NorthGate
Čuven
- Učlanjen(a)
- 01.01.2004
- Poena
- 805
Lazu!Obavestili me da poskupljenje obuhvata sve korisnike, pa i mene.
Lazu!Obavestili me da poskupljenje obuhvata sve korisnike, pa i mene.
telecomadminZna li neko user i pass za Orion wifi6 router? Admin po mogućnosti.
zovi ih telefonom i trazi da ti zamene eltex ruterom wifi6. Znaju oni da je eltex najgori gpon koji su imali, pa ne moras mnogo da im objasnjavas,Ističe mi UO Triple Start sredinom sledećeg meseca, pa bih da uzmem Triple Classic.
Nije mi bitna brzina već WiFi 6 ruter, da se rešim više Eltexa.
Da jurim promotera ili da otvaram tiket za bolju cenu?
To ne pali, kazu da ih trenutno nemaju. Ne daju ih bas lako.zovi ih telefonom i trazi da ti zamene eltex ruterom wifi6. Znaju oni da je eltex najgori gpon koji su imali, pa ne moras mnogo da im objasnjavas,
Bez prijavljenog problema ne daju ruter. ALI, nude kad se zalis na povecanje cene i trazis da nenaplate. Mozda da se otvori tiket da 5Ghz ne radi kako treba, konektuje se ali ne daje pristup netu dok se ne restartuje. Nesto tako sto ima smisla.zovi ih telefonom i trazi da ti zamene eltex ruterom wifi6. Znaju oni da je eltex najgori gpon koji su imali, pa ne moras mnogo da im objasnjavas,
Ja koliko znam i jeste tako, kao sto i banke sa svojim uslugama rade.Zakonom bi trebalo urediti da mobilni operater/ISP ne sme u toku ugovorne obaveze da povećava cenu i tako bi se rešila stvar. Primer: Potpisali smo 01.01.2022. i UO traje dve godine tj. do 01.01.2024. Kada želimo da produžimo UO tada nas operater/provajder obavesti o novim cenama i mi pristajemo ili ne. Ovako im je dopušteno da mogu svake nedelje da postavljaju nove cenovnike što nije u redu prema korisnicima.
Aktuelne informacije o svim primenjivim naknadama, tarifama, troškovima i načinima plaćanja sadržane su
u cenovniku usluga, čiji izvod čini sastavni deo ugovora. Korisnik prihvatanjem ovog ugovora potvrđuje da
je unapred upoznat i saglasan sa cenovnikom usluga. Eventualne dodatne troškove u vezi sa izabranim
načinom plaćanja snosi korisnik.
Cene su podložne promenama. Ukoliko cene budu korigovane zbog
promene poreske stope, promene vrednosti dinara ili rasta
potrošačkih cena, takva promena cena se neće smatrati bitnom
promenom ugovorenih uslova na način koji nije u korist korisnika.
Da li postoji opcija Orion telekoma koji obuhvata TV i internet pristojne brzine uz Arena kanale, bez ugovorne obaveze?
Da si pročitao malo pažljivije i pitanje na koje odgovaraš i web stranicu koju šalješ kao odgovor video bi da su to internet only paketi 🤣![]()
Optički Internet Bez Ugovorne Obaveze | Orion telekom
Budi slobodan uz jedini optički internet bez ugovorne obaveze. Brza i fleksibilna povezanost bez dugoročnih obaveza.oriontelekom.rs
Koliko god da pljuju orion, on je najpovoljniji i daje najvece brzine. Ako se na nekog zalili svi moji poznanici to je SBB, cesti prekidi, losa podrska itd, pa nikom nista a deru sa cenama paketa. Meni je orion savrseno radio 2 godine, i sad treca, samo sam pre par meseci primetio upload da duplo pao, sa 500 na ispod 250, uz malo cimanja i evo resili su. Dobio sam i Wifi 6 ruter, placam 1899din 2500/500.Da li vredi prebacivati se na Orion Telekom?
S obzirom na to da mi ugovor uskoro istice sa trenutnim provajderom, razmisljao sam da se prebacim na Orion Telekom,
ali me malo muce recenzije na google-u. I sta im to znaci brzine DO "x/y", ako nije uvek x/y brzina koliko je onda?
trebao bi da imas 1000 a ti imas 900. Jel placas 900 ili 1000 ?Optika im je dobra, GPON light je rekao bih upitan. Sa optikom imaš brzine koliko i platiš (ili bar blizu toga), ja sam isterao preko 900mbps na lan.

zavisi koje je razdaljine 60ghz link do tvoje zgrade, sto je link duzi to ce biti podlozniji smetnjama kad ima kise/snega, a zavisi i koliko ima drugih korisnika u tvojoj zgradi koji koriste kod njih, ti 60ghz linkovi koje oni koriste imaju 1gbps ethernet@Zuel како си задовољан тим интернетом 200/20 што се тиче стабилности ? Мени су рекли да не могу да имам пакет од 1000 мегабита већ само 200/400/600 и да иде оптика од антене која је на згради постављена.
Plaćam ja 2000, al to nije poenta ovde 🙂trebao bi da imas 1000 a ti imas 900. Jel placas 900 ili 1000 ?
ja placam 200/20, a evo koliko imam, merio na lan kablu, ostalo sve iskljuceno:
Pogledajte prilog 359157
prema tome, placas jedno, dobijes sta dobijes. Kada reklamiras, onda ces mecku da rodis dok ih ubedis da nesto nije u redu. Ja sam na ovoj konekciji sa huawei imao na kablu oko 220/20, a sad su ga "popravili", a da nisam kupio wi-fi 6 ruter, jos bi i prekidalo non stop zbog njihovog "rutera". I vise mi je muka od njih i njihove "podrske".
kod mene nije sa antene vec ftth. Kod njih su problem ruteri, mozda je bolje sa ovim wifi 6, ali ih tesko daju starim korisnicima. A veza radi, posle ponoci primecujem po neki kraci prekid, a cesce na wifi 5G. To je na konekciji sa huawei ontom, brzina preko njega mi je oko 215-220 (mereno na wifi na telefonu), a ova gore slika je sa druge adrese, gde mi i nije toliko bitno jer manje boravim, ali nije u redu kako se vidi, problem je bio seckanje pre intervencije.@Zuel како си задовољан тим интернетом 200/20 што се тиче стабилности ? Мени су рекли да не могу да имам пакет од 1000 мегабита већ само 200/400/600 и да иде оптика од антене која је на згради постављена.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari