Pa ako nećeš dodatno da platiš moraćeš nekako da se dovijaš. Npr. da uzmeš od nekog prijatelja jedan slot za supernovu koja radi na orion internetu. Takođe možeš i da uzmeš od nekoga eon slot, ne mora da bude van mreže jer ne blokiraju te kanale (hgtv i slične) kada se gleda preko tuđeg internetaPardon nisam lepo objasnio, mislio sam bez kombinovanja sa drugim provajderima tj bez dodatnih troskova.
Orion ponuda je znatno jeftinija od ostalih, sve ostalo je na mestu, samo tih par sitnica tj kanala bi znacilo,
Ako ne moze ok, ali ako neko ima neki nacin da se izvede to sto pitah eto neka javi
Blok 70 sve top, naravno samo ako je optičko vlakno direkt do stana.Da li je za preporuciti Orion opticki internet na Novom Beogradu, ulica je Jurija Gagarina? Pre svega me zanima internet, paket od 1400 dinara mesecno.
Nema niko bez ugovora, samo bez ugovorne obaveze. Kod yuneta moras da ih pozoves ako hoces da ti obustave uslugu i ponovo da ih pozoves kada zelis da je ukljuce. Tako je bilo pre neku godinu kada sam se interesovao, a za tv kanale su uvek koristili mts.Blok 70 sve top, naravno samo ako je optičko vlakno direkt do stana.
Ne daj da te prevare sa GPON light varijantama.
Bolje opcije nema a da je solo net i da nije NAT-ovan
Mada sad i Junet preko mts optike nudi 200/100 bez ugovora sa statičkom IP adresom 2040 din
Ja imam 2 optike orion na n.bg, probleme sa prekidima na wifi sam imao dok nisam presao na wifi6. hvatam 45+ wifi signala i to mi je izazivalo prekide.orion ima prepaid imam na jednoj lokaciji cim istekne pretplata gasi se i ides u mirovanje
Ja cu na toj lokaciji da ubacim ac58u kad budem stigao iza eltexa pa ce radi wifi u celom stanu samo moram da ih cimam da mi prebace ruter u bridge.Ja imam 2 optike orion na n.bg, probleme sa prekidima na wifi sam imao dok nisam presao na wifi6. hvatam 45+ wifi signala i to mi je izazivalo prekide.
73.
Na to mislim, nemaš ugovornu obavezu već usluga ide mesec po mesec dok ne objavišNema niko bez ugovora, samo bez ugovorne obaveze. Kod yuneta moras da ih pozoves ako hoces da ti obustave uslugu i ponovo da ih pozoves kada zelis da je ukljuce. Tako je bilo pre neku godinu kada sam se interesovao, a za tv kanale su uvek koristili mts.
Ti volis da eksperimentises i bolje je odmah da ides na ax ruter, i sa vise uredjaja nece kociti.Ja cu na toj lokaciji da ubacim ac58u kad budem stigao iza eltexa pa ce radi wifi u celom stanu samo moram da ih cimam da mi prebace ruter u bridge.
Imam na glavnoj lokaciji ax ruter a pre njega taj ac58 koji sam mislio ovamo da prebacim.Zato sam njega napomenuo.Dobro da znam da ce proradi bez podesavanja.Pozdrav i svako dobroTi volis da eksperimentises i bolje je odmah da ides na ax ruter, i sa vise uredjaja nece kociti.
Ako trazis bridz mod, mogu ti dati i opticki terminal i neki obican ruter i onda je dovoljno samo da ga zamenis svojim. Ja sam tako uradio i ok je bez ikakvog podesavanja.
Ne sve radiNeko prekid tv signala?
Od 1 Feb moguce da ce biti nove promocije 🤐Juče me zovu iz Oriona da mi ponude produženje ugovora koji mi ističe tek u julu. Kaže, ako sklopite novi ugovor zadržaćete istu cenu a ja sada plaćam višu cenu nego što im je na sajtu akcijska cena za nove ugovore.
Tu antenu napajaju sami korisnici preko PoE injectora, obicno se stavi vise da kada jedan iskljuci ne nestane net svima tako da se trosak deli na vise korisnika... A potrosnja je zanemarljiva s obzirom da je antena 7W...
Samo savet, kada se dogovarate sa Orionom, obavezno sve napismeno, jer cesto se prave ludi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari