macak je napisao(la):Idi u CD klub kod KST-a (radi od 12-14:30, valjda ?) i tamo iznajmi CD za nekih 20,30 din.
XP radi 100% provereno bez ikakvih *******cija. Ili sacekaj koji dan, mozda do sledece nedelje, kada cu ja meni nesto da probam da narezem, pa cu ti dati.
macak je napisao(la):xp procesor, xp sistem....straaasno!!! 😀 😀
Joojj....kakav sam ja pacijent! 😀
Jos gledam, "otkljucan", rekoh mozda je neki key za win 🙂
Jos jednom, ja se izvinjavam svetski! Jel ima neka konferencija, tipa, najveci biser ? 😀
CAR je napisao(la):PS. Valjao sam se od smeha... pa dobrih 7-8 minuta!
Geek_master je napisao(la):Jos vise bi se valjao da odes u doticni CD klub kod KSTa... na kakvom kompu rade, monitor riknou 90% jedva sija, sve masno, nabacano, a tek onaj lik sto radi... 😀
Osecao sam se kao da sam se zadesio u nekom "Fallout" okruzenju 🙂
CAR je napisao(la):Pa ondak moram da svratim 😀 A taj lik, jel i on masan too? 😛
Geek_master je napisao(la):Naravno 🙂
Taj CD klub je verovatno napravljen da ti stvori kompleks nize vrednosti ako si student... sve sto je pravljeno za studente je jad i beda.
Taj CD klub je verovatno napravljen da ti stvori kompleks nize vrednosti ako si student... sve sto je pravljeno za studente je jad i beda.
macak je napisao(la):A to sta nocu izlazi iz KST-a.....tu mozes svasta naci, a o "gospodskom" FON-u ....paaaa mozda u nekom drugom threadu.
.
CAR je napisao(la):Stvarno ima svega 😀 A fora je sto ja tamo nisam ni zalazio nocu, samo po danu 🙂
djsp je napisao(la):Gde da nadjem vec otklucan XP (kupujem)???Hvala
Geek_master je napisao(la):Ej a da nismo mi kolege, vidim da si '81, jel si na ETFu?
delimir je napisao(la):A jel može meni, neko kao je kupio, da nareže jednu kopiju Northwood-a ili možda ima po CD klubovima? 😛
Ej a da nismo mi kolege, vidim da si '81, jel si na ETFu?
macak je napisao(la):Geek, ti i ja smo kolege 🙂, a ovaj thread je odleprsao negde...daleeeko..... 😀
macak je napisao(la):Idi u CD klub kod KST-a (radi od 12-14:30, valjda ?) i tamo iznajmi CD za nekih 20,30 din.
XP radi 100% provereno bez ikakvih *******cija. Ili sacekaj koji dan, mozda do sledece nedelje, kada cu ja meni nesto da probam da narezem, pa cu ti dati.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari