Šta je novo?

Overklokovanje AMD Procesora

FSB na 260. Divider za memoriju na 667, HT mnozilac na 4, latencije na 4-4-4-12. Ako nece, daj procesoru jos malo struje.

Poslednja izmena:
:mad::mad:Pokusavam pokusavam, citam, citam...mislim da moram malo vise da citam...bojim se da ne s****m nesto... ima jos dosta stvari koje mi jos nisu jasne...mislim da je previse 3.0.... moracu da smanjim dozivljaj...hahah:mad: hvala u svakom slucaju ..moram se jos dosta uputiti pa cu javiti sta sam uradio...
Nikako nekontam te veze sa memorijom mnozenja deljenja???

Sta mislite sa box coolerom koliko bih mogao da izvucem a da radi stabilno da se ne pregreva... 2.6-2.7 ????

Poslednja izmena:
:mad::mad:Pokusavam pokusavam, citam, citam...mislim da moram malo vise da citam...bojim se da ne s****m nesto... ima jos dosta stvari koje mi jos nisu jasne...mislim da je previse 3.0
Nije
.... moracu da smanjim dozivljaj...hahah:mad: hvala u svakom slucaju ..moram se jos dosta uputiti pa cu javiti sta sam uradio...
Uputiti u sta... Takvo klokovanje je vrlo prosta stvar...
Nikako nekontam te veze sa memorijom mnozenja deljenja???
Sta nije jasno... Imas mnozilac, imas fsb. I radne frekvencije memorije prema FSB-u...

Sta mislite sa box coolerom koliko bih mogao da izvucem a da radi stabilno da se ne pregreva... 2.6-2.7 ????

Tako nekako!

E ljudi mozda pishem u pogreshnoj temi,nemojte da zamerite!
Moj procesor je AMD Athlon XP 1800+ socket A(462) Palomino i ne moze da se klokuje,a radi asinhrono 5:4...
Moje pitanje ili pre se moze reci molba...moze li mi neko reci da li moze negde da se nadje neki polovan procesor od bar 2400+ do 3000+,jer mi toliko dozvoljava matichna kako mi je neko ovde rekao...
Unapred hvala!!!

je l' moguce uraditi bilo kakvo overclockovanje na athlonu 64 am2 5200+, na maticnoj MSI k9n neo V3 (maticna je ******)... Noob sam sto se tice overclockovanja, pa ne bi bilo lose da mi detaljnije objasnite :d

Može i takva ploča da posluži, samo ti je potrebno (znatno) bolje hlađenje od BOX kuler-a.

Vrh Dno