LowRadiation
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2005
- Poena
- 319
na NF61x0 plocama DVI je digital only, kako je na ovoj ploci to reseno ?
moze i jedno i drugo. ali, ako je u sub-d/vga ukljucen analogni, onda dvi propusta samo digitalni signal.
na NF61x0 plocama DVI je digital only, kako je na ovoj ploci to reseno ?
tvoj monitor ima oba prikljucka (i vga/sub-d i dvi), probaj kako ce ti raditi analogna veza. ako ne mozes da nateras dobru sliku, naravno da treba da zamenis plocu za neki drugi model. video sam i taj pljuvacki komentar ali ja sa njima imam prijatno iskustvo, jednom su mi na moju molbu poslali bios koji jos nije bio izbacen ni na jedan sajt. ko zna sta je onaj lik trazio od njih, ali sve jedno, ako je nekakva nekompatibilnost, najbolje ti je da zamenis plocu za neku sa drugim chipsetom (nf6100 ili nf6150, ili nf7050), ili neku neintegrisanu...Isto tako je drugi lik na newegg-u napljuvao biostar iz sve snage, ukljucujuci i support koji pruzaju. Monitor je Sony SDM-HS95P i radi besprekorno. vga to dvi adapter nemam, imam samo dvi to vga koji ne radi posao. inace, sa 4,27 biosom ima najmanje treperenja, dok je sa ovim novim 6,01 potpuna katastrofa, slika nonstop treperi, monitor se pali i gasi svakih 3 sekunde, strashno. Razmisljam ozbiljno o reklamaciji, jer ovo definitivno ne radi kako treba.
tvoj monitor ima oba prikljucka (i vga/sub-d i dvi), probaj kako ce ti raditi analogna veza. ako ne mozes da nateras dobru sliku, naravno da treba da zamenis plocu za neki drugi model. video sam i taj pljuvacki komentar ali ja sa njima imam prijatno iskustvo, jednom su mi na moju molbu poslali bios koji jos nije bio izbacen ni na jedan sajt. ko zna sta je onaj lik trazio od njih, ali sve jedno, ako je nekakva nekompatibilnost, najbolje ti je da zamenis plocu za neku sa drugim chipsetom (nf6100 ili nf6150, ili nf7050), ili neku neintegrisanu...
brate covece, ne mozes jedan dan da mi kazes da ima ploca i sutradan dodjem iz pizdinca u ns i da kazes da nema vise i da se zatvaraju maloprodaje, ne mozes biti toliki konj.Telix nije puko ko zvecka i ne prekida sa Biostarom (radim sa telixom od 2000-te), maloprodaja se zatvara i vraca se na stari nacin poslovanja (kao i pre sto su radili) znaci nema vise maloprodaje definitivno. Telix je jedna od najvecih i najorganizovanijih novosadskih firmi btw, ovo kazem zato sto sam u periodu od 2000-te do danas radio sa desetak firmi iz NS ... U svakom slucaju maloprodajne cene su uvek u telixu bile solidno vece od dilerskih, kontam da su na taj nacin stitili svoje dilere a ovo mi deluje kao potez u tom smeru koji sigurno ne bi bio izveden da je maloprodaja radila kako treba, kontam da je promet veleprodaje mnogo veci od maloprodaje ...
EDIT: Da potkrepim ovo sto sam rekao, preuzeto sa telixovog sajta:
Poseta predstavnika Biostara Telixu - 04. jun 2007.
David Huang, predstavnik tajvanskog proizvođača Biostar proveo je krajem maja tri dana u zvaničnoj poslovnoj poseti kompaniji Telix. Cilj njegovog dolaska bilo je bolje upoznavanje sa stanjem IT tržišta u Srbiji, kao i razmatranje mogućnosti proširenja poslovne saradnje. Tokom svoje posete gospodin Huang razgovarao je o temama značajnim za nastavak saradnje sa direktorom Milošem Kovačevićem i drugim predstavnicima Telixa, a u pauzama domaćini su uspeli i da mu predstave lokalnu kulturu i kuhinju. Na kraju posete zaključeno je da je saradnja dve kompanije snažna, i da je potencijal za plasman proizvoda Biostara na domaće tržište veoma velik.
Mislim da deo sa konjem nije upucen tebi, nego ljudima iz TelixaPrvo nisam ti ja rekao nista, zato pazi kako se izrazavas !
Od trinaest opisa od 1.1.2007 do dana danasnjeg, samo 2 su za AMD.
Bilo bi neozbiljno ako propustite da uradite opis upravo ovog BIOSTAR-a koji je trenutno najbolja kupovima u budzet segmentu AMD-a.
Ovo kazem zato sto ste propustili da opisete prethodnog kralja budzet ploca: GA-M55plus-S3G, a thread o doticnoj dokazuje ogromno interesovanje koje o njoj vlada (ili je bar vladalo, s obzirom da je skinuta sa trona upravo ovim Biostarom).
zato sto se jedva nalaze kod nas?![]()
tnt dobija sutra 30-ak komada tako mi rekose, pa ko voli nek izvoli![]()
naruceno, kuci mi leze brisbane i 3gb rama... :-devil-:
E a najsmesnije od svega je sto su i taj Gigabyte M55Plus S3G i ovaj TA690G ubedljivo najbolje AM2 socket ploce do dana danasnjeg po pitanju OC-a a uz to i integruse, osim ako nekom nije potreban SLI nije mi jasno zasto iko kupuje i bilo koju drugu plocu za 100+ eur kada ima ove dve na raspolaganju.:wave:
Obavezno da javis dokle ide brizbi (3600+ pretpostavljam) :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari