pa opusti latencije
As the our onboard X1250 reflected as X1200, I got a reply from another forum saying :
The 1250 being reported as a 1200 series card instead will have NO bearing on the problem. All that means is that the driver INF file hasnt got the exact 4 device ID's in it to report the card name correctly, and defaults to the generic family name.
The cards BIOS sets the clockspeeds / ram timing anything important so it will have no impact on the issue.
I could rename my card by editing the inf to a 'ATI Radeon flippetydooda 299222X' and it wouldnt make any difference.
If you want ATI to add the string to the INF anyway, give me the 4 ID's from the CCC's
Device ID
Vendor ID
Subsystem ID
Subsystem Vendor ID
And I will pass them to ATI.
ako ti bas toliko smeta stavi catalyst 7.3
nema nikakve razlike osim u imenu x1200 series tu spada i x1250
jos malo infoa
ja sam testirao 3dmark 03, razlika izmedju catalista 7.3 i 7.6 je bila 10 poena i to u korist 7.6
razlika je samo u inf file nista vise.
Rekoh, ne smetaako ti bas toliko smeta stavi catalyst 7.3
nema nikakve razlike osim u imenu x1200 series tu spada i x1250
jos malo infoa
kao što rekoh - pusti F.E.A.R.
Takodje sam uzeo ovu plocu pre neki dan cpu je x2 3600+ nemam trenutno vremena da se igram sa oc, ali sam probe radi stavio u bios-u automatski oc tako da je sam podigao cpu na 2280 Mhz i vec dva dana komp radi nonstop stabilno uz povremena matletiranja...
Rad je 0/24 od toga stalno se nesto skida sa lokalne mreze, surf, slusanje muzike, gledanje filmova ili igranje igara zasad nema nikakvih problema drajveri su sa cd-a koji su stigli uz plocu...Koja to maltretiranja? Meni treba da stigne danas-sutra Brisbane 3600, pa zato pitam. Inace sa 601 BIOS-om mi Orleans 3000 radi 0/24 na 2.4 bez ikakvih problema, jedino sto nece preko 266 sa bilo kakvim setovanjima, a nesto mi se nece da stavim onaj 427 ili koji vec...
Jel moze neko da mi kaze koji je maksimum 3600+ na ovoj ploci...
@focus
Da li si probao adapter DVI->D-SUB? Ako je tačno što Prodigy kaže trebao bi da radi TV-Out.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari