Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za Orion TV aplikaciju)

Ja kad sam ih zvao, da pitam zasto su izbacili te kanale, odgovor je bio da je to uradjeno na zahtev korisnika.

Sta reci a ne zaplakati od muke.
A sigurno smo trazili da obavezno ostave TV Pancevo,TV Kraljevo i jos 30-ak krs kanala.
Njima stvarno nesto fali...
Ili su glupi ko tocilo ili svesno urnisu firmu svojim *****nim potezima zbog kojih ih svi ppljuju na sve strane vec godinama.

• Like
Reagovanja: M J
3 od tih nekoliko kanala smo ja i zena stalno gledali. Generalno slabo gledam tv, ali su uglavnom ti. Ne kapiram zašto, kad je ako nista drugo Discovery obavezan na kablovskoj.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

3 od tih nekoliko kanala smo ja i zena stalno gledali. Generalno slabo gledam tv, ali su uglavnom ti. Ne kapiram zašto, kad je ako nista drugo Discovery obavezan na kablovskoj.

Nikom nije jasno zasto nema Discovery kanala...
Definitivno,tamo rade diletanti.

Skoro je i hrvatska platforma Max TV ostao bez ovih kanala (Discovery, Eurosport i ostali...). Čini mi se i da je MTS prošle godine ostao jedno vreme bez nih. Poenta je da im je verovatno istekao ugovor, a koliko sam čitao, sada traže mnogo više para nego pre ( Dicovery je sada vlasnik i Eurosporta).
Kako budu isticali ugovori ostalim operaterima neće biti iznenađenje ako još neki ostanu bez ovih kanala, pogotovo manje firme...

Meni sinoc proradilo. Resetovali su izgleda ruter (sad lampice na portu 1 i onom za web konekciju svetle crveno, a i wireless je upaljen) i pppoe je odjednom proradio... nemam feedback sta su uradili, ali se nadam da se ovo nece ponavljati...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Feedback se tesko dobija od njih.

Ako ne vrate discovery kanale ja raskidam ugovor i odoh na sbb.

Pitao ja danas kako movu opet da imam te kanale, rekli su da nema te mogućnosti. Ja nažalost, kao podstanar, nemam izbor.

Meni nestao i IDX kanal, najbolje sve da pogase i ostave tv planina, tv Rakovica sa okolinom, tv nasi i vasi na livadi.....

Kad sam zvao Orion korisnički da pitam za Discovery rekoše mi da je u planu uvođenje Viasat kanala kao zamene (što i nije toliko loše pošto imaju manje reality a više pravih dokumentaraca).

Ovo je sve bilo za očekivati pošto je cela Discovery grupacija poludela otkako su kupili Eurosport. Igrom slučaja plaćam pretplatu za Sky u UK i tamo su zbog Discovery kanala (da bi ostali u osnovnim paketima) podigli osnovnu pretplatu za skoro 2 funte.

Videćemo šta će biti sa ostalim kablovcima kako im budu isticali ugovori a ovi iz Discoveryja ih radovali sa novim cenama.

Kapiram da prelazak na drugog provajdera može samo da odloži planiranu veću naplatu od pomenute grupe kanala..

stara prica, kao sto je receno mnogo puta: zasto bi korisnike interesovalo koliko provajder placa kanale i ostalo?

Tako je!
Inace jesu li imali istaknut zvanican spisak kanala ili ne? Ova izjava da su ukinuti na zahtev korisnika je *****na pa nema gde, aj sto lazu al da ovako vredjaju inteligenciju ljudi...Strasno

Sent from my iPhone using Tapatalk

U Kraljevu su nas saleteli sa ponudim net 200/20 tv i fixni za 1900 rsd ali vidim kazete televizija je krs ? :(

Da, meni je oba puta receno da uvode 3 vaisat kanala. Ali ja to nisam tražio. Malo je glupo sto imaju pravo da ukidaju kanale, bez ikakvih problema.

U Kraljevu su nas saleteli sa ponudim net 200/20 tv i fixni za 1900 rsd ali vidim kazete televizija je krs ? :(

da si malo prelistao temu vec bi znao odogvor na pitanje.
Kratak rezime za sve sa slicnim pitanjima : Net im je top, ako je optika upitanju... Televizja uzas blagi tiha jeza, a o korisnickoj podrsci necu ni trositi reci jer nema te reci koja moze opisati nesposobnost, nestrucnost i nezainteresovanost iste.

Ja hvala bogu tv ne gledam pa ni nemam njihovu kablovsku ali imam onu aplikaciju Orion TV na telefonu i ne verujem koje krsine od kanala nude :D

Samo optika i nista drugo. Bolje antena da se kupi nego da se placaju ovi bedni kanali

Ring+

Nakon više od godinu dana, manje-više zadovoljavajućeg korištenja Ring+ aplikacije, više ne mogu da se prijavim tj da obavim poziv. Status je stalno "crven".
Korisnički servis ne odgovara na email, na poruku na FB...
Da li je neko uspeo da stupi u kontakt sa korisničkom službom i reši problem, da dobije bilo kakav odgovor ili možemo da se "slikamo"?

Sada vidim da nema nijednog Eurosporta. Svaki dan sve manje kanala. No, uskoro će kraj obaveze pa ćemo da vidimo kuda dalje [emoji3]

Sent from my T03 using Tapatalk

Jedino mozda pomogne ogroman pritisak korisnika,drugacije tesko,a mozda i kolektivna tuzba ili zalba,kako god,jer tupsoni ne znaju gde udaraju.
Ovo sa kanalima je bezobrazluk svetskih razmera.

Zar nije to sto su izbacili kanale koje su nudili u osnovnoj pretplati na dan potpisivanja ugovora, dovoljan razlog da se isti raskine bez penala? Lepo raskinite ugovor, ostavite samo net, a kablovsku uzmite kod drugog operatera ako imate tu mogucnost.

Ja hvala bogu tv ne gledam pa ni nemam njihovu kablovsku ali imam onu aplikaciju Orion TV na telefonu i ne verujem koje krsine od kanala nude :D

Samo optika i nista drugo. Bolje antena da se kupi nego da se placaju ovi bedni kanali

a koliok te kosta optika.?

mislim placao si samo onoliko koliko su naveli na sajtu, nikakvi prikljuci itd.. ?
kao sto je obavezno za kablovski net da se placa odrzavanje kablovske, ili za adsl uvodjenje telefona

mislim placao si samo onoliko koliko su naveli na sajtu, nikakvi prikljuci itd.. ?
kao sto je obavezno za kablovski net da se placa odrzavanje kablovske, ili za adsl uvodjenje telefona

Tako je nema dodatnih uslova placas samo optiku 100Mb za 1500 i 200Mb za 1900, TV je ionako proslost koju gledaju samo penzosi :D

Tako je nema dodatnih uslova placas samo optiku 100Mb za 1500 i 200Mb za 1900, TV je ionako proslost koju gledaju samo penzosi :D

To je dobro ako placas samo optiku... Tv ionako ne palim... Pitanje je samo da li je tako samo kod oriona ili i ostali sbb itd.. naplacuju samo optiku.. Doduse dok meni istekne ugovor, svasta se moze izmeniti..
Koliko ti je stabilan orion otpicki i gde moze da se proveri koliko su teritorije pokrili sa optickim ?

Ne placa se uvodjenje, naravno ako su sproveli optiku kod tebe. Za pokrivenost je najbolje da pozoves njih jer mislim da nema preciznih informacija gde sve imaju optiku.

Sto se tice tv-a, ja ga ne gledam pa mi kablovska i ne treba, sve sto me zanima ima na netu.

Meni su na pitanje šta je sa kanalima koji nedostaju rekli da su ih ukinuli da bi izbegli povećanje cene paketa. [emoji16]

Sent from my T03 using Tapatalk

@Difermo
Za sada nisam imao ni jedan prekid na orion optici.... mada ce fuch majstori uvlaciti kablove u ovoj nedjodjiji za sve operatere to je nemonovnost tako ako bude prekida uglavnom ce biti ako neko otkine kabal... naravno ocaj su nam zgrade koje nemaju predvidjene kanalice + fush majstori koji pristaju da rade za dupli sendvic

Posto uskoro planiram da predjem na Orionovu optiku 100/10 interesuju me vasa iskustva sa istom i brzinama preko wifi-ja. Koje rutere sada daju i da li rade na 2.4 ili 5 GHz? Konkretno kod komsije u pitanju je NBgd, preko wifi-ja nismo mogli da izvucemo vise od 25-30 Mbps i na moje insistiranje i raspravu sa teh. podrskom pojacali su mu wifi i sada se brzina digla na nekih 40-45 Mbps? Da li je moguce da ogranicavaju brzinu preko bezicne mreze i tek na insistiranje korisnika delimicno povecavaju? Naravno paket je 100/10! Usput, raspravljali smo se i ubedjivali oko brzina i njihovog insistiranja na kablu, pa su cak pokusali da nas ubede da ne koristimo mrezu na 5 GHz i da ne mozemo da izvucemo vece brzine, da bi posle svega ladno rekli da ce da povecaju wifi. Koliko stvarno moze da se izvuce preko wifi-ja, s obzirom da bih koristio iskljucivo bezicnu vezu na 2 kompa i laptopu + telefoni? Ne sve u isto vreme, naravno da znam da se brzina deli u zavisnosti od broja korisnika. Samo da napomenem da trenutno na Vektoru izvlacim 40/4 i na kablu i preko wifi.

Poslednja izmena:
Vrh Dno