Šta je novo?

Otrov u malom - Biostar AMD 690G

promeni ime fajla u "bilošta.bin"

Skinuo sa tog sajta i uspeo je flesh hvala ti, ali opet isti problem sa " Verifying DMI Pool Data.......... Update Success". :(

Pa zeza te hard ili optika - moja procena ovako "sa daljine"...
Iščupaj optiku (ili hard), ostavi samo HDD (ili optiku), promeni mu sve SATA konektore...

Pa i ja kontam da je hdd al necu sebi to da priznam :p
A i opushteno radi na drugom kompu bez ikakvih problema pise brise sve radi...

Formatiracu ga ja celog pa cu ponovo sistem da uradim i onako imam backup na diskovima tako da mi nije frka.

Grrrrr i posle formata nece da radi instalria sistem sve normalno i kada se restartuje nece da podigne sistem i stoji na gore pomenutoj stvari!

HDD i memoriju sam testirao sa Data Lifeguard Diagnostic i memtestom i sve je ok bez ikakvih gresaka!

Sada cu da probam da podignem sistem na drugom hardu da vidim dal je do hdd-a ili ploce...

Imao sam isti problem sa tim Verifying DMI Pool Data.......... Update Success. Nisam ga ni resio, popravilo se samo od sebe :) Probaj da butujes win preko boot menija (probaj, trebalo bi sa f11), i stavi hard na kome je win.Ako tako hoce, pitaj Boga sta je, a ako tako nece, onda ***. Rece ti neko gore zeza te hdd ili optika. Iskljuci optiku i sve ostale hardove, i uzmi od nekoga hdd, samo njega ubodi, i probaj... ako ni tako nece onda su gremlini

Poslednja izmena:
Da li zna neko kako Everest meri ove temperature, razlika između 2 jezgra 15 stepeni???

Isto tako mi pokazuje CoreTemp prvo jezgro kao 36, drugo kao 51, cooler GeminII...

Windows je 7ica, 64bitni.

U biosu postoji samo jedna temp za CPU i ona je cca 25-26 stepeni.

Hvala unapred,
Poz.

Prilozi

• everest.jpg
    everest.jpg
    153.9 KB · Pregleda: 39
  • cpuz.jpg
    cpuz.jpg
    85.6 KB · Pregleda: 53
Ne mora da znači da greši sa bilo kojim core-om, ja sam izmenjao dosta kulera i dešavalo se da sa nekim imam manje ili veće razlike dok recimo sa TRUE-om je sve bilo skoro idealno jednako. Naravno sve na istom procesoru.
Evo i sada sa ZALMAN 9500 imam razlike u temperaturi...
Bitno da je mašina stabilna.

Aha,

a reci(te) mi čime malo da istestiram konkretno ovaj procesor na Windows 7ici, 64bit?

Hvala,
pozdrav.

Da li zna neko kako Everest meri ove temperature, razlika između 2 jezgra 15 stepeni???

Isto tako mi pokazuje CoreTemp prvo jezgro kao 36, drugo kao 51, cooler GeminII...

Windows je 7ica, 64bitni.

U biosu postoji samo jedna temp za CPU i ona je cca 25-26 stepeni.

Hvala unapred,
Poz.
Meni je razlika skoro uvek 2 stepena u idle, a oko 5-6 u load-u za oba X2 proca koje imam.
Moguce da je takav primerak.
Sta se desava kad pokrenes Othos, Prime ili LinX?

Da li bi mi mogao dati link za neki od tih programa, ili official sajt, a da može radi pod Windows 7?

zz

Orthos je malo stariji pa nisam siguran da li radi pod Win7 posto nisam do sada instalirao taj OS.
Prime95 imas ovde, a LinX ima na nekom forumu, ukucaj u Googlu i trebalo bi lako da ga nadjes.
Probaj i OCCT.
Imas puno tema u OC sekciji koje spominju programe za testiranje stabilnosti.

Al sam se iscimao, uzmem novi hdd samsung 500gb i opet ista stvar instalira sistem i posle restarta onog poslednjeg nece da ga podigne, ali sam skontao da je to samo na win7, sa XP-om sve radi kako treba! Kakvi su to gremlini?

Al sam se iscimao, uzmem novi hdd samsung 500gb i opet ista stvar instalira sistem i posle restarta onog poslednjeg nece da ga podigne, ali sam skontao da je to samo na win7, sa XP-om sve radi kako treba! Kakvi su to gremlini?

Ima opcija u biosu za 64-bit sisteme. Ja sam se takodje drndao oko istog problema i posle ukljucivanja 64 bit-a u biosu racunar je normalno proradio. Doduse ovo je bila vista 64 bit-a. Dok je xp sasvim normlano radio. Sad ne znam napamet gde se nalazi ta opcija, jer mi burazer nije tu pa da pogledam.

EDIT: Evo i sta treba da se upali:ACPI XSDT Table u power management-u

Poslednja izmena:
Interesuje me da li je neko imao problema sa front audio panelom nikako da ga nateram da funkcionise...

Potrbna mala pomoc. Imam doticnu plocu i problem sa mreznom. posle reklamacije sam dobio plocu koja ima stariji Ethernet adapter.
Realtek RTL8129 Fast Ethernet Adapter(everest kaze da je ovaj) ja imam drivere za za RTL8139. jurim drivere i nasao sam samo jedne iz 99 koji ne rade. Molim za pomoc one koji jos uvek imaju doticnu plocu da pogledaju na disku ili preko everesta koji adapter imate.

Procitaj sta pise na cipu.

Nije ovaj. Moguce da mi i ne radi, mada svetli pozadi.

A evo i sta mi izbaci.

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    190.9 KB · Pregleda: 37
Poslednja izmena:
A evo i u Device manager-u kad pustim da mi sam nadje hardware koji fali! Ovo mi izbaci!

Prilozi

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    139.1 KB · Pregleda: 28
ovo sto si ostavio sam i ja nasao, ali nije to to. ovo mi daje da skinem program koji se placa i kao preko njega da skinem taj driver.

Vrh Dno