taranezy
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.10.2015
- Poena
- 95
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Inter Core i9 14900K, Liquid Freezer II 360
- Matična ploča
- ROG Strix z690-A Gaming WIFI D4
- RAM
- DDR4 32Gb G.Skill 5066MHz
- GPU
- NVidia GeForce RTX 4080
- Storage
- NVMe Samsung 980 Pro 1TB, 3x NVMe Samsung SSD 970 1TB, 16GB+3GB HDD
- PSU
- Seasonic FOCUS 1000W
- Kućište
- Corsair 5000D AIRFLOW T
- Monitor
- Samsung Odyssey G9
- Miš & tastatura
- Razer Huntsman V2 TKL, Razer Basilisk V3 Pro
- Mobilni telefon
- Magic Honor V3
- Pristup internetu
- Optički internet
Kanali mi nisu presudni, jer TV i ne gledam. Imamo EON aplikaciju i imamo inostrane pakete koji me kostaju nista do vrlo malo.
Opet, ne kazem ja da je Orion los, nego da nacin na koji reklamiraju jeste prevara, bez obzira sta vi mislili i govorili zbog cene. Internet im je stabilan uglavnom, nema previse prekida, ali nije da ih nije bilo vise puta prosle godine. Sto se interneta tice makar optike mogu da ih preporucim, sto se reklamiranja tice ne jer sve dok lepo ne objasne sta se podrazumeva pod "besnim paketima" kako neki to ovde zovu, a sta se dobija i kako se dobija, do tada jeste prevara.
Slazem se, ali taj paket onda i treba da se reklamira kao takav. U mom slucaju oprema nije problem, imam sve sto je neophodno. Cak smo hteli da kupimo i ruter, ali su rekli da mora njihov bez objasnjenja zasto ne moze nas.
galamite a svi cete produziti ugovor kad istekne i taj koji ste potpisali, ja u zivotu ne bi sa prevarantima imao posla lepo kod konkurencije i uzivancija.
Majstore pa jel lazno ili ne naglsavanje, sta rade reklame nego da zvuce lepo, kao sto rece ako u ugovoru ne pise da je po kompu raskinite i lepo u mts na tri puta sporije za te pare pa uzivancija.Ne mora da ih tuzi, pozove i kaze da zeli raskid ugovora ili vracanje na staru brzinu tj. jedinu realnu koju nude. I da prestanu sa laznim reklamiranjem. Sta je tesko pored brzine naglasiti da se NE ODNOSI na jedan PC, vec zbirno na vise.