Šta je novo?

Orion Telekom

A poseban biser je što lozinku ograničavaju na max 9 karaktera i to samo slova i brojevi a pri tom ne prave razliku između malih i velikih slova 😂

Napomena: ta glavna lozinka ne može da se koristi u mail klijentima već mora sekundarna lozinka. I naravno da mail server ne koristi enkripciju.

Poslednja izmena:
Za mail nisam ni tražio lozinku. Koji će mi :)

A poseban biser je što lozinku ograničavaju na max 9 karaktera i to samo slova i brojevi a pri tom ne prave razliku između malih i velikih slova 😂

Napomena: ta glavna lozinka ne može da se koristi u mail klijentima već mora sekundarna lozinka. I naravno da mail server ne koristi enkripciju.

To je alt pass, zaostavština sa SezamPro-a.

@PJ Tu alternativnu lozinku možeš sam da menjaš sad kad imaš pristup MojOrion.

A što se maila tiče: meni kao prepaid korisniku na tu Orion mail adresu šalju potvrdu o uplaćenom mesecu.

@PJ Tu alternativnu lozinku možeš sam da menjaš sad kad imaš pristup MojOrion.

A što se maila tiče: meni kao prepaid korisniku na tu Orion mail adresu šalju potvrdu o uplaćenom mesecu.
Tako je salju i na nju a i na gmail adresu kod mene koja je isto vezana za nalog.

Koliko se sećam na ne-Orion adresu (tj šalju na obe adrese) mi šalju samo onaj "hvala na parama" mail što pošalju sutradan nakon uplate karticom. Potvrdu sa detaljima transakcije valjda? šalju samo na Orion mail adresu.

Koliko se sećam na ne-Orion adresu (tj šalju na obe adrese) mi šalju samo onaj "hvala na parama" mail što pošalju sutradan nakon uplate karticom. Potvrdu sa detaljima transakcije valjda? šalju samo na Orion mail adresu.
Tako je sad sam proverio.

Valjda za 7 meseci neću zaboraviti da potražim taj prvi račun 🤔

Kod mene je prošlo malo jednostavnije...zove.me malopre devojka iz Oriona da pita da li je instalacija prošla ok, da li sam počeo da koristim uslugu i jel imam neka pitanja. Ja kažem to za šifru i dok smo još uvek razgovarali, poslala mi je SMS-oma. Nisam još probao da se logujem, valjda je OK :)
Ili možda nije jednostavnije. Neće ovaj pass da prođe na

Korisničko ime mi je prezimeprvoslovoimena.mt
pass je šestocifren broj.

Da li su im to standardni formati?

Nazalost nije isti nalog za sve "aplikacije" koje imaju, pa moras da ih pozoves i trazis sifru tacno za sta ti treba

Koje sve aplikacije postoje na Orionu?
Da znam šta da tražim.

Update: user i pass rade na http://eracun.rs/

Poslednja izmena:
Uf, ja koliko znam postoje: eRacun, Moj Orion, I mobilna app koja sluzi da bi aktivirao npr smart tv i dozvoljene uredjaje uopste

Na Moj Orion ne mogu da se ulogujem, a na e račun nemam praktično ništa. Samo piše da nemam dugovanje i gore nekoliko linkova ka eksternim stranicama.

Ima i webmail, ni tamo neće da prodje logovanje, user proba i sa i bez domena.

Ovako izgleda eracun kad se uloguješ:

Trebalo bi da ti se tu pojave računi.

Tek je potpisao ugovor pa nema ni racune, zato je prazna stranica :)

Prazna ili ne, ali sada ni na nju više neće da se loguje 🙄
Jedino što mi sigurno radi je logovanje na njihov hosting portal, imam neke domene registrovane preko njih, još iz vremena kada sam tamo imao server housing, nikako da ih prebacim na trenutnog provajdera.

vrhunac je što traže registraciju i za mobilnu aplikaciju laki remote control...nije moglo to uparivanje da se reši nekim qr kodom nego moram još jedan user i pass da smišljam...

Kreiraj nalog za Korisnička zona portal pa otvori tiket i tu traži jasno i precizno login postale za MojOrion za ugovor X sa korisničkim imenom Y.
Uz napomenu koja lozinka ne radi.

Istekao mi je ugovor, rekoše mi ove akcije sa sajta ne važe za postojeće korisnike već će oni napraviti neku ponudu pa će mi proslediti.

Ima li neko da je skoro produžavao ugovor i šta ste uspeli da izvučete od uslova?
Da l ii dalje imaju one promotere što idu po zgradama i imaju li oni bolje ponude?

@Dmjenk
Odeš u poslovnicu i podneseš zahtev za raskid i ponude ti onda isto kao novim korisnicima - bilo koji paket uz 50% popusta tokom cele ugovorne obaveze.

Ma kazes tome ko te pozvao da ces obnoviti samo po uslovima sa sajta i ne popustas :)

Zna li se koja je nova lozinka za prijavu na ruter? Serijski broj sa nalepnice vise ne prolazi za admin nalohlg.

Probaj telecomadmin/admintelecom

Ne prolazi ni ta, videh na prethodnoj strani tu sugestiju

Da li moze pomoc za prion tv app na lg tv, ne rade kanali uzivo,dok na hotspot net sa telefona kad povezem tv,onda rade ,ne koristim njihov internet kuci🤔

Istekao mi je ugovor, rekoše mi ove akcije sa sajta ne važe za postojeće korisnike već će oni napraviti neku ponudu pa će mi proslediti.

Ima li neko da je skoro produžavao ugovor i šta ste uspeli da izvučete od uslova?
Da l ii dalje imaju one promotere što idu po zgradama i imaju li oni bolje ponude?
Lazu.... To na sajtu vazi I stare korisnike ja skoro Sam zvao tel 😅 meni istice ugovor u Feb 2024 godine

Da li moze pomoc za prion tv app na lg tv, ne rade kanali uzivo,dok na hotspot net sa telefona kad povezem tv,onda rade ,ne koristim njihov internet kuci🤔
Nema pomoci, namerno ne rade preko tog provajdera.

Nazad
Vrh Dno