Šta je novo?

Orion Telekom (nije tema za biznis ni za Orion TV aplikaciju)

Meni su stigli niži računi, mada pretpostavljam da je to sa popustom 50%. Prvi Orion je bio 3400, a martovski 2400, drugi Orion 1900, a sada 1400. Inače pisao sam juče za raskid oba ugovora i još mi se niko naravno nije javio.
Da da da sa 50% je i nama stiglo 3780rsd placali smo 2599rsd sa Orionom. Ako nam ne ponude stare cene verovatno cemo pisati Ratelu ovo je pljacka sta rade 😂

Kod mene je i dalje Orion IP, stara brzina, samo mi se na njihovom boxu ažurirao na novu platformu sa move aplikacijom.
Na portal nema trika da se ulogujem ni sa čim.
Račun još nije stigao.

Optika 4,5/1 tel i svi kanali.
Čudim jer vidim da su ljudi koji isto u blokovima već dobili nove račune/brzine itd...

Ista situacija, blokovi nbgd, sada sam bio do mts poslovnice. Racun za mart nije stigao, ne radi logovanje na portal i u android app.

Do sada placao 4250 (onaj Trio paket 4.5/1) - u sistemu stoji da mi je novi racun ~3700, plus dodatni box koji placam... znaci, jeftinije 😂

Problem je sto i ako podignu cenu ili prebace na neki novi paket, sve je losije sto se upload-a tice. Na sta uopste preci u tom slucaju?

Da, ali mislim da je to polovina racuna, sledeci ce doci duplo veci. Prvi mesec je sa popustom od 50%. Bar su to neke nezvanicne informacije

Juče sam zvao call center MTS, javila se devojka, imao sam orion tv+net cena 2600+350 odrzavanje.
sačekam da mi proveri na koji su me paket prebacili, bez odobrenja
Kaze, prebačeni se na sličan paaket 7000 i nešto, blagi šlog
Reko podnosi zahtev za raskid ugovora....

inače nije mi stigao račun za Mart za TV+NET, i i odvojen račun za mts telefon, oba stizu putem maila.

Ja sam se zalio da sam bez bilo kakve saglasnosti prebacen na Box2 paket (do juce) a koristio sam samo jednu uslugu, i pri tom je cena podognuta za preko 100%.

Vidim da su danas prebacili paket na "internet 2000/500".

Usluga mi ne radi.

Na moje pitanje gde da vratim opremu posto mi je istekao ugovor krajem marta, rekose da ne znaju niti mogu posto ne mogu da vide kada mi istice ugovorna obaveza 😀

Momak iz tehnicke podrske mi je sugerisao da dam zahtev za javnu ip adresu po ko zna kojoj ceni...

Naravno trazio sam da "poprave" internet, nek malo gube vreme, ja cu sutra odnetu opremu....

Ovobje jos gore, sad vidim da imam dve usluge 😀

Ovi nisu nornalni...
1000002084.jpg

dobro je sto jos rade orion app na smart TV i android uredjajima, pa su i dalje dostuponi svi kanali, jer na stb-ovima kada se azurira i instalira move ne radi nista a i slika je dosta losija.. dokle ce orion app biti dostupne da li neko zna?

Da li još neko ima problem sa netom? Nemam od juče net, Bežanijska kosa je u pitanju.

Verovatno te prebacuju na Supernovu. Meni juče nije radilo pola dana dok je to trajalo.

Da li još neko ima problem sa netom? Nemam od juče net, Bežanijska kosa je u pitanju.
Zovi ih
Prebacuju na drugi mrežu, i meni juče nije radilo, modem online a internet nema

Oni su povukli paralelu Orion /MTS
Ne po ceni što bi bilo logično svima
nego ako si imao 1500 prebacuju te na 2000mbit
A u MTS je inače dranje za jače optičke pakete to niko ni lud ne bi potpisao.

To su jajare od kojih mi ne treba nista ni gratis. Ovo sto sam unapred platio Orionu, to ce da iskijaju zbog mog srpskog inata, a onda shut karta. I 3 globaltela cu da izbacim i fiksni telefon ( dva sam im otkazao ranije za kaznu, kad su mi pravili probleme i to sam im rekao unapred da znaju da su nekorektni)

Poslednja izmena:
I meni stigao racun 3.547,92 RSD za 1,5gb/s, znaci puna cena 7100din, do sad placao 2399din

Meni su na zalbu da nemam isporucenu brzinu digli paket na 2000/500 , isto potvrda da je racun za mart sa 50 posto popusta, a da ce na zalbu na neiporucen dogovoreni internet i umanjenje martovskog racuna da me obaveste kada rese tu reklamaciju, takodje da su prihvatili moj zahtev za raksid ugovora i da ce me neko kontaktirati oko tog raskida, mada vec 5 dana niko nista ne javlja. Tako da ce ko se javi i zali oni raskinuti ugovor nema nista od vracanja paketa i slicno, ko ne bude trazio raskid imace punu cenu tih paketa na koje su prebaceni.

Takodje su me preko noci prebacili na cgi-nat.

1775391072075.png
Orion Telekom je imao udeo od samo 3.2% na trzistu, a na forumu 2M pregleda, daleko vise od mnogih vecih provajdera.

Nazad
Vrh Dno