Fala Rajke :d
Davorike dajke .. 😀 😀
Next time google it. 😉
Fala Rajke :d
WoW je decija igrica, sa decijom grafikicom, decijim magijicama, sarenim likcicima, slatkim herojcicima, zeeeka fazon 😛 (NHF, u pitanju je ono sto je typhoon.X rekao - afiniteti, ukusi, a i kolicina starosnih jedinica i broj bora na celu :eyebrows: )
Da li je neko probao full verziju?

kako vam radi ova igra? Meni na dole navedenoj konfiguraciju,u rezoluciji 1024, high video settings, imam oko 25-30 fps sto je jako slabo. Vidim da nekima na slabijim konfama radi savrseno...
Sta je po sredi?
.:GoRaNStEin:. je napisao(la):FPS zakljucan na 30fps ... Not Again!

Da, kao sto rece GX igra je zaista zanimljiva posle nekog vremena. Samo jedan stvar mi nije jasna....STA DA RADIM ZA ZLATNICIMA?????? Imam ih preko 10k i ne vidim im neku shvhu, nesto da kupim i slicno?
Inace, trenutno sam u dwarfland-u i secem korene onom deronu. :d

U blizini imas BOMBU, to je ona bodljikava kugla😀hmm ja ne mogu da je pronadjem (statua neke boginje)...obisao sam golden mine uzduz i popreko kao i ceo krug okolo ali ni traga...nailazim na jednu gvozdenu kapiju koju ne mogu nikako da otvorim...hmm zna li neko odgovor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari