Šta je novo?

Original BIOS za Sapphire X1300 Pro AGP?

canejr

Slavan
Učlanjen(a)
27.09.2005
Poena
320
Ima li neka dobra dusa na forumu, sa navedenom karticom (agp, 256 MB) da moze da mi posalje original bios na mail? Ortak se igrao sa zamenom biosa i naravno da mu kartica vise ne radi.

Trazili po netu, nigde nema. Ili nije pro, ili nije agp. Ili nije 1300. ;) Dakle, te varijante vec imamo, sad trazimo ako neko ima bas original za ovu kartu.

Hvala unapred.
[email protected]

Prijatelju, probaj ovde.

Hvala, to je bio poslednji sajt koji sam pogledao pre postavljanja poruke. :) I nema uopste za model X1300 (Sapphire).

Iskreno, posto smo kopali jedno mesec dana po Internetu, sumnjam da ce se negde zaista naci, a besmisleno je da navodim na kojim smo sve sajtovima gledali, jer ih je mnogo. Zato prvenstveno trazim nekog ko ima navedenu karticu sa originalnim bios-om, a ko je raspolozen da isti prebaci u image i posalje na mail (ili okaci negde).

Ili ako je neko 100% siguran da ce odgovarati i bios za obicnu verziju (ne pro) ili onaj za pci-e varijantu kartice? Nismo probali, jer smo se sve nadali da ce se negde naci bas ovaj koji je potreban, a ne bih da stavljamo opet neki neodgovarajuci (tako je prica i pocela).

Izvinjavam se, nije me bilo.. Hvala na linkovima, pogledacemo, pa kako nema drugih predloga, nekako cemo da se odlucimo sta cemo da stavimo. Pa kud puklo, karta je ionako neupotrebljiva.

Btw, covek je prvo kontaktirao Sapphire podrsku i nikad nije dobio nikakav odgovor. Toliko o njima. Zvanicni ati partner. Tandara-broc.

Nazad
Vrh Dno