Šta je novo?

Otkljucavanje Bootloader-a kod Xiaomi telefona

ne znam otkad s izbacili mi dialer iz ostalih romova
ima na yt neka fora da se ubace neke linije koda u cmd pa da se pojavi mi dialer, nznm da li radi u praksi. kada dođem kući poslaću

Opa Đurđo! To se traži. Probaću ujutro pa javljam utiske da li radi.
THX

misim da mora da se ima neki od azijskih romova, ne radi na evropskom

Na Azijskim ROMovima je ovo difoltno.

pa vi rekoste da su izbacili mi dialer iz svih romova

Iz EU i Global sigurno za Rusiju i Tursku ne znam. Ostatak Azije ima sigurno.

*** ja možda planiram rn15 da uzmem kad izađe ali ne znam zbog toga baš

Konačno sam uspeo da otključam b/l ali na Mi14. Posle 3min kliktanja i onih glupavih poruka Try again in a minute odem bzvz da proverim Mi unlock status, kliknem tu i dobijem poruku da sam uspešno aplicirao za otključavanje i trt, mrt... Kinezi su čudo.
Pravo otključavanje tekv za 168H. Bitno da sam uspešno aplicirao.

Jok. Nadjoh neki programcic radjenu Python-u koji ga je otkljucao za 5 sec i to je to. Sada sledi poigravanje :)

Nadjoh neki programcic radjenu Python-u koji ga je otkljucao za 5 sec i to je to.
Koja skripta je u pitanju? Je l' nešto od ovoga?

Podeli sa nama. Koji je program. Prste ogulio od kliktanja.
Evo skripte ali yaba sve to. Mora Xiaomi Community apliciranje za unlock da prodje pa onda skripta radi svoje. Svi "poslednji" apdejtovi su patchovani i skripta tu ner moze nista sem jedne stvari (kao i kod mene), a to je da preskoci tih 168H od dobijanja unlock dozvole i da b/l otkljuca permanentno. Za sada ti ne preostaje nista drugo nego da besomucno klices da bi dobio unlock permission. Ponavljam. Ja sam juce besomucno kliktao od 17:58 do 18:01 i onako ske**an odoh u Dev options->Mi unlock status da probam da apliciram i odjednom sam dobio poruku da sam uspesno aplicirao b/l unlocking i da sada mogu da otkljucam isti!!! I tako i bi a jos uvek su mi non-stop iskakale one poruke "Plaease try again in a minute".
U potrazi za originalnim Xiaomi Dialerom i Messages aplikaciom, probao sam Indonesia ROM i obrisao ga da bih se zaustavio na Taiwan ROMu jer jedino on ima ove dve aplikacije nativno i pri svemu tome integrisan kompletan Google. Sve ovo na Xiaomi 14. Evo, okacicu Python skriptu za otkljuicavanje. Obrisite .pdf i ostace potrebna skripta.
Uzivajte!

Prilozi

• MiUnlockTool.py.pdf
    16 KB · Pregleda: 8
  • Like
Reagovanja: uji
Radi na starijim verzijama HOS ROMova. Novi ROMovi su pečovani i nemere nikako :(

Nazad
Vrh Dno