisam koristio nikakav patch inace igrica je ok

hmm ja ne mogu da je pronadjem (statua neke boginje)...obisao sam golden mine uzduz i popreko kao i ceo krug okolo ali ni traga...nailazim na jednu gvozdenu kapiju koju ne mogu nikako da otvorim...hmm zna li neko odgovor?
U blizini imas BOMBU, to je ona bodljikava kugla😀
Usmeris jednog miniona da je uzme i doneses je do kapije, bomba pukne i osteti kapiju.
Tako odradis par puta dok nemognes proci na istu.

Nazad
Vrh Dno