D
Deleted member 30833
Guest
OK :wave:
- Viber v5.2 - krešuje non-stop, poslao sam upit njihovom support-u, ali nisam neki optimista
Pa ako ti sve radi odlično nema potrebe.
Ako/kad nešto što ti bude vitalno izgubi podršku za OSX koji koristiš moraće da padne upgrade ili da ne radiš update aplikacije.
Ja sam instalirao na Macbook Pro, model early 2011, a sve mi radi osim par stvari:
- Paragon NTFS for Mac v12 - ne radi, ali postoji v14 Preview koji radi, 30.09. obećavaju izlazi regularno izdanje, free upgrade za sve korisnike
Jesi update i Safari? Ja sam sve update i nemam taj problem...Od kako sam se prebacio na El Capitan, imam drugaciji font u Safariju na nasim slovima, da li neko zna kako da resim to?
![]()
Sto se tice server side ja sam PHP type of guy, i koristio sam uglavnom Sublime sto se tice editora, Eclipse ne podnosim od (davnog) rada sa Javom jer je bio uzasno spor na svakom OS i delovalo mi je kao da sam na Pentium I u dobu Core2Duo procesora sa par GB RAM. Ali u poslednje vreme zaista i redje sam na PHP-u (mnogo), mnogo vise radim project management stuff, a sto se tice programiranja uglavnom radim Swift (iOS). Mogu ti samo reci (posto sam od sinoc koristio to) da Photoshop radi isto (nazalost) kada imas gomilu layera koje dizajner napravi, da Xcode radi bolje, da Safari (bar meni se cini) radi bolje, Chrome cu morati testirati opet (na Yosemite je jeo RAM kao nenormalan)...n1tr0, znam da si developer.
Interesuje me, da li ima nekih problema sa Eclipse, IntelliJ, Homebrew, JAVA-om u globalu i td? (ako koristis nesto od navedenog)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari