Šta je novo?

Ostao sam bez teksta

sasa022

Znamenit
Učlanjen(a)
14.11.2004
Poena
1,045
I ovakve konfiguracije se prodaju u Srbiji....

Prilozi

• n.jpg
    n.jpg
    41.9 KB · Pregleda: 816
Da, ajde napisi koja je firma u pitanju. Ne vidim zasto kriti ovakve stvari?! Sigurno nije pozitivna reklama.

@a c a
Je*o te, kad sam video link koji si dao, ja rek'o ti se *****avas na racun onog ******a, kad ono stvarno.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.... :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :wall: :d :d :d :d

Covece, ne mogu da verujem, msilim od budale se stvarno svasta moglo ocekivati, al' ovako nesto... :wall: :wall: :wall: :d :d :d

BTW, kako to da nije stavio u ponudu onu svoju "ultra-mega-giga-shitex" tastaturu??? :p :p :p

Već je bilo rasprave o tome, ne? Ovi nemaju obične konf. već sve neke hibride. Dokle više!?

Ma neeeeeeeeeeeee... :p

E pa mislio sam da necu al obratite paznju na DATUM (!!!)
na ovom oglasu
i GARANTUJEM da ce ovaj lik to i da proda

chekajte bre ja ne razumem zaretov oglas... shta on u stvari prodaje ? (malgu ? :d :d :d ) ne ozbiljno ono valjda nabraja shta sve moze njegov hyper comp, ali ne razumem ono rangiranje ps 1, 1.5, 2 :D :D ?

@ okmijum kako mislish da proda ? nije niko ******. odakle je oglas ?

Mogu skoro sve da rastumačim ali ne i ono "Play Station 2.0"... :d

I jel provalio neko V tačku "Originalna garancijaza sve komponente"! :D

Poslednja izmena:
http://www.nlprogroup.com/kosmo.htm :))))

NL PRO GROUP je centar za informaticku obuku akreditovan od Evropske Unije.
Preko 400 domacih i stranih firmi korisnici su naših usluga.
Preko 8000 polaznika prošlo je naše kurseve.
SERTIFIKATI naše škole priznati su u 135 zemalja širom sveta.

Jesu ovi ozboljni sta je bre ovo:)

sve to prochitah i ja malopre i ne mogoh da poverujem. ey akreditovani od EU ? :d :d :d

Ž. radi ono što je i do sada radio, koristi i debelo unovčava nepismenost i zatupljenost ovog GRANDioznog naroda.

mmmmm mora da prodaju u nekom selu pa je ono plaz station od 1.0 pa do 2.0 kvalitet koji oznachava grafichku karticu tipa na sps2 moze da se "aka" vishe negoli na sps1
cenim da je sps1.5 seka sega hahha
al dopada mi se kako ljudi razmishljaju
TJ chovek je shta komp radi na nachin na koji je svima koji nemaju blage veze sa rachunarima ( 80 % ) populacije jasno ali zaista jasno. Tachno je odgovorio jel radi dvd film jel reze jel pushte pirate.
hehehehehhe
genijalno

e znaci ovo sve je stvarno za ostajanje bez teksta. Ali lik se verovatno razbio od para, cim mu jos radi "radnja"....i reklama "Postanite IT ekspert za 7 dana"....xaxaxaxaxaxa...ili jos bolje "80 casova vrhunske obuke, bez napora, bez potrebe da poznajete engleski jezik, u klimatizovanom prostoru po naucnoj i svetski priznatoj metodi Žarka Radosavljevica koja omogucava da za 7 dana kompletno savladate poslovni rad na racunaru". Ceo sajt je smejurija. :smash:

Poslednja izmena:
Kokos je napisao(la):
http://www.nlprogroup.com/kosmo.htm :))))

NL PRO GROUP je centar za informaticku obuku akreditovan od Evropske Unije.
Preko 400 domacih i stranih firmi korisnici su naših usluga.
Preko 8000 polaznika prošlo je naše kurseve.
SERTIFIKATI naše škole priznati su u 135 zemalja širom sveta.

Jesu ovi ozboljni sta je bre ovo:)

Znas one fore sa SPS-om kad tresnu istu lazh 150 hiljada puta, pa na kraju i sami sebe ubede u isto... :wall: :wall: :wall:

Kao sto je vec receno u onom cuvenom threadu u pacijentu Zharetu, kad se iole malo bolje razmisli, ovo uopste nije smesno, vec tragicno, zato sto se JAAAAAAAAAAAKO prosirilo i pusta korovske korene na sve strane... :S:

Sad mi nesto nikako nije jasno. Ajd' nema veze to prose*avanje o kravama, al' koja budala (ili mozak! :trust: ) ce na svom sajtu dozvoliti da pljuju po njemu?
http://www.nlprogroup.com/vesti.php?subaction=showcomments&id=1120734633&archive=&start_from=&ucat=&

Sve mi lici kao da je neko napravio sajt za podje*avanje... :trust:

Poslednja izmena:
Zatvarajte i brišite ovo, ne dižite ljudima pritisak...

REFERENCE:

Ministarstvo prosvete i sporta 011/3631-701
Republicki zavod za tržište rada 011/3245-942
NIS - Naftagas 021/624-709
Rafinerija nafte - Beograd
Beogradska banka

Zato ova "država" odlazi u q*beeep. :mad:

Delija je napisao(la):
Sad mi nesto nikako nije jasno. Ajd' nema veze to prose*avanje o kravama, al' koja budala (ili mozak! :trust: ) ce na svom sajtu dozvoliti da pljuju po njemu?
http://www.nlprogroup.com/vesti.php?subaction=showcomments&id=1120734633&archive=&start_from=&ucat=&

Sve mi lici kao da je neko napravio sajt za podje*avanje... :trust:

ili im je neko napravio sajt a oni nisu bash u mogucnosti (chitaj ne znaju) da obrishu pogrdne komentare.

naravno da stvar sa NLO-m nije ni malo smeshna vec krajnje ozbiljna stvar. trebalo bi neshto organizovano da preduzmemo... odavno postoji kilometarski tred na es-u o zaretu i verujem da i odalte moze da se nadje dosta zainteresovanih ljudi za bilo kakvu akciju isterivanja istine (prevare) na videlo.

Ma i ovde je mlacena prazna slama...

Vrh Dno