Šta je novo?

Ori and the Blind Forest

'DoG

Slavan
Učlanjen(a)
06.09.2007
Poena
349

Dakle u pitanju je predivna platforma.
Igra je izlasla tako da ko voli nek' izvoli ;)

Posle neka kazu da igre nisu umetnost!

Dosta me podseca na Super MEtroid :) Valjda zbog ovog skakanja itd... A inace predivno izgleda

Upravo probao odlična platforma ;)
Al ako zaboraviš da sačuvaš kao ja pa pogineš oćeš da se rokneš. :mad:

Snimio sam jedan delic... Kakvo osvezenje posle raznih rokacina! SVaka cast ljudima iz Moon Studios-a...

Poslednja izmena:
Super igrica, prelep ambijent, taman za opustanje od FPS-ova i MOBA :)

^ Lol ikr?
I nije bas za opustanje, posebno ko igra na tastaturi... :p

Ovaj nivo je hardkor, iz stotog puta sam uspio preci

Da li je ovo dolina vetrova? Ja igram tek nesto vise od sat vremena. Fenomenalna igra, a ORI je vrhunski odradjen. 10/10

Presao sam "Tree", odlicna je igra, bas zahteva od igraca dosta.

Probao malo juce, mozda i najlepsa igra koju sam igrao.

Ako vam se ovo svidjelo, pogledajte Trine 2. Bas lijepa igra !

Tako lijep interface i efekti..ja sam ga igrao na PS4, nijesam siguran da li ima za PC.

Ali eto, makar YT :)

Probah malo, grafika je brutalna a gameplay odlican. Jedino mi malo smeta genericka muzika i repetitivan narator al sta je tu je...
Vidim neki spominju tezinu, nadam da nece biti "Ok, F*CK THIS!" momenata :D

Ja imam gamepadove od sony 1, sa analozima i ne mogu da vucem kamenje, treba mi neka posebna komanda za to koja nije bindovana na ovim gamepadovima, tako da moram da igram na tastaturi -.-

Upravo završio, igrica po mom mišljenju ne može bolja.
Voleo bih samo da je duža, al možda mnogo hoću :)

Poslednja izmena:
Presao i ja, trebalo mi je oko 9 sati sve ukupno da predjem i zavrsim na 100%, mada u jedan deo nisam mogao da se vratim tako da mi je taj ostao ispod 100%.

Završio za oko 10ak sati, šteta što nije duža. Priča naravno nula, sve ostalo za desetku. Najviše sam se patio sa vodom koja buja, ginuo sam više nego u CS-u i Quake3 zajedno, ali se nisam uopšte nervirao, jer igra jednostavno opušta.

Fantazija.
Na nekim mestima je bila preteska.

Moja ocena 95/100.

Sjajna igra ! Nemam bas puni vremena da igram,ali sve do sada vidjeno je 10/10 ! Jedina zamerka je sto se tesko igra na tastaturi ( nisam gledao da li mogu da se prekonfigurisu tasteri) .

Stigao Ori and The Will of the Wisps. Videh na SK forumu da je krenuo download na Steamu, samo ne znam da li je preload ili već može i da se igra.

Izgleda da moze i da se igra, vec ljudi ostavljaju komentare po FB stranici igre. Bice ovo impulsivna kupovina nakon par piva veceras, vidim ja.

Skinuh od rusa da probam, ovo je presavrseno na nivou prvog dela, barem u prvih 45 minuta igranja. Def vredi platiti, sto upravo i ucinih.

Ima li jos neko problem sa stuttering-om u igri, fps drops?

Vrh Dno