Šta je novo?

Outlook, Tunderbird i Gmail

faca

Čuven
Učlanjen(a)
08.08.2004
Poena
755
Moja oprema  
Laptop
Acer Aspire A5 515 Ryzen 5 5500
Mobilni telefon
Xiaomi Poco F4 8/256
Pametni uređaji
Xiaomi watch S1
Xiaomi Body Composition Scale 2
Pristup internetu
  1. Optički internet
Од пре неки дан не могу да користим Оутлоок, стално ми избацује неку грешку 78754, показује да име и лозинка нису тачни. Покушао сам и са Тундербирдом али и тамо избацује неку грешку. Сваки пут ми стигне маил да је неко неовлашћено покушао да се улогује на мој налог, а то сам био ја. Углавном како сам разумео ти програми више нису безбедни и не могу се користити. Укључио сам неку опцију за мење безбедне програме и исто се дешава. СББ-ов налог ради нормално. Како да решим проблем?

Ако се добро сећам, gmail је постао пробирљив и сматра да неки клијенти нису довољно сигурни па не дозвољава да се користе али има упутство како да то искључиш у подешавању свог gmail налога. Или се бар лако изгугла.

Ја сам као нешто покушавао, али исто. Пробаћу после поново. Слабије гледам мејлове на компјутеру, али сам то приметио пре неки дан.
Има опција да се то искључи, та провера али мене и даље зеза.

Послато са MI 5 уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Kao privremenu alternativu možeš podesiti na Gmailu da ti sve e-mailove prosleđuje na SBB-ov e-mail, pa skidaj onda samo SBB e-mail.

Када је ово уведено? Како је код вас осталих?

Uvedeno je pre par godina za neke verzije Outlooka.
Ja ne koristim e-mail klijent, isključivo web. Lažem, za jedan e-mail koristim i Windows 10 mail app, radi ko bombona.

Али мени је ово почело од пре пар дана, до сада је радило ок. Ништа на комп није мењано. Једино што сам телефон вратио на фабричка подешавања и поново се пријавио на гмаил налог.

Možda je ta verzija Outlooka koju imaš došla na tapet.

Outlook је пират, али до сада никад није правио проблем, али ни Thunderbird не ради за гмаил.

Probaj neke od sada već brojnih alternativa.
Mailbird, eM Client, Postbox, Inky, SeaMonkey, Opera Mail, Mailspring, a ako si kojim slučajem na Win 10, definitivno i fabričku Mail app.

Nazad
Vrh Dno