Šta je novo?

Outlook pomoc

Mrljesana

Slavan
Učlanjen(a)
26.06.2013
Poena
255
Pozdrav ljudi, imam jedan velik problem sa mojim mailom.

Naime, imam ja jedan moj personalan mail na kojem mi se nalaze podaci kartice, vazni nalozi, hostinzi, domene znaci sve... Nikome nije davan u javnost niti sam se registrirao na forumima/drustvenim mrezama sa njim. I jednog dana ja pokusam da udjem kad nece ? Pokusao sam vise puta, pise da je na taj mail zabranjen sign-in jer neko je previse puta probao lozinku, isao sam da je povratim, medjutim na alternativni mail mi ne stize nista, na telefon mi ne dolazi ni poziv ni poruka, znaci nista. Idem na to kako nemam pristup telefonu i alternativnom mailu, unesem sve sto je otprilike potrebno ime prezime i to, i stigne mi na neki drugi mail koji sam naveo stize mi link za povratu passworda tj. pravljenje novog, tu pise kako je servis nedostupan i da pokusam kasnije. 2 dana sam pokusavao na svakih 2-3 sata i nece..

Zna li neko kako da vratim mail, makar na single-use da uzmem ono sto mi je potrebno pa nek mi opet blokiraju. Hajde molim vas pomozite, oduzicu vam se nekako. 🙂

Ko je provajder, gde ti se nalazi mail server?

Mali update: Stigao mi je mail sa kodom, medjutim kad ga unesem pise "That code didn't work. Check the code and try again."
Inace, kad pokusad da udjem pise mi ovo :
Sign-in is blocked
Sign-in with [email protected] is blocked for one of these reasons:
Someone entered the wrong password too many times.
If you signed up for this account through an organization, you might not be able to use it yet.

Da li ti pokušavaš da se loguješ direktno na hotmail site-u, znači bez klijenta, bez Outlook-a itd, ili kroz Outlook ( express ).

Prvo probaj da se loguješ tim podacima direktno na njihovom site-u, sa mreže za koju si siguran da nema nikakve proxy-e, blokade itd.

Kada tu uspeš da se uloguješ onda pređi na korišćenje klijenta. Po ovome mi deluje da ti pokušavaš sa neke kompanijske mreže da se loguješ, ali preko nekog klijenta pa te odbija iz ko zna kog razloga.

Pozdrav,

Meni deluje kao da je account blokiran, mozda treba da pises njihovoj tehnickoj podrsci... kakva je procedure verifikacije i otkljucavanja.

Kako da kontaktiram podrsku ?
Sa njihovog site-a se uvek prijavljujem.

Nazad
Vrh Dno