Šta je novo?

Ostao sam bez teksta

3MaJ je napisao(la):
Данас налетех на једног локалног "стручњака" за компјутере...
У разговору дођосмо до моје нове графичке картице, а он прво пита колико она има меморије, па додаје: "Па добро, ATi је добар за графику, али је NVidia за игрице, оно што се каже "The way it's meant to be played" ". :wall:
Чисто да сервисери са форума имају у виду ко им све "саветује" муштерије :D

"Microsoft ne preporucuje HD veci od 40GB jer dolazi do usporavanja sistema". Razlog zasto nije stavljen veci HD u masinu koja je dobijena kao nagrada na tv slagalici. eh...

rodiger79 je napisao(la):
"Microsoft ne preporucuje HD veci od 40GB jer dolazi do usporavanja sistema". Razlog zasto nije stavljen veci HD u masinu koja je dobijena kao nagrada na tv slagalici. eh...

Kralj :D

" Osnovna arhitektura procesora i maticne ploee, setovanje napona na maticnoj ploci
Podešavanje BIOS-a
Instalacija i "ZERO CONDITION" podešavanje operativnog sistema
Instalacija drivera
Podešavanje i otklanjanje problema Intenet konekcije
Podešavanje Registry-a
Instalacija korisnickih programa
Instalacija antivirus programa i detekcija i otklanjanje virusa
Instalacija Firewall programa i podešavanje
Dijagnostika osnovnih kvarova i njihovo otklanjanje
!!! SPECIJALNO!!! Zaštita podataka od hakera na Internetu pri surfovanju, kako da otkrijete da ste napadnuti, zaštitite se i dobijete osnovne podatke o napadacu (IP adresu, provajdera odakle je izvršen napad i u vecini slucajeva i korisnicko ime napadaca i e-mail adresu)
4 dana 2.5 sata dnevno, nivo obuke srednji - viši"

Ovo je sa pomenutog sajta.
Prvo procitajte pa me za dva dana banujte
***** JA TAKVOG SERVISERA. IMA NAS KOJI SMO GODINAMA SKOLOVANI U SKOLAMA
A STO JE NAJGORE TAKVI LIKOVI PROLAZE U OVOJ DRZAVI. JOS AKO UME MALKO I DA SERE POSTAJE STRUCNJAK SAMO TAKAV. CUDO OD COVEKA, HAKER, BILGEJC....

Aj sad me banujte al nek postoji "malko" da ljudi vide

e pa ***.

i ja sam zavrsio skolu za dizajn i pripremu za stampu itd. i ne mogu da se zaposlim u studiju za pre-press i dizajn zato sto na mestu koje vijam sedi gradj. tehnicar :(

Stvorenje je napisao(la):
Zamolio bi nekog od ovih ''pravednika'' koji osuđuju ovog prevaranta Žarka da je sektaš da odgovore na jedno jednostavno pitanje: da li uopšte znate šta je sekta a šta je kult?

kad upoznas obe stvari uzivo veruj mi da postaje svejedno sta je sta

Pazi kad ljudi imaju nevidjen strah od virusa pa ti sad ovaj zvekne na sajtu
..ljudi kazu:woooooowww!!!
kao da detekciju i uklanjanje virusa radis ruchno npr.u IE05 folderu(temp) ili da cackas i juris sumnjive exe po system32 i sl. a ne da to sve radi antivirus aplikacija.,)
A zatim raspali:
Zaštita podataka od hakera na Internetu pri surfovanju, kako da otkrijete da ste napadnuti, zaštitite se i dobijete osnovne podatke o napadacu (IP adresu, provajdera odakle je izvršen napad i u vecini slucajeva i korisnicko ime napadaca i e-mail adresu)
E ovo me chak i zanima...i ja bih da nauchim kako da provalim preko Ip adrese email napadacha..ehhehe/..i to za
:d

bole je napisao(la):
" Osnovna arhitektura procesora i maticne ploee, setovanje napona na maticnoj ploci
Podešavanje BIOS-a
Instalacija i "ZERO CONDITION" podešavanje operativnog sistema
Instalacija drivera
Podešavanje i otklanjanje problema Intenet konekcije
Podešavanje Registry-a
Instalacija korisnickih programa
Instalacija Firewall programa i podešavanje
Dijagnostika osnovnih kvarova i njihovo otklanjanje
!!! SPECIJALNO!!! Zaštita podataka od hakera na Internetu pri surfovanju, kako da otkrijete da ste napadnuti, zaštitite se i dobijete osnovne podatke o napadacu (IP adresu, provajdera odakle je izvršen napad i u vecini slucajeva i korisnicko ime napadaca i e-mail adresu)

Ovo je sa pomenutog sajta.
Prvo procitajte pa me za dva dana banujte
***** JA TAKVOG SERVISERA. IMA NAS KOJI SMO GODINAMA SKOLOVANI U SKOLAMA
A STO JE NAJGORE TAKVI LIKOVI PROLAZE U OVOJ DRZAVI. JOS AKO UME MALKO I DA SERE POSTAJE STRUCNJAK SAMO TAKAV. CUDO OD COVEKA, HAKER, BILGEJC....

Aj sad me banujte al nek postoji "malko" da ljudi vide

Banujte ga...

:-devil-:

gx-x je napisao(la):
i ja sam zavrsio skolu za dizajn i pripremu za stampu itd. i ne mogu da se zaposlim u studiju za pre-press i dizajn zato sto na mestu koje vijam sedi gradj. tehnicar :(

Ako on zadovoljava njihove zahteve onda je to sasvim ok. Ne traze svi velike strucnjake za neke poslove koje ne nameravaju da rade previse ozbiljno.

Ako bi meni trebao neko da mi zakucava eksere u zid, zasto bih trazio nekog gradjevinca kad to moze da uradi skoro svako. Ti gradjevinci ne bi imali razloga da se ljute jer ja ne pravim celu kucu, samo mi treba par eksera.

Nadam se da vam ne smeta ovako banalan primer. Red je da neko malo vuce i na ovu stranu, diskusije radi ;)

Voleo bih videti u emisiji kao goste Voju Antonica i gore izreklamiranog prevaranta.
Voja ima iskustva sa takvima.

eglisic je napisao(la):
Banujte ga...

:-devil-:

I to for life. Da više nikada ne može da se registruje na bench-u. Oduzmite mu comp, spalite radove, proterajte sa planete a potom i iz galaksije.
:cigar:
Ili mu platite milion € a pod uslovom da ne piše ništa.

PS: Poslaću ti Pidžu :-devil-: :-devil-: :-devil-:

Mene stvarno već mrzi da pričam o tom Žarku... Problem je to što on navodi (a niko ne demantuje, što pretpostavljam znači da je istina) da su njegovi klijenti silna ministarstva, ustanove pod ingerencijom Vlade, vojska, policija, SPC, vidim da se sad spominju i neki fakulteti...

Drugo, kod njega se tako isto "ekspres" spremaju i ispiti iz matematike, fizike itd. za fakultete. I navodno svi polože. Ja se uopšte ne bih ni iznenadio da je istina da polože, ali se onda postavlja pitanje koliko je od "školarine" pripalo Žarku a koliko nekim profesorima?!

Pošto je čovek očigledno težak šarlatan i prevarant, a dlaka mu s glave ne fali (postoji li u ovoj državi javno tužilaštvo? Verovatno postoji ali moguće je da je i ono Žarkov klijent) izgleda da se mnogi moćni "ugrađuju" u prihode dotične "firme".

wiz011 je napisao(la):
Pošto je čovek očigledno težak šarlatan i prevarant, a dlaka mu s glave ne fali (postoji li u ovoj državi javno tužilaštvo? Verovatno postoji ali moguće je da je i ono Žarkov klijent) izgleda da se mnogi moćni "ugrađuju" u prihode dotične "firme".
I meni se cini da je smrad vec zaradio toliko love da mu u ovoj nepismenoj crnoj rupi od drzave niko nista ne moze...rodjenu decu bi prodali za sicu.Sramota. :mad:

srkiller je napisao(la):
Voleo bih videti u emisiji kao goste Voju Antonica i gore izreklamiranog prevaranta.
Voja ima iskustva sa takvima.

I ja glasam za takav TV duel :D
Mada... kad bolje razmislim, mozda bih vise voleo da ga vidim u emisiji sa Seseljem, ako ni zbog cega drugog ono da se posle emisije oklizne par puta na koru od banane :D:D:D

Sta vam je ljudi? Valjda vam je jasno da ovde nema pravne drzave? Ma kakvi, nema ni drzave bre! Sta nedostaje:

1. Dobar zakon
2. Sila za sprovodjenje zakona
3. Volja za sprovodjenje zakona

Ma ljudi, šta ste se toliko zapalili... Ajde, smrad, al pametan smrad, igra na ivici žileta, na onom "Sve što nije zakonom zabranjeno - dozvoljeno je." Mene je mnogo više nervirao Kleopatra, samo što on(a) nema veze sa ovim forumom; a ljudi sa Benča koji prodaju opremu i drže kurseve najbolje znaju da im dobar deo kupaca i polaznika i spada u Žaretovo stado. Neka ga, nek smrdi i privlači slične sebi, bar će normalnima biti lakše da dišu i rade...

bole je napisao(la):
I to for life. Da više nikada ne može da se registruje na bench-u. Oduzmite mu comp, spalite radove, proterajte sa planete a potom i iz galaksije.
:cigar:
Ili mu platite milion € a pod uslovom da ne piše ništa.

PS: Poslaću ti Pidžu :-devil-: :-devil-: :-devil-:

Ipak mu paltite taj milion evra!!!

P.S. Slobodno... :wall: :smash:

Na zalost, provereno znam da se kod njega organizovano obucavaju ljudi iz drzavnih institucija sto samo po sebi daje odgovor na pitanje kako takav covek uspeva da funkcionise bez problema. Ocigledno po sistemu ti meni, ja tebi, on "obuci" pedeset sekretarica iz mup-a, a oni samo pogledaju na drugu stranu.

poz.

Video sam da je neko spomenuo da je cuo da se kod njega spremaju kao ispiti iz matematike i fizike.. elem, jedna moja dobra drugarica je upisala to da spremi Matu 1 i to je fora kao traje nedelju dana ali se radi u fazonu od 8 do 20h mislim ako toliko radim na dan pa spremicu je i sam, koj' ce mi taj idiJot, a da stvar bude jos gora, ta ortakinja jos uvek nije dala matu1 (vec 2 godine - ni sama ne zna koliko je puta izasla)

P.S. ponudio sam se ja da je lepo spremim (mislim otkacio sam tu matu bez ikakvih problema ) al' nece kaze da ja ne razumem koliko je dobra ta Zarkova metoda kako je to mnogo dobro, i na svaki moj pokusaj da je ubedim da je to najobicnije sharlatanstvo i maznjavanje para, njen je argument da sam ja eto sujetan ... sta reci ... :wall:

LuxoR je napisao(la):
i to je fora kao traje nedelju dana ali se radi u fazonu od 8 do 20h mislim ako toliko radim na dan pa spremicu je i sam, koj' ce mi taj idiJot
Na kom to fakultetu može da se spremi ovaj ispit za nedelju dana, pa sve i da radiš 24h? Na višoj školi unutrašnjih poslova? :d

Dajte, ljudi.
Nova je.
Necemo sad o gladi u Africi i
otimanju para/ispiranju mozgova u Srbiji. :guitar:

Ludi Žare,još je bolji uživo!To je kidanje od smeha :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno