Koja skripta je u pitanju? Je l' nešto od ovoga?Nadjoh neki programcic radjenu Python-u koji ga je otkljucao za 5 sec i to je to.
Evo skripte ali yaba sve to. Mora Xiaomi Community apliciranje za unlock da prodje pa onda skripta radi svoje. Svi "poslednji" apdejtovi su patchovani i skripta tu ner moze nista sem jedne stvari (kao i kod mene), a to je da preskoci tih 168H od dobijanja unlock dozvole i da b/l otkljuca permanentno. Za sada ti ne preostaje nista drugo nego da besomucno klices da bi dobio unlock permission. Ponavljam. Ja sam juce besomucno kliktao od 17:58 do 18:01 i onako ske**an odoh u Dev options->Mi unlock status da probam da apliciram i odjednom sam dobio poruku da sam uspesno aplicirao b/l unlocking i da sada mogu da otkljucam isti!!! I tako i bi a jos uvek su mi non-stop iskakale one poruke "Plaease try again in a minute".Podeli sa nama. Koji je program. Prste ogulio od kliktanja.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari