Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 815
Pozdrav svima. Aj prvo da kazem da nisam iza cgnat-a, ista mi je ip adresa u WAN podesavanjima i kada proverim na Guglu.
Telekom adsl. Problem je sledeci. Kada proveram port koji sam otvorio za uTorrent, svi sajtovi kazu da je zatvoren. U samom uTorrentu dole je ona kvacica zelena, a trackeri me koliko sam uspeo da vidim, vide da seedujem. Ipak, nikako ne mogu da budem siguran da li sam otvorio neki port ili ne, za neke druge stvari, za koje jedino mogu na ovim sajtovima da vidim da li je otvoren ili ne. Ali ako sam dobro otvorio, zasto pokazuju da je zatvoren?
Elem, imam Tp-link modem i Tp-link ruter. Na prvoj i zadnoj slici se vidi podesavanje u modemu, a na drugoj, trecoj i cetvrtoj u ruteru. Modem je na 192.168.1.1, a ruter na 192.168.0.1. Postavljena je staticka ip adresa na racunaru na 192.168.0.150.
Gde gresim?
Elem, imam Tp-link modem i Tp-link ruter. Na prvoj i zadnoj slici se vidi podesavanje u modemu, a na drugoj, trecoj i cetvrtoj u ruteru. Modem je na 192.168.1.1, a ruter na 192.168.0.1. Postavljena je staticka ip adresa na racunaru na 192.168.0.150.
Gde gresim?