Šta je novo?

Overlord

Učlanjen(a)
03.10.2005
Poena
379
overlordwt3.jpg

Official Site
By: Codemasters, Triumph Studios
Genre: Fantasy Action Adventure
Release Date: Jun 26, 2007

Evo naslova koji ce, mogu da se kladim, izazvati polemika na forumu (pozdrav za maxu koji me banovao 😉), jer je igra koja izlazi paralelno za PC i X360. Za par desetina minuta cu probati demo, pa cemo videti o cemu se zaista radi. U pitanju je 3rd person Action Adventure, i po onome sto vidim, mislim da je u fazonu Enclave (meni se ta igra svidela, verovali ili ne), klasicne konzolaske izvedbe (sto ne mora da znaci odmah da je lose 😛). Da li izgleda bolje na X360 ili na PC-u, pokusacemo da utvrdimo detaljnom analizom screenshotova, posto je metod ekranogleda nepouzdan 🙂. Shala mala ... Javljam se malo kasnije 🙂

Poslednja izmena:

Ostatak screenshotova ovde :
http://www.pcigre.com/component/option,com_gallery2/Itemid,61/?g2_itemId=28999

Bee, ovo je kao komicni Enclave, sa losim komandama. Nekako mi ne ide dark tema i komicno okruzenje, plus blentavi Mionioni koji dodju kao ispomoc (koji ce mi moj ispomoc u vidu goblina, kad imam hladno oruzje u rukama 😛). Prvi utisak je Rated:Teen ...

FPS zakljucan na 30fps ... Not Again!

Edit: Iako mi je blentavo izgledalo na pocetku, vuce me da igram 🙂 ... Svidelo mi se da palim zito i mlatim seljane 😛

Poslednja izmena:
Pa jel dobro kao Enclave ili?Meni Enclave uopšte nije bio loš,bar za ono vreme kad je izašla.Jel klasična krljačina?

Pa jel dobro kao Enclave ili?Meni Enclave uopšte nije bio loš,bar za ono vreme kad je izašla.Jel klasična krljačina?

Pa nije mi dobro kao Enlclave jer mi malo ta doza komicnosti kvari ugodjaj, posto je igra odradjena u nekom dark okruzenju, ali, kazem, vuce me da igram. Mozda zato sto je demo pa znam da nece trajati dugo 😀

jel moras da budes zao ? (edit: mislim u igri naravno, ne ti licno)

PS. grafika me podseca na poboljsani "Fable" sto nije lose, elem ako je iole zarazno kao Enclave bice super, Enclave sam obrnuo sa svim likovima 😀

Poslednja izmena:
jel moras da budes zao ? (edit: mislim u igri naravno, ne ti licno)

PS. grafika me podseca na poboljsani "Fable" sto nije lose, elem ako je iole zarazno kao Enclave bice super, Enclave sam obrnuo sa svim likovima 😀

Jedna od krilatice codemastersa za ovu igru glasi : Be evil or really evil 😛

Enclave je super igra, ne razumem zasto pravdanje :trust:

Poslednja izmena:
jooooj !!! DEMO JE TAKO KRATAK ! OCU JOS !!! 😀 Nema ovo veze sa enclave-om, sem po kolicini zabave 😛 Ma cak ni to, ovo je bas dobro, umro sam od smeha 🙂 Jedva cekam da izadje full !!! Koji su ovo bolesni umovi pravili heheheh. Meni se jako svidja, evo 2 puta sam obrnuo demo lol

jooooj !!! DEMO JE TAKO KRATAK ! OCU JOS !!! 😀 Nema ovo veze sa enclave-om, sem po kolicini zabave 😛 Ma cak ni to, ovo je bas dobro, umro sam od smeha 🙂 Jedva cekam da izadje full !!! Koji su ovo bolesni umovi pravili heheheh. Meni se jako svidja, evo 2 puta sam obrnuo demo lol

Huh, sto tako bukvalno, isti je tip igre, apsolutno ...

kako mislis ? Pa u Enclave-u nemas nikakve sluge, minjone (gobline) koje vodis, nema humora (sem pasivnog kad sa patuljkom i ogromnom maljcinom nekog posaljes 3 metra pod zemlju 😛 ) , kolko kontam ovde nemas da biras oruzja, imas svoje neke magije, a minjoni su ti koji skupljaju oruzje i koriste ga. Nisam osetio potrebu da ja licno nesto uopste radim 🙂 Sto je i fazon naravno 🙂 Samo sam kod boss-a malo pripomogao 🙂

Sve u svemu svidja mi se jako, grafika je ok, optimizacija je ok (kod mene radi dobro, sve na max + 2xAA 1280x1024), zabavno je, duhovito je, uhvatilo mi je paznju posle 3 minuta. Kad sam video ovcice koje skakucu veselo metar u vis poceo sam naglas da se smejem, a jos kad sam video kako se goblin popentra njoj na ledja i jase je i zatim zvekne danglu po glavi - grohotom sam se smejao 🙂 Taman mislis da je kraj smejanju kad ono imam sta da vidim - ludaci nabili sebi tikve na glavu i krevelje se 😀 ROFL

kako mislis ? Pa u Enclave-u nemas nikakve sluge, minjone (gobline) koje vodis, nema humora (sem pasivnog kad sa patuljkom i ogromnom maljcinom nekog posaljes 3 metra pod zemlju 😛 ) , kolko kontam ovde nemas da biras oruzja, imas svoje neke magije, a minjoni su ti koji skupljaju oruzje i koriste ga. Nisam osetio potrebu da ja licno nesto uopste radim 🙂 Sto je i fazon naravno 🙂 Samo sam kod boss-a malo pripomogao 🙂

Sve u svemu svidja mi se jako, grafika je ok, optimizacija je ok (kod mene radi dobro, sve na max + 2xAA 1280x1024), zabavno je, duhovito je, uhvatilo mi je paznju posle 3 minuta. Kad sam video ovcice koje skakucu veselo metar u vis poceo sam naglas da se smejem, a jos kad sam video kako se goblin popentra njoj na ledja i jase je i zatim zvekne danglu po glavi - grohotom sam se smejao 🙂 Taman mislis da je kraj smejanju kad ono imam sta da vidim - ludaci nabili sebi tikve na glavu i krevelje se 😀 ROFL

Pa dobro, to sto vodis gobline je samo feature vise, ali se u sustini baziraju na istoj osnovi. Oruzja ce biti, ovo je samo demo 🙂 ... Meni se prvo nije svidela, bas zbog te mesavine dark fazona i humora, jer sam ocekivao neko mlacenje sa puno nasilja (nisam pre probanja demoa gledao trailere, pa zbog toga). I onda kad sam video gobline i cuo komicne komentare, rekoh, beee, ali mi posle postalo simpaticno. 🙂.

Da, da, to sa tikvama je jako dobra fora, lice mi na one iz Paklene pomorandze, dobro se zezaju, i pritom nasilje na sve strane, maltretiraju seljane, unistavaju farmu itd 🙂

8.1 na ignu... Iz vasih opisa deluje kao luda voznja, ovo cu sigurno nabaviti...

Sorry, goxy, ali ovo stvarno izgleda jako loshe. Mislim, ovi skrinovi. Krš je grafika, možda je ostalo dobro... Oblivion je za ovo mama 🙂

Sorry, goxy, ali ovo stvarno izgleda jako loshe. Mislim, ovi skrinovi. Krš je grafika, možda je ostalo dobro... Oblivion je za ovo mama 🙂

Odlično porediš iskustvo u igranju, kako reče na topiku o Shadowrun-u...:d

...da ne pominjemo da igra nema nikakvih dodirnih tacaka sa oblivionom i tim tipom igara...Takodje bih napomenuo byMax-u da je ova igra radjena za X-Box360 I ZA PC, tako da ovo nije krsh PC igra, vec ako je krsh, onda je prvenstveno krsh X-Box360 igra posto je PC verzija cist port.

Poslednja izmena:
...da ne pominjemo da igra nema nikakvih dodirnih tacaka sa oblivionom i tim tipom igara...Takodje bih napomenuo byMax-u da je ova igra radjena za X-Box360 I ZA PC, tako da ovo nije krsh PC igra, vec ako je krsh, onda je prvenstveno krsh X-Box360 igra posto je PC verzija cist port.

Da se razumemo, na Xboxu postoji dosta krš igara, ali procentualno znantno manje nego na PC-ju, na kome su, čisto da podsetim, najprodavanija stvar Sims 2 i drugari dodaci, a onda debilni WoW.

Pa da, ali za XBox360 postoji procentualno manje igara uopshte nego za PC (kako ovde kazu, postoji citavih 438 naslova) 😉 A i raspravljati se oko toga koje je igra dobra ili nije ili koja je debilna ili nije je bespredmetno poshto se ukusi i afiniteti razlikuju od osobe do osobe...

BTW, Overlord nije vrh grafickog sveta, ali je uradjena neverovatno zabavno 🙂 Trebalo bi malo da probash da je cimnesh, garantujem da bi ti se svidelo 🙂

Poslednja izmena:
Timmy.....timmy,timmy,timmy...timmy,timmy..timmy.
Tu je za 2-3h. 😀

Demo mi se zaista dopao iako su mi igre ovog tipa postale smor, veorvatno ce ovo da bude prvi naslov posle Gothic-a 3 koga cu odigrati do kraja. 🙂

colt, vracaj kacigu za avatar, trebace ti, sad ce drvlje i kamenje :d WoW je decija igrica, sa decijom grafikicom, decijim magijicama, sarenim likcicima, slatkim herojcicima, zeeeka fazon 😛 (NHF, u pitanju je ono sto je typhoon.X rekao - afiniteti, ukusi, a i kolicina starosnih jedinica i broj bora na celu :eyebrows: )

Jel' se zna hardverska zahtevnost igre ili da skidam i proverim sam :d

Evo iz demo-a:
Minimum Specification:
----------------------
- Windows XP
- DirectX 9.0c
- CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
- 512 mb RAM
- Graphics Card: GeForce FX5900 / Radeon 9500 or above
- DirectX 9 Compatible Sound Card
- 1.2 Gb Hard Drive Space

--------------------------
Recommended Specification:
--------------------------
- Windows XP / Vista
- DirectX 9.0c
- CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
- 1Gb RAM
- Graphics Card: GeForce 7800 or Radeon X1800
- Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
- 1.2 Gb Hard Drive Space

-------------------------
Supported Graphics Cards:
-------------------------

ATi Radeon 9500, 9600, 9700, 9800, X300, X600, X700, X800, X1300, X1600, X1800, X1900, X1950
nVidia GeForce FX5900, FX5950, 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800

Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (inc. Laptops).

:wave:

Nazad
Vrh Dno