Šta je novo?

Otkljucan XP

• Začetnik teme Začetnik teme djsp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Gde da nadjem vec otklucan XP (kupujem)???Hvala

Idi u CD klub kod KST-a (radi od 12-14:30, valjda ?) i tamo iznajmi CD za nekih 20,30 din.
XP radi 100% provereno bez ikakvih *******cija. Ili sacekaj koji dan, mozda do sledece nedelje, kada cu ja meni nesto da probam da narezem, pa cu ti dati.

macak je napisao(la):
Idi u CD klub kod KST-a (radi od 12-14:30, valjda ?) i tamo iznajmi CD za nekih 20,30 din.
XP radi 100% provereno bez ikakvih *******cija. Ili sacekaj koji dan, mozda do sledece nedelje, kada cu ja meni nesto da probam da narezem, pa cu ti dati.

😛 Joj legendo... Pa ne Microsoft-ov, vec AMD-ov XP... 😀
Kakva si faca 😛 I kakav ti je to CD klub koji radi 2 i po sata 😛

xp procesor, xp sistem....straaasno!!! 😀 😀
Joojj....kakav sam ja pacijent! 😀 😀 😀 😀 😀
Jos gledam, "otkljucan", rekoh mozda je neki key za win 🙂
Ceo dan buljim u neki c++ i skrooz sam prolupao 🙂
Citao sam mail i vidim poruke neke iz foruma i 'ladno sam pobrkao konferencije: OC i SISTEM. Jos jednom, ja se izvinjavam svetski! Jel ima neka konferencija, tipa, najveci biser ? 😀

A sto se tice kst-a, to nije klasican cd-klub vec dodjes sa nekim dokumentom (tipa index) i proberes od onih 100-200 diskova sto imaju ono sto te zanima.

macak je napisao(la):
xp procesor, xp sistem....straaasno!!! 😀 😀
Joojj....kakav sam ja pacijent! 😀
Jos gledam, "otkljucan", rekoh mozda je neki key za win 🙂
Jos jednom, ja se izvinjavam svetski! Jel ima neka konferencija, tipa, najveci biser ? 😀

Ma nisi pacijent, kazem ti da si legenda 😛 Joj, ovo je za biser godine... Mogao si da ucestvujes na "oskaru popularnosti" (smeh za "manifestaciju"), garant bi dobio tog cuvenog, naseg oskara...
A i to "otkljucan", dobro to si mogao da rastumacis kao "aktiviran", znas da je bilo problema oko toga...
Jos jednom, puno, puno pozdrava, najjaci si... 😀

PS. Valjao sam se od smeha... pa dobrih 7-8 minuta!

CAR je napisao(la):
PS. Valjao sam se od smeha... pa dobrih 7-8 minuta!

Jos vise bi se valjao da odes u doticni CD klub kod KSTa... na kakvom kompu rade, monitor riknou 90% jedva sija, sve masno, nabacano, a tek onaj lik sto radi... 😀

Osecao sam se kao da sam se zadesio u nekom "Fallout" okruzenju 🙂

Geek_master je napisao(la):
Jos vise bi se valjao da odes u doticni CD klub kod KSTa... na kakvom kompu rade, monitor riknou 90% jedva sija, sve masno, nabacano, a tek onaj lik sto radi... 😀

Osecao sam se kao da sam se zadesio u nekom "Fallout" okruzenju 🙂

Pa ondak moram da svratim 😀 A taj lik, jel i on masan too? 😛

CAR je napisao(la):
Pa ondak moram da svratim 😀 A taj lik, jel i on masan too? 😛

Naravno 🙂

Taj CD klub je verovatno napravljen da ti stvori kompleks nize vrednosti ako si student... sve sto je pravljeno za studente je jad i beda.

Naravno 🙂

Taj CD klub je verovatno napravljen da ti stvori kompleks nize vrednosti ako si student... sve sto je pravljeno za studente je jad i beda.

Pusti... Kad vidim onaj KST kod mene i onu bagru sto izvire odande, stomak mi se prevrce... Zato i 'ocu se prebacim na FON 😛 Izgleda gospodski, bas za mene 😀

Pa da je jadan - jeste, ako ima unutra 200 diskova...seci! 🙂 Ali za neku nuzdu - moze da posluzi (kao recimo meni), a i ne placas nista, sem disk 20 din. Kad je jedna moja drugarica trazila xp (ali ne cpu vec win 😀 ) pre neki dan hitno, cik pogodi gde ga je nasla. Muka te natera na svasta...

A to sta nocu izlazi iz KST-a.....tu mozes svasta naci, a o "gospodskom" FON-u ....paaaa mozda u nekom drugom threadu.

Svasta smo napisali (a neki i nalupetali 🙂 ), ali coveku niko nista da kaze pametno.

macak je napisao(la):
A to sta nocu izlazi iz KST-a.....tu mozes svasta naci, a o "gospodskom" FON-u ....paaaa mozda u nekom drugom threadu.
.

Stvarno ima svega 😀 A fora je sto ja tamo nisam ni zalazio nocu, samo po danu 🙂 I, daj taj drugi thread... 😛

CAR je napisao(la):
Stvarno ima svega 😀 A fora je sto ja tamo nisam ni zalazio nocu, samo po danu 🙂

Ej a da nismo mi kolege, vidim da si '81, jel si na ETFu?

Heh... nismo, samo delimo zgradu 😀 Ja sam na gradjevini, ali gledam da pobegnem na "gospodski" 😛 FON...

A jel može meni, neko kao je kupio, da nareže jednu kopiju Northwood-a ili možda ima po CD klubovima? 😛

delimir je napisao(la):
A jel može meni, neko kao je kupio, da nareže jednu kopiju Northwood-a ili možda ima po CD klubovima? 😛

Ma ima po klubovima, nego je crackovan pa nece da radi L2 cache 🙁

Geek, ti i ja smo kolege 🙂, a ovaj thread je odleprsao negde...daleeeko..... 😀

macak je napisao(la):
Geek, ti i ja smo kolege 🙂, a ovaj thread je odleprsao negde...daleeeko..... 😀

Ma ko da je bitno, ko ce bre da mu proda otklucan XP, jedva je Bozza otkljucao svoj i to posle par neuspesnih pokusaja 🙂

A ti kolega uleti na http://groups.yahoo.com/group/ETF-BG/ mada i nije bas nesto zanimljivo, ali ponekad imas neki koristan info.

macak je napisao(la):

😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛

ŠTA UČINI MAŠINA OD ČOVEKA c c c c

a ja čitam i kapiram da ako iznajmiš disk dobiješ procesor, pa rekoh da iznajmim dvadesetak ako nije krupan izdatak za učlanjenje, a procesore, pa još otključane, lako bih utopio.

Nazad
Vrh Dno