Ok onda je MTS dva puta presudio u nasu korist 😂 drugi put je mislim bilo iskljucivanje preko 50 kanala.Mts je RATEL 😏
Ok onda je MTS dva puta presudio u nasu korist 😂 drugi put je mislim bilo iskljucivanje preko 50 kanala.Mts je RATEL 😏
Prosle godine sto pitas ? 😂🤣Kad, pre 10 godina? Pušto pre toliko jeste meni rešio 2 problema sa MTS. A Ratel prigovor na Orion poslat 07.12.2023. je i dalje status "U obradi" 🤣
Ratel se u poslednjih nekoliko godina pretvorio u bukvalnu fotokopirnicu "dopisa" i prosleđivača odgovora provajdera putem pošte.
Jer više ne proveravaju ništa od toga što provajder tvrdi da je uradio i da se desilo. Lagano se određenim firmama toleriše kršenje uredbi i zakona.
Hoće, prvo ti požele oberučke dobrodošlicu u svet najnaprednijeg neta u univerzumu a onda ti ponude najpovoljniju cenu ikad viđenu u Evropi....I dalje mi je Orion IP i paket je brži od Super Plan 4 Zlatni. Još ako roknu platinastu cenu, u p. strininu.
2M pregleda za skoro punih 16 godina.Pogledajte prilog 534589
Orion Telekom je imao udeo od samo 3.2% na trzistu, a na forumu 2M pregleda, daleko vise od mnogih vecih provajdera.
Ja sam i taj probao i nista.To ono username sa računa + @orion.rs?🤔

Bolje pitaj u drugom thread-u za bolje ponude, da ti ne bi moderator obrisao post. Otvorena je cak i tema za Orion biznis ponudu, tako da ko ima poljoprivredno gazdinstvo, neku preduzetnicku radnju registrovanu na kucnu adresu, mozda bi mogao na taj nacin da nastavi da koristi njihove usluge.Pitanje svih pitanja je gde preci. Telekom je definitvno pokupovao skoro sve na trzistu.Cene su prakticno iste kod svih. Za pare koje smo placali i sta smo sve imali sada mozemo dobiti osnovne pakete... Bilo je lepo dok je trajalo. 😳😳😳
procitaj malo par stranica unazad ima se ili zabavis ili obesis, uvden cginat iil ti ne javna adresa, kome nije bice u toku je procedura 🙂Orion je od pre neki dan ukinuo javne ip adrese za rezidencijalne korisnike na optičkim linkovima na Novom Beogradu. Jel može samo neko da potvrdi? I da li postoji alternativa?
Password NISI ( = ne piše na ugovoru, piše samo username i mail adresa koja je [email protected].). I to je sad fin problem. Jer si ranije za taj podatak konaktirao Orion korisničku mailom ili tiketom pa ti (generišu? i) i pošalju. A sad će tamo da ti odgovore juče 🤣🤣🤣 Stoji mi otvoren tiket od 11.03.
user/pass si dobio od oriona mislim u ugovoru da pise
Ako su zadrzali biznis pakete, logicno je da su zadrzali i hosting usluge. Okreni telefon pa pitaj.U međuvremenu mi uredno stižu računi za Orion Hosting. Ali ne proverih ko njih izdaje
Nije problem zabaviti se sa tuneliranjem do mog VPS-a, al ipak ću radije da si promenim provajdera. 😉 Ima li alternative? U ovim ostalim provajderima jel ima nekog iz tehničke podrške da eventualno ima ideju o tome šta je javna ip adresa? 🙂)procitaj malo par stranica unazad ima se ili zabavis ili obesis, uvden cginat iil ti ne javna adresa, kome nije bice u toku je procedura 🙂
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari