Šta je novo?

Ostao sam bez teksta

Geek_master je napisao(la):
Ne vidim u cemu je problem? Da li uopste znas sta su memorijske sobe, ili ti onako samo zvuci smesno pa komentarises?

Daj covece ti se salis?
Ljudi koji se bave proucavanjem sekti i occult-nih drustava odavno su "provalili" da vecina(ako ne i sve) "tehnike" koje se bave poboljsanjem pamcenja,povecanjem koncentracije,"brzim ucenjem" imaju isti Origin a on je u sustini ono sto se (u narodu) zove sekta(da ne definisem sta to znaci;u sustini nista dobro...)
Zato malo razmisli o precici do znanja...Jer takva precica u sustini u normalnim uslovima ne postoji.
Nije mi namera da pokrecem raspravu o necemu sto nije tema foruma,pa se necu obazirati na dalje odgovore.Rekao sam sta mislim(mada sam i ja ranije mislio slicno kao i ti,dok se malo nisam "raspitao" po netu)
Toliko od mene na temu "Zaretovih casova o "mapama uma""...Sumnjam i da on(tj taj koji "predaje") razume kako "to" u sustini funkcionise.

Coveka sam skapirao kao opasnu budalu i manipulatora posle neke price o bug-ovitosti windows-a. Na direktno pitanje voditelja da navede neki od bagova, covek je rekao ovako. Jedan od vecih bagova u word-u je thumbnail koji pokrece outlook jer korisnik moze slucajno da ga pritisne i tada word nestaje, pojavljuje se neka cudna stvar i covek onda samo moze da zove nekog servisera koji ce mu debelo naplatiti dolazak. :d

vidakm je napisao(la):
"Jedan od vecih bagova u word-u je thumbnail koji pokrece outlook jer korisnik moze slucajno da ga pritisne i tada word nestaje, pojavljuje se neka cudna stvar i covek onda samo moze da zove nekog servisera koji ce mu debelo naplatiti dolazak." :d

Sećam se ove rečenice. Ostavio me je bez teksta.

Mišljenja sam da bi država trebala da povede računa o takvim ljudima, posebno o njihovom pojavljivanju u javnim medijima. Podrazumevam oduzimanje svih dozvola za obmanjivanje i vaćarenje naroda.

ivanbo2003 je napisao(la):
Daj covece ti se salis?
Ljudi koji se bave proucavanjem sekti i occult-nih drustava odavno su "provalili" da vecina(ako ne i sve) "tehnike" koje se bave poboljsanjem pamcenja,povecanjem koncentracije,"brzim ucenjem" imaju isti Origin a on je u sustini ono sto se (u narodu) zove sekta(da ne definisem sta to znaci;u sustini nista dobro...)
Zato malo razmisli o precici do znanja...Jer takva precica u sustini u normalnim uslovima ne postoji.

Izvini, nadam se da ovo ne shvatas licno, ali ovo je za potpis :D
Obozavam ljude koji nemaju tri blage o necemu ali vole da sole pamet i pogotovu da stvari koje su njima apstraktne odmah povezuju sa duhovima ili sektama :)

Buaaahaa, ha, ma vrhunac je email adresa [email protected]!
Ma covek je definitivno pacenik, lupeta gluposti, obmanjuje ovaj zlostavljani narod, moze da ima bre para koliko hoce, on je bre za lecenje! :smash:

Hehe geek ,pa nisam ovo napisao tek tako vec zato sto sam se(pre vise godina) popalio na razne slicne "fore" ,pa kad sam pogledao malo bolje i raspitao se....
Inace ovo za sig necu da komentarisem,mogao bih i ja tvoj stav da stavim u svoj sig.,meni je recimo on smesan.Otidji na http://rigorousintuition.blogspot.com/
pa ces videti do koje mere(je recimo u Americi) stvar ozbiljna(a to je blaga rec po meni).
Znaci prvo malo procitaj i informisi se,pa onda stavljaj u sig...

Aj stvarno vise ne mogu o ovome,imas ceo net pa idi guglaj malo,nece da skodi ,a moze da ti i koristi.Ovo mi je kao da ubedjujem klinca da vanzemaljci ne postoje :d

ivanbo2003 je napisao(la):
Ovo mi je kao da ubedjujem klinca da vanzemaljci ne postoje :d

A otkud ti znas da ne postoje
:-devil-:

vidakm je napisao(la):
Jedan od vecih bagova u word-u je thumbnail koji pokrece outlook jer korisnik moze slucajno da ga pritisne i tada word nestaje, pojavljuje se neka cudna stvar i covek onda samo moze da zove nekog servisera koji ce mu debelo naplatiti dolazak. :d

Cak je rekao izmedju ostalog "tada rad sa Wordom prestaje", jos naravno NIKAKO ne smeju da koriste ikonicu disketice za snimanje !!, dalje preko tetke poznajem coveka kome je firma platila taj kurs, covek se posteno ismejao dok je isao tamo, nazalost bio je suvise kulutan da ih ne poslje u 3 lepe pi*ke materine !

***e digo mi se pritisak kad sam video sta i kako covek prodaje, nisam za radikalne mere ali njemu samo tako nesto moze da "pomogne" !

LuxoR je napisao(la):
... jos naravno NIKAKO ne smeju da koriste ikonicu disketice za snimanje !!
Da, a "zato što su čike iz Majkrosofta u to namerno ugradile bag kako bi vas prinudili da zovete stručnu pomoć i novčano vas upropastili". Eh, da sam do sada za svaki put, kad sam kliknuo na tu ikonu, dobio po dinar ... :) .
Ma čovek je bre čist prevarant. Uopšte nije budala, već lopina koja koristi averziju ljudi prema kompjuterima da se dobro nafatira.

Playstation 2.5 ... to mu dodje kao neki PR (performance rating)...nije lose...

Za ljude na selu bi verovatno napisao: traktor 3.4 + kombajn 2.2 + bunar 7.6
Kakvo banalizovanje funkcije kompjutera, da se covek ispovraca.
Bitno je podilaziti polupismenim ljudima i davati im za pravo, to je garancija uspeha.

Inace treba razgraniciti "tehnike pamcenja" ili mnenotehnike o kojima moze da se prica da su vise ili manje efikasne od sektaskih gluposti kao sto je "Silva metod" o kome upravo on pricao kod Vanje Bulica.
Koliko sam imao prilike da vidim u istoimenoj knjizi, se obecava VIDOVITOST...naravno uz dosta vezbe :d :d :d
Koji shit:d
Taj slimeball je, ljudi moji, personifikovana sinkretizacija svih hoax-ova modernog doba i dobro mu ide u ovom drustvu/drzavi. Ja cu da zavrsim moj MATF koji toliko odugovlacim, uzimam moju diplomu koja se priznaje na zapadu kao magisterijum i da mi dupe vidi put iz ove doline plača.
Cao!

eatmyshorts je napisao(la):
A otkud ti znas da ne postoje
:-devil-:

;) Proverena stvar ;) (bar ne onako kako mi svi mislimo,npr. sci-fi filmovi;stvar je komplikovana do yaya)

Kako ne postoje,pa zasto onda ovoliko naglabate o ovom vanzemaljcu!? ;)
Vidi se da lik nije dugo na ovoj planeti cim nemoze da skapira nasu tehnologiju ili je kapira na neki njegov nacin ali je izgleda od pocetka ukapirao kako se prave pare!
Pozdrav ,)

A vidim da je "odhakovao" sajt...Malo mu je trebalo..One krave su stvarno bile urnebesne :d :d :d
Ah da,pobio mi je teroiju o extra-terr. :D :D :D --->On je definitivno jedan od njih

PS Sve sve ,ali onaj PlayStation 1.5, 2.0 , 2.5...Mi'sim stvarno covek je za anale

EDIT:
Ahaha,krave su jos uvek tu,nego ja nisam pogledao u sekciju VESTI...
Tzar covek ,nema sta

Poslednja izmena:
ganelon je napisao(la):
Da, a "zato što su čike iz Majkrosofta u to namerno ugradile bag kako bi vas prinudili da zovete stručnu pomoć i novčano vas upropastili". Eh, da sam do sada za svaki put, kad sam kliknuo na tu ikonu, dobio po dinar ... .
pazi, stvarno je postojao bag u nekoj starijoj verziji ofisa (97, cini mi se) u kombinaciji sa win95! Naravno nista slicno ovome sto ****** ODVRATNI prica, vec se desavalo da se poremeti format teksta, ponekad i izletanje na desktop!

Nego sve mu ja oprastam, osim onog "leka za rak"! Stvarno je mnogo ruzno saliti se, i zaradjivati na tudjoj nesreci i bolesti! A ljudi k'o ljudi, uvek se hvataju i za najtanju slamku, ne bi li se izvukli!

Данас налетех на једног локалног "стручњака" за компјутере...
У разговору дођосмо до моје нове графичке картице, а он прво пита колико она има меморије, па додаје: "Па добро, ATi је добар за графику, али је NVidia за игрице, оно што се каже "The way it's meant to be played" ". :wall:
Чисто да сервисери са форума имају у виду ко им све "саветује" муштерије :D

ma bre , zare je sektas...samo sto za razliku od ostalih sekti on ljude hvata i regrutuje na "obuci rada na racunaru" (znaci uzmes rad i obucavas ga na racunaru :d selajk nepismeni) i tamo im "mapira um" i poziva ih verovatno da, aako zele da nauce vise i da u globalu pamte i uce bolje, posete njegovu grupu za usavrsavanje uma (za 7 dana :D ) i tamo kad ih namami pocinje sektasenje. On je samo provalio dobar put do regrutovanja "clanova" - E TO JE STRASNO ! bukvalno mu treba poslati neki 419 mail i izvarati ga za neku lovu i to onda okaciti negde da ljudi placu od smeha.

Kokos je napisao(la):
http://www.nlprogroup.com/kosmo.htm :))))

NL PRO GROUP je centar za informaticku obuku akreditovan od Evropske Unije.
Preko 400 domacih i stranih firmi korisnici su naših usluga.
Preko 8000 polaznika prošlo je naše kurseve.
SERTIFIKATI naše škole priznati su u 135 zemalja širom sveta.

Jesu ovi ozboljni sta je bre ovo:)

Ne da su ozbiljni nego su opasni. U njihovim reklamnim emisijama se reklamira lik za kog zarko tvrdi da ima lek protiv raka, a za koji se posle potvrdilo da je zestoka prevara, javio se covek koji je objasnio da je platio 8k ili 16k eura nisam siguran, i naravno nista, da ne ulazim u detalje, ponovicu - ne da je ozbiljno vec je postalo opasno.
Zasto do sad niko ne reaguje - mozemo samo da nagadjamo.
Pretpostavke su manje-vishe poznate..

Poslednja izmena:
"Para vrti, gde burgija nece..." :S:

gx-x je napisao(la):
ma bre , zare je sektas...- E TO JE STRASNO ! .

e, ne znam dal se zezas ili mis'is ozbiljno, al ovo sto si reko je
TACNO i ne samo da nije naivno nego moze biti i OPASNO i POGUBNO
:trust:

Ja mislim da je gx-x mislio ozbiljno.Bar za sebe znam da ja jesam kad sam izjavio na 3. strani da je sektas.Malo prefinjenijeg izgleda nego oni sa "kapuljacama",ali definitivno jeste.Inace u nasoj drzavi to nikad i nije bio prekrsaj kojim su "nadlezni organi" zeleli da se ozbiljno pozabave,pa prema tome stvar je jos opasnija.Posebno imajuci u vidu sve sto je prethodno receno o "racunarskoj" (ne)pismenosti kod obicnog naroda... :S:
Nego krave su jos tamo u sekciji vesti(bas us profesionalci:d ) .Covek zaista jeste za rubriku "Da se najezis".E ljudi ,pa aj da pitamo modere foruma da naprave neki thread sa ovim imenom u root-u foruma,gde ce ljudi najlakse moci da dodju do info-a o slicnim prevarantima!:smash:

Ma jeste li sigurni da je onaj sajt njihov zvanični? Meni više liči kao da je to delo nekoga ko hoće da ih ismejava malo.
Ali ako je ono stvarno njihov sajt, onda lele i kuku!

100% tokom par zaretovih gostovanja na tv ovaj sajt je spominjan.

@okijum:

nisam se salio, covek ima tipican sektaski nastup, to se vidi iz aviona, propagira skolu, a zapravo 90% vremena prica o mapama uma i naprednom ucenju, pa ti vidi koju spiku on vise prodaje i razmisli sta prica svojim "polaznicima". Zato mu se niko i nije zalio da nije naucio rad na racunaru za sedam dana, to je skroz sporedno posle par dana ispiranja mozga. Moderno sektasenje i regrutovanje, polaznici misle da uce rad za racunarom, a ovi ih u stvari "programiraju" na tenane.

Poslednja izmena:
Zamolio bi nekog od ovih ''pravednika'' koji osuđuju ovog prevaranta Žarka da je sektaš da odgovore na jedno jednostavno pitanje: da li uopšte znate šta je sekta a šta je kult?

Ne budi bukvalista! ;)

Onaj oglas je za bukve pa je prilicno "frivolan" za moje pojmove :D.
Ne vezano za ovog tipa:metodologija koriscenja mozdanih engrama jeste nauka.Znati kako uchiti jako je bitno.Ako neko obasnjava nachin uchenja to ne znachi da je sektash i sl.Dodushe ja nisam gledao emisuju ali ako je samo objasnjavao metodologiju uchenja onda nije to sektasenje-naravno.
Ljudi kupuju danas sve i svashta pa naravno da ima i ovakvih tipova koji prodaju maglu.Ipak kurs i osnovno znanje koriscenja windows operativnog sistema nemoze se steci ni za 20 dana.Ali kurs donosi lepe a pare a najcesce je nelegalan i tu poreza nema...sve na crno...ako uz put uvali i neki "p4playstation" onda super!:D
У разговору дођосмо до моје нове графичке картице, а он прво пита колико она има меморије, па додаје: "Па добро, ATi је добар за графику, али је NVidia за игрице,
Mislim da je imao u glavi onu izvikanu ideju da ati ima kvalitetniju "sliku" za rad u desk topu ili aplikaciji-photoshopu i sl.dok nv chipovi rade bolje u igricama.Jednostavno je tako chuo i onda ponavlja kako papagaj,jer zeli da bude "struchan".

Poslednja izmena:
gx-x je napisao(la):
ma bre , zare je sektas...

Сећам се када сам пре 5 година спремао први испит на ЕТФ-у, била је то Математика 1. И онда стартујем једног колегу и ( онако неискусан ) га питам ко ће ону силну теорију да научи... Онда он крене да ми прича о "Мапама ума", брзом курсу тог Жарета и показује ми неке разнобојне картице које помажу експресном памћењу. Све у свему, читава та прича и његов занос деловали су ми јако сабласно...
После сам сазнао да је тај Жаре тотални ******, чим је почео да прича како је напустио ЕТФ када је увидео да зна више од професора, и да прича како решава диференцијалне једначине "у глави". :wall:
На жалост, све то звучи јако примамљиво просечно ( не ) образованом гледаоцу

Poslednja izmena:
Kao sto rece moj komsa Bole: Dok ima takvih ovaca, Vuk nece pasti travu...

I za takvu robu ima kupac, zar ne!?

Nazad
Vrh Dno