driver je napisao(la):
Kakva evolucija, pa josh uvek ne postoji igra koja se moze porediti sa counterom.
Rainbow Six? A šta ćemo sa Doomom, Quake-om ili Serious Samom koji je postigao ogroman uspeh, a bukvalno nema nikakvih novina u sebi. Šta tek reći za genijalne remake-ove poput Resident Evila za GameCube? Da su loši jer nemaju inovacija?
Shvatio sam, ali nisam shvatio zashto zadrzati shmek igre stare 20 godina ?!?!
Nemam nishta protiv arkadne fizike, i to neko igra, ali su trebali da stave arkadnu fiziku kao u voznjama na modernim automatima. Vec sam rekao da coast2coast na automatu nije ista igra, i ta igra ima shmek, ova nasha verzija ne.
Zvuči jako čudno, jer se ovi iz Sumo Digitala kunu da je ovo pravi arkadni port, kome nedostaje samo par grafičkih sitnica. A i iskreno, nigde nisam čuo nekoga da se žali kako su kontrole na automatu drugačije, što zvuči sasvim logično.
Izazov u out runu ? U njemu sreca ima najveci faktor, jer u igri ne postoje zakoni fizike koji se odnose na upravljanje automobilom, tako da ako znash kako se automobil krece, ovde to ne vazi. A igra je inache prelaka za one koji igraju simulacije.
E ovo je već glupost, stvarno ne mogu da nađem blaži izraz! Automobili se ponašaju na stazi po određenom sistemu, i sve što napraviš na stazi, svaka greška je isključivo tvoja!
A to koliko je igra laka, prosudi ako je ikada završiš.
Meni je GT4 stravično lak zbog loše zamišljenog GT moda i nepostojećeg AI-ja.
jox je napisao(la):
sta god da su hteli, developeri nisu napravili nista vredno paznje...
Kao prvo... smek originalne igre definitivno NISU uspeli da prenesu u ovaj nastavak!
Pa to je krajnje subjektivno...fanovi serijali tvrde upravo suprotno, a i mnogi poznati časopisi i sajtovi poput Eurogamera su jako nahvalili ovu verziju igre. Ne znam ni sam koliko sam vremena proveo igrajući original što na automatima, što na Sega Master Systemu, što preko MAME i za mene je ovaj Outrun ono što sam želeo.