Pa treba da platis.... ali mi nije nista jasno sta treba da radim...inace sam placao 1,468.90 rsd..?
Mislio sam da je neka greska posto je ugovor potpisan na 1,468.90 rsd.Pa treba da platis.
(Da sam u tvojoj situaciji, pre bih se odlucio za mobilni net gde nije ogranicena brzina na 20.)
Kucni net veza traje dok ne ugasis.Vikend net seku na 2h.Yettel 4G internet ~ *Za tarifni paket Total Internet nakon potrošenih 500 GB po maksimalnoj brzini prenosa uz odabrani tarifni paket, pristup internetu će biti omogućen po smanjenoj brzini do 2Mbps.
Za A1 vikend net, brzina NIJE ogranicena (brzina koliko god moze oprema na lokaciji da izvuce - provereno i testirano).
*Veza se prekida na nekoliko sekundi svakh, mislim, 12 sati. Ne znam koliko je sada.
U aplikaciji.Gde i kako dobijate račun? Ja sam pokušao na eracun, ali ne uspevam. Krajem prošlog meseca uzeo orion tv paket
Račun stiže na mejl, još 5. u mesecu, ali pregledaj (novosti, spam, forumi...) ne glavno sanduče.Gde i kako dobijate račun? Ja sam pokušao na eracun, ali ne uspevam. Krajem prošlog meseca uzeo orion tv paket
kad ce oprave app za iosU aplikaciji.
Aplikacija se zove Moj Orion. Pre 5.2 nemoj da o;ekuje[ ra;un.U kojoj aplikaciji? Na mail-u ništa.
Paket poceo od 23.12
Jel ovo fora tj namerna prozivka character encoding problema kod Oriona, tipa sa Korisnička zona portalom i nekim mailovima?nemoj da o;ekuje[ ra;un.
Ja sam uveo net 22.11 pa mi je stigao racun 03.12 za tih 8 dana koriscenja, nesto sitno.Aplikacija se zove Moj Orion. Pre 5.2 nemoj da o;ekuje[ ra;un.
Kontaktiraj ih na mail, ja sam isto imao problem sa user name i password, valjda nisu aktivirali pa sam cekao neko vreme.Hvala ti. Pokusavam da se ulogujem ali ne uspeva. Unosim podatke za prijavu na oriontv aplikaciju
Da, da - baš to što si ti rekaoJel ovo fora tj namerna prozivka character encoding problema kod Oriona, tipa sa Korisnička zona portalom i nekim mailovima?![]()
![]()
Sve mi je jasno ali "Za A1 vikend net, brzina NIJE ogranicena (brzina koliko god moze oprema na lokaciji da izvuce - provereno i testirano)." me zabrinjava posto mi je lokacija selo okolina vrsca i ne znam da li bi mogao uopste da izvucem 4g ali kontam dok ne proverim i ne testiran necu znati.Yettel 4G internet ~ *Za tarifni paket Total Internet nakon potrošenih 500 GB po maksimalnoj brzini prenosa uz odabrani tarifni paket, pristup internetu će biti omogućen po smanjenoj brzini do 2Mbps.
Za A1 vikend net, brzina NIJE ogranicena (brzina koliko god moze oprema na lokaciji da izvuce - provereno i testirano).
*Veza se prekida na nekoliko sekundi svakh, mislim, 12 sati. Ne znam koliko je sada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari