Šta je novo?

Nije aktuelno Otvorene PHP Pozicije | 100% Remote

Označava da oglas više nije aktuelan
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

z_m00n

Čuven
Učlanjen(a)
15.02.2005
Poena
619
Kompanija u kojoj radim (takodje kao PHP developer) ima nove otvorene pozicije za Medior i Senior PHP programere.
Sama kompanija je multinacionalna i posluje vise od 15 godina, sa preko 5.000 zaposlenih sirom sveta.

U pitanju je relativno veliki PHP projekat u modernom Domain Driven okruzenju pisan u Laravel frameworku. Projekat nije outsource-ovan vec se radi na in-house aplikaciji.

Nisam regruter, vec kao sto sam naveo gore, kolega PHP developer. Vecina pozicija je namenjena timu u kom i sam radim. U mom interesu, a i interesu kompanije je da zaposlimo odgovorne, vredne i kvalitetne ljude.

Sta mozete ocekivati od mene (za razliku apliciranja preko neke od platformi za zaposljavanje):
  • da vam detaljno objasnim proces zaposljavanja
  • da vam kazem sve sto vas zanima o kompaniji i nacinu rada iste
  • da saznate vise o projektu i koriscenoj tehnologiji iz prve ruke
  • da saznate vise o timu u kome bi potencijalno radili
  • da vam skrenem paznju sta bi trebli da ponovite od same teorije za tehnicki intervju

Sta ne mozete ocekivati od mene:
  • da budem na vasem tehnickom intervjuu
  • da vam kazem kakav zadatak vas ocekaju na live coding delu intervjua
  • da vam kazem kakva pitanja vas ocekuju na teoretskom delu intervjua

Postoji samo jedan tehnicki Intervju bez domaceg zadataka koji se radi kuci.
Intervju se sastoji iz 2 dela (2x po jedan sat - uzastopno) za tehnicka pitanja i live coding deo.

Da bih ostao potpuno transparentan, firma nudi nadoknadu za zaposljavanje tako da i ja imam motivaciju da proces olaksam i priblizim vama, kao neko ko radi na istoj poziciji - cak i u istom timu, iz prve ruke.

Prvi kontakt na PP pa se dogovaramo za dalje.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno