taranezy
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.10.2015
- Poena
- 95
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Inter Core i9 14900K, Liquid Freezer II 360
- Matična ploča
- ROG Strix z690-A Gaming WIFI D4
- RAM
- DDR4 32Gb G.Skill 5066MHz
- GPU
- NVidia GeForce RTX 4080
- Storage
- NVMe Samsung 980 Pro 1TB, 3x NVMe Samsung SSD 970 1TB, 16GB+3GB HDD
- PSU
- Seasonic FOCUS 1000W
- Kućište
- Corsair 5000D AIRFLOW T
- Monitor
- Samsung Odyssey G9
- Miš & tastatura
- Razer Huntsman V2 TKL, Razer Basilisk V3 Pro
- Mobilni telefon
- Magic Honor V3
- Pristup internetu
- Optički internet
Sve si objasnio ali dzaba nekima pricati sem da lepo odu kod drugog ako im se ne svidja orion ali ne opet ce kukati na svaku glupostDruže, kad ti prodaju Ferari, da li ti kažu da je ograničenje na autoputu 130 a u gradu 50? Ili ti kažu da Ferari može da ide 320?
Jel' to problem prodavca Ferarija što ti nemaš privatnu trkačku stazu gde ćeš ga voziti 320?
Ponekad se Ferari (kao i 4.5Gb) internet kupi kao status ni simbol a ne kao sredstvo za kretanje maksimalnom brzinom.
Pretpostavimo da ti sutra daju mediaconverter sa portom od 10Gbps. Da li misliš da će ti Speedtest pokazati 4.5?
Naravno da neće, jer ti serveri ne mogu da izvuku toliko. I opet ćeš biti nezadovoljan. I opet ćeš pljuvati Orion.
Niko te ne vuče za rukav da kupuješ te besne pakete. Evo, ja sam savršeno zadovoljan sa svojim starim 500/150 paketom a ne bi imao ni ništa protiv da pređem na novi pa da imam 1000/500.
Kao što rekoh već, jeste tehnički ostvarivo. Samo se treba iscimati oko toga.
Ko neće ili ne zna, svakako može paket od 1500/500 da gleda kao 1000/500 i čak je i onda Orion najpovoljniji na tržištu.
Izvlacim tacno koliko i imam na tri kompa paralelno pustis test i vidis da je to to,
A u realnosti upload se tu najvise kupuje i realno primeti inace download veci od 1gb po kompu jos nije primenjivo jer kao sto rece dzaba ti imas kada upload svuda nije ni 1gb, jedino upalis 100 torenata odjednom,
A opet ako imate vise korisnika na adresi firmu, par kompova tv ili slicno naravno da cete primetiti svaki gb vise
Poslednja izmena: