LowRadiation
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.06.2005
- Poena
- 319
e o tome pricam, znaci 7.3 i 7.4 jebu. thx :wave:
da potvrdim da sa 7.5 definitivno nema nikakvih problema.
e o tome pricam, znaci 7.3 i 7.4 jebu. thx :wave:
jaci je i od nf6100 i od nf6150. to nije bogznasta, ali moze da pogura i fear na 27 fps u proseku. nije bas za igranje, ali ce sve starije igre biti igrive. recimo da je negde izmedju ati 9200 i 9550.
Nece se bas naigrati F.E.A.R.-a sa tom karticom![]()
guru3d je napisao(la):Video output capabilities differ between the ATI Radeon X1250 and X1200 integrated graphics processors. The ATI Radeon X1200 powered AMD 690V only supports D-Sub VGA and TV-output capabilities. AMD ups the ante with the AMD 690G with ATI Radeon X1250 graphics by integrating native DVI and HDMI output capabilities with support for HDCP.
guru3d je napisao(la):Although the AMD 690G or 690V is paired with the SB600, high-definition audio and PCIe x1 is a north bridge function. With the native HDMI output capabilities on the 690G, the north bridge-located audio controller allows the HDMI output to carry digital audio while bypassing the high-definition audio codec.
Since audio and PCIe x1 expansion is moved to the north bridge, the SB600 south bridge is only responsible for ten USB 2.0 ports, 4x SATA 3.0Gbps, one PATA and the PCI-bus. Lastly, the AMD 690G is an AMD validated solution for its complete commercial platform.
ja sam ga nabacio. isti je kao 516, samo sto je dodatno stabilisan (ima raspored kao 516 (inicijalni naponi u oc-sekciji), a radi kao 427.
skinuo najnovije (catalyst 7.5), rade potpuno stabilno, mada ne primecujem razliku u odnosu na 7.2 (koje dobijas na CD-u).lowradiation: koje drajvere za chipset koristis, one sa cda il si naso neke novije?
Recite mi samo da li je neko upucen kakva je ECS amd690g ploca posto ima da se uzme za nesto malo preko 60evra sto je naravno povoljno![]()
kako nema - idi na ati.com, 'drivers', odaberes 'vista', onda odaberes da li ces 32bit ili 64bit verziju, i onda odaberes 'integrated/motherboard'.
nakon toga odaberes 'radeon express x1250' i eto ti drajvera za vistu
inace, to je identican catalyst-paket drajvera kao i za bilo koju ati radeon x-graficku kartu, samo sto se za plocu automatski instaliraju i southbridge drajveri, koji se za odvojenu graficku ne instaliraju.
Dakle, interesuje me da li je neko od vas prikljucio TFT monitor 17" preko DVI izlaza?
Zasto pitam? Zato sto, kad je prikljucen monitor na DVI sve rezolucije preko 1024x768 su neupotrebljive (slika treperi). Kad se prikljuci preko VGA onda i 1280x1024 radi ok. Zamenjena je ploca i druga se isto ponasa. Flesovan bios (nekoliko raznih), probani drajveri sa sajta Biostara, sa cd-a i sa AMD/ATI sajta. Nista ne pomaze![]()
Da li je neko probao TV-out na ovoj ploci ? Sa kojim izlazom je uparen tvout - sa SUB-d ?
vidim po stranim forumima da se takvi problemi javljaju sa nekim monitorima. neki lik je na neweggu postovao komentar da je kontaktirao biostar i da su mu odgovorili da razvijaju bios koji ce resiti problem. sta imas od monitora? najjednostavnije resenje je da preko dvi/vga adaptera bocnes monitor u vga port. zamena ploce ti verovatno nece resiti problem, sem ako je ne zamenis za neki drugi model.
Jedno malo pitanjce.
Koji od semprona je najbolji za ovu plocu posto verovatno ne bi imao para za X2. A oni se lepo nasviravaju do 3GhZ![]()
ne razumem, kako je moguce da ti dvi-to-vga ne radi posao?imam samo dvi to vga koji ne radi posao.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari