Kod mene ste videli na snimku čista suprotnost.I kod mene je većina HD i slika je neuporedivo bolja i na HD i na SD
Jok na optici sam, takođe sam bio povezan i na vdsl i isto je. A kada sam bio na njemu instalirao aplikaciju i logovao se bio sam izgubio slot ali sve je bilo kako trebaVideo sam, nešto tu nije kako treba... Da nisi slučajno povezan na onaj VDSL umesto Yettel optike?
Koji je model box uređaja?Tu definitivno nešto nije kako treba.
Kod mene su kanali u HD (stoji HD kod velike većine kanala), ali sam 99% siguran da je kvalitet slike slabiji nego li kod MTS-a koji sam imao do pre dve godine.
Auuu pa što su toliko skupi lele.... Moja centrala podržava 30/8 a plaćam ko 50 da imam. U julu mi ističe ugovor sa beotelnetom. Hvala druže na cenovniku.Nude, pogledaj cenovnike
Sad je kod konkurenta samo net toliko jeftinije.Ovaj cenovnik baš nenormalan. Ja plaćam 50/8 za 1600 već nekoliko godina. Mada je beotel bio i ranije najjeftiniji, jer se sećam da sam im nekad slao mejl da ću preći u beotel ako ne spuste cenu.
Nista ne bi trebalo da ti je ograniceno sem samih torenata dal imaju dovoljno seedera na kvalitetnim vezamaEvo i mene u Orionu,podešavam sve uredjaje.Buni me uTorrent,sporo skida,verovatno treba da ograničim brzine downloada i uploada.
Skidam sa privatnih trackera gde je dovoljan i jedan seeder da ide punom brzinom.HDbits,PTP..Nista ne bi trebalo da ti je ograniceno sem samih torenata dal imaju dovoljno seedera na kvalitetnim vezama
mozes testirati na neki test torentima koji su uvek na maksimalnim brzinama
recimo:
Meni ide oko 106 MegaBajta/s
Kako se radi otvaranje porta?To ti je kao da kažeš treba mi samo jedan igrač u timu i da sve ide kako treba... Ako je taj igrač Mesi, možda, ali ako je neki od naših, neće da ide...
Otvori port, i to igra ulogu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari