Šta je novo?

Ostao sam bez teksta

Ako me pamćenje dobro služi, vlasnik te "kompanije", radi sa svima, ima jako dobre veze, reklamira se između ostalog na "Politici", gde klijenti pevaju ode... Čini mi se da je radio "obučavanje" pripadnika VJ, tačnije osoblja Tehničko-remontnog centra "Moma Stanojlović", iliti batajničkog aerodroma.
Ako je to taj, ukopan je.
Ne mogu verovati, najpre za informatičku i uopšte tehničku nepismenost, koja je više nego očigledna, nažalost, izgleda samo nama.

http://www.nlprogroup.com/mp4.htm
Ovo nije strašno, za ovo ne postoje reči...

"Virtual Dub - program za konvertovanje codeca (pravljenje DivX filmova)":zgran:

"EUROPEAN COMPUTER DRIVING LICENSE (ECDL) EVROPSKA RACUNARSKA DIPLOMA" :S:

"Pojedi tu žabu" pa posle :bottle: ...

Nadam se da je uradio copy/paste na http://www.nlprogroup.com/kosmo.htm...

Ako je zaista "OBUKA U SARADNJI SA MAŠINSKIM FAKULTETOM NIŠKOG UNIVERZITETA", mislim da smo kao društvo dotakli dno dna... Verujem da je ovo tačno, i mislim da je red da se preduzmu mere protiv ovih manijaka. :mad:

Pa na elitesecurity o ovome liku :mad: pricaju jos od 18.11.2001 kada je napisan prvi post, mislim da je glupo trositi vreme i dokazivati da je lik opsenar i prodavac magle. Stara izreka glasi - "dok ima ovaca, bice i vune", i to ne moze izgleda niko da spreci kao sto i oni nisu uspeli ;)

Poslednja izmena:
A sta on ustvari prodaje, racunare ili playstation ili neki dvd plejer?

Jel mu to neko uhakovo sajt. Ako je. Koliko ima materijala trebalo bi sve to i okachiti tamo.

Strasno !!! Ne verujem sta sam citao... Da ironija bude jos veca vecina nas , koji nismo iz Beograda , ne znamo ko je taj famozni Zare? :d Znaci strasno... Ja necu odoleti a da mu ne posaljem emailm "podrske"... ;)

Ljudi bre ovo je Srbija ovde sve moze a mi Srbi smo nebeski narod, prepametan, POSTEN... pa sta ocekujete nego da za 7 dana neko nauci kako se koristi komp... pa niko se nije naucen rodio... ja koristim komp vec 8 godina i neznam dosta stvari a oni bi za 7 dana... a sto je jos zalosno... takvi koji imaju takve diplome pre se zaposle nego neko ko je isao na fax... A gde mu je od svih tih referenci, referenca od MICROSOFTA... sramota.... i kakve veze ima rad na kompjuteru sa institutom za bilje hahahahahahahahha

Zaboravljete samo jednu stvar i to jako veliku. U pitanju je inteligencija naseg naroda koji ne veruju vise nikom svom nego samo "jakim" reklamama.
Pa sta ja da kazem kad mi je rodjena tetka rekla da bi rado kupila komp kod ovog maj***a jer jelta donece joj na kucnu adresu i moze da ga plati preko peznzije.
Mislim stvarno, ljudi bi trebalo da idu na neko ispiranje mozga pa da se ukljuce u sadasnjost.
Nemam reci......

jel ovo stvarno, stvarno??? OMG :wall:

Eto sada da kazemo Zaretu da menja oglas i da umesto playstationa 2.5 stavi lepo PS3 eto cisto da driver moze da kupi tu masinu :)

Ovo za konfiguracije mi se cini da sam ja postovao pre jos godinu dana...

Majstor^Zivota je napisao(la):
Strasno !!! Ne verujem sta sam citao... Da ironija bude jos veca vecina nas , koji nismo iz Beograda , ne znamo ko je taj famozni Zare? :d Znaci strasno... Ja necu odoleti a da mu ne posaljem emailm "podrske"... ;)

ne znamo ? ma secam se pre ihaa godina sam ga chesto vidjao na faxu. blejao je tamo znam da nije mogao matu da polozi na drugoj chini mi se. na kraju nije ni zavrshio fax, naravno.

ricardo je napisao(la):
Zaboravljete samo jednu stvar i to jako veliku. U pitanju je inteligencija naseg naroda koji ne veruju vise nikom svom nego samo "jakim" reklamama.
Pa sta ja da kazem kad mi je rodjena tetka rekla da bi rado kupila komp kod ovog maj***a jer jelta donece joj na kucnu adresu i moze da ga plati preko peznzije.
Mislim stvarno, ljudi bi trebalo da idu na neko ispiranje mozga pa da se ukljuce u sadasnjost.
Nemam reci......

a gde ti je tetka videla reklamu? bash me zanima preko chega servira reklamu ljudima. ja sam sad prvi put video da on prodaje kompove.

ahahahahaha neverujem, to je ko oni likovi u novosadskom oglasniku, prodajem p3 athlon na 1400+ megaheraca lol, i oni sebe nazivaju prodavcima hardvera lolcina

Ljudi, ne znam dali neki ovde vide i tragicnu stranu cele ove price pored nesumnjive smesne strane.
Ako nekom kao sto je on tako dobro ide (a ide mu veoma dobro) a ima ovakve reklame onda to pored toga sto govori o njemu itekako govori i o stanju IT pismenostu u nasoj Srbiji. Uzas i strava...

Jel taj Zare pricao kako ima tuseve u skoli za racunare,kako bi polaznici mogli da se osveze i cisti i mirisni idu na casove? Mozda i nije on,ali posle svega procitanog na njega mi lici.

Poslednja izmena:
ma kakva pismenost skinuli momci kajle i uzeli digitron u ruke, reketarenje neide vise tako dobro pa pormenili bransu , ko jos brine za izraze, samo da se proda!

nemogu a da ne prokometnarisem ponovo, i ovi ljudi iz nl-a poducavaju narod it pismenosti , pa ovo moze samo u srbiji, neverovatno!!

Za ovo nemam reci... 7 dana da naucis kompletan poslovni rad na racunaru BEZ potrebe engleskog? Pa ja imam komp 12 godina + 8 god ucim engleski i jos uvek ne znam sve, a oni ce za 7 dana da nauce BEZ potrebe engleskog...

Pa onog Zeljka treba streljati.... :mad:

Poslednja izmena:
A je li uopste neko svracao tamo?

Prosto imam zelju da svratim i da iz prve ruke cujem ovo dvd, cd, ps 2.0, pa kakve su razlike i sta bi mi preporucili :crash:

Poslednja izmena:
Auuuuuuuuuu
Kako smo krenuli ugrozićemo [es] :)

Što se Žareta i njegovih 7 dana obuke tiče,ja sam čuo da oni drže 8 časova dnevno - Ako je ovo tačno onda ni spominjani tuševi za osvežavanje nisu na odmet.....

Ako je to 56 časova u pitanju onda osnova može da se nauči...

Ali ECDL za 7 dana - NEMA ŠANSE
Svaki modul po 7 dana - to i može

@skydiver

Ako ti je usput - svrati...

Pošto nude i mogućnost nadogradnje komponenti smisli nešto ( pitaj recimo da li može da imaš i SAT TV.... ) :D

zar nikad niste bili u situaciji objasnjavati nekom pocetniku osnovne stvari, prestane da kapira i pogubi se posle sat vremena, bas ce izdrzati 8 sati.

... moze ih tamo drzati i 24 sata dnevno, mozda ce nauciti da posanju mail, da urade sumu po redovima i kolonama u excel-u, ali bi, recimo, nepremostiv problem bio preraditi npr. text u yuscii-u na winXP, odstampati nesto na stampac koji nije default... itd

ovo je samo veliki dokaz koliko je ova drzava pravno propala, i koliko su potrosaci zasticeni

A ovo je tek biser(mozda je vec neko postovao pre):

"130 godina su stare tehnike koje je koristio Nikola Tesla za inovacije danas poznatije kao tehnike mentalnih projekcija i memorijskih slika!"

"500 godina su stare tehnike koje je koristio Leonardo Da Vinci za razmišljanje, danas oznatije kao tzv. kreativno misljenje!"

I na kraju ...sta bi mi bez 2300!!! godina starih soba (nema odakle nego ti iz starog Rima!) :bottle: :

"2300 godina su stare tehnike za pamćenje podataka koje su Rimljani koristili– tzv. rimske sobe!"

Covek je za lecenje a i za krivicnu odgovornost,ovo gore navedeno je na granici sektaskog brain washa!!!Yoga i razna "cuda"...ludara ne gine polaznicima(ucitelji su odbegli iz iste ocigledno...) :wall: :wall: :wall:
:bottle: :smackbum: :smack:

raven2005 je napisao(la):
ECDL sam video da se uci vise meseci kako su ga oni strpali u 7 dana

Ne za 7 dana vec za samo 28 sati :wall: :wall: 7 dana po 4 h dnevno idem sutra da uplatim celodnevni kurs, jer cu reci da mi treba hitno ECDL. On bi celu osnovnu skolu skratio na 1 godinu, srednju na 6 meseci, a fax na 8 meseci tako da mi imali 10-to godisnjake sa diplomama :zgran:

Ja se secam priloga sa tv-a o Zaretovoj mega skoli racunara.
Sedi pandur, pitaju ga kako ide , a on kaze "ja nista ne kapiram" i onako se osmehne :)
Zare ima debela ledja, cim on radi sa vojskom, murijom i vladom.
Nama ostaje da se smejemo a posle da placemo....

Ja sam ostavio kratak komentar na sajtu, i preko toga ne bih nista dodavao...
Osim da ako on moze ljude na nauci za sedam dana da rade na racunaru, onda cu ja za sedam dana da naucim kako da obaram sajtove i da stavim katanac na njegov online store...

Sony playstation u pc konfiguraciji?!?! WTF! ! !
Definitivno lud cove ali definitvno!!!

ivanbo2003 je napisao(la):
I na kraju ...sta bi mi bez 2300!!! godina starih soba (nema odakle nego ti iz starog Rima!) :bottle: :

"2300 godina su stare tehnike za pamćenje podataka koje su Rimljani koristili– tzv. rimske sobe!"

Ne vidim u cemu je problem? Da li uopste znas sta su memorijske sobe, ili ti onako samo zvuci smesno pa komentarises?

Zarko ocigledno primenjuje metode iz knjige "savrseno pamcenje" koja ima da se kupi bilo gde i odlicna je. E sad, problem je sto za samo ucenje tehnika pamcenja treba vremena i iskustva, a koliko sam video on nema poseban kurs za to. Takodje rad sa kompovima se zasniva na tome da se ukljuci mozak, a ne da se stvari bubaju napamet kako to on pokusava da plasira ljudima. Koliko vidim on ljudima pokusava da kaze "klikni na tu ikonicu i to nauci napamet, sve ostalo su bugovi". Ali bolje da ih uci i tako jer ce im bar uliti samopouzdanje, 80% ljudi ne interesuju kompovi i bolje je da bar nekako nauce nego nikako.

Geek_master je napisao(la):
Ne vidim u cemu je problem? Da li uopste znas sta su memorijske sobe, ili ti onako samo zvuci smesno pa komentarises?

Zarko ocigledno primenjuje metode iz knjige "savrseno pamcenje" koja ima da se kupi bilo gde i odlicna je. E sad, problem je sto za samo ucenje tehnika pamcenja treba vremena i iskustva, a koliko sam video on nema poseban kurs za to. Takodje rad sa kompovima se zasniva na tome da se ukljuci mozak, a ne da se stvari bubaju napamet kako to on pokusava da plasira ljudima. Koliko vidim on ljudima pokusava da kaze "klikni na tu ikonicu i to nauci napamet, sve ostalo su bugovi". Ali bolje da ih uci i tako jer ce im bar uliti samopouzdanje, 80% ljudi ne interesuju kompovi i bolje je da bar nekako nauce nego nikako.
Da li ti to braniš tu budalu :wall: :wall: Ne mogu da verujem. Keva jednog drugara ga zna lično, iz vremena dok je smradina radila u telekomu, a gde bi drugo, gde radi i keva dotičnog drugara. Kaže za njega da je bio zlatan mladić :wc: na šta sam se ja grohotom nasmejao :d
Gledao sam ludaka pre jedno 3 godine kod Vanje Bulića u crnim biserima, reče da je patentirao tastaturu na kojoj je moguće naučiti slepo kucanje za 1 sat (slovima: jedan sat), prethodno poznavanje računara je nepotrebno, ne morate da znate kako izgleda ni pisaća mašina. E sad što ja imam komp od 1986 (Amstrad Scneider CPC 464), pa onda redom i što mi je bilo potrebno maloooo više od jednog sata za slepo kucanje. Znači: ili sam ja mentalno zaostao i nesposoban ili Žare debelo laže. Šatro su dolazili japanci na pregovore i nudili mu 10.000.000 američkih zelembaća, a on ih je glatko odbio, kao što je odbio i Microsoft. Pa ne znam šta bih mu radio :mad: U stvari, setio sam se, pustio bih na njega LEGENDU Miodraga Kuzmanovića-Kuzmu, da mu on nešto objasni, pošto ga je i on pominjao u SK.

Nazad
Vrh Dno