zelenovic2017
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.06.2017
- Poena
- 51
Želim da imam stabilan internet. Živim na Novom Beograd-u. Kod kog operatera da uzmem internet Orion ili SBB? Orion nudi optiku u mojoj zgradi zbog toga bi on trebao da bude najbolja ponuda a da li je to baš tako. Čujem da mnogi kritikuju Orion da ga ne treba ni u ludilu uzimati.Zašto ? Jel daju lošu opremu ? Jel su česti prekidi ? U čemu je problem sa njihovim optičkim internetom ? Ja sam ove godine imao mnogo problema sa Telekom Srbija ADSL-om. 15 puta su me isključili sa interneta pa sam morao da zovem call centar da me ponovo priključe što im je trebalo par dana posle svakog poziva. Bio čovek iz Telekoma Srbija podesio mi ruter sa nekim ultra advanced podešavanjima i meni opet prekida internet a pritom im ja redovno plaćam račune. Pa sam mislio ovog meseca da odjavim Telekom ADSL jer nisam obavezan ugovorom i da pređem na optički ORION ili SBB. Da li je optički ORION lošiji od Telekom ADSL-a. Jedino sam za SBB čuo samo reči hvale da daju najbolju opremu da imaju najstabilniji internet. Dakle recite mi ko od ovih operatera ima najstabilniji internet?