niko ništa nije "izvlačio" osim mene samog, i to za druge. jedan lik je dobio 1 btc od mene kao povraćaj za ploče, i sad ispade da je on to dobio zato što je od mene to izvukao, tj. pretio ili nešto slično.
a istina je da sam mu ja dao to jer sam verovao da će novci od ploča biti vraćeni i da je čoveku frka. pošto nisu, jasno je ko je tu ostao kratak.
tako da meni ceo ovaj cirkus liči na pokušaj nekih da od mene izvuku novce.
zapravo, mislim da je to i bila prvobitna namera par nikova, pošto sam relativno uspešan u trgovini, i pravljenu novčića.
naravno, to se nekome sa strane ko nije upoznat sa celom pričom može prodati kao priča o mom poštenju, zaveri moderacije i nekulturnog VIP membera, ali "vraćanje novca sa sve kamatom" ima drugo ime u mojoj knjizi.
na kraju krajeva, Bojane, zar mi ti nisi sam rekao putem poruka "da sam najveći svetski car" što sam uopšte novce od čipova povratio? nemoj da misliš da su se ti novčići stvorili tek tako - i za to je neko morao da radi, da se smara, piše gomilesine mejlova, itd.
I je l rešiste problem?
Nemam nameru da izigravam boodalu kad me neko kulira i odbija da prica. Jeste, optuzio sam ga da nije lepo rasporedio vracena sredstva, te priznanice nikada nije pokazao jer nije lovu ni vratio. Nikada mu te pare nisam ni trazio niti cu crci ali niko mi nece nabijati rogove i praviti se posten ako nije. Eto, sam kazes da je tebi ponudjeno da ti se vrati lova za transport. Dakle pada ona prica da je vraceno svima. Do sada je imao vremena 30x sve da nadje da je hteo.Ja Genijalca ne krivim nizasta, niko me nije terao da ucestvujem, ali bilo bi lepo da se javno tj u ovoj temi istakne spisak ko je sta dao i kome je sta vraceno, cisto da se spece dalje price i spekulacije. Na kraju, ova tema sa ogranicenim pristupom je i napravljena zbog toga. Ukoliko genijalcin@23 to ne uradi, iz bilo kog razloga, mogli bi oni koji su bili u toj prici da napisu precizno za sta su i koliko dali i da li su i koliko su od toga dobili natrag.
E' sad... Kod nas je uveki bilo nezahvalno prihvatiti se organizacije tako nekog posla, posebno kada se desi da ne uspe, kao sto je ovde slucaj. Ja sam i onda predlagao da se isporuce uredjaji, koliko god da su bili bezvredni, jer bi tako svi dobili ono sto su platili i ne bi se desavalo da neko dobije vise, a neko manje ili nista.
Genijalcin@23, Saj, ostali... na potezu ste. Dajte da jedanput stavimo tacku na ovo.
Inace, sto se mene tice, genijalac mi je ponudio da mi vrati novac za transport, jer to ipak nije uradio do sada.
pozdrav čabo,
kako ne znaš šta je bilo sa tvojim novcima od transporta, kada sam dofurao bitfury asic tebi posebno?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari