P
Precise
Guest
Nije mi se svideo prvi deo, mozda zbog price, ali probacu i ovaj, obzirom da moze da se proba...
Poslednja izmena:
Radi sve normalno, samo u pocetku se nesto istripovalo...Ima li jos neko problem sa stuttering-om u igri, fps drops?
Meni je u momentu padalo na pamet kako bi ovo bilo igrati na tastaturi da sam uzeo komp jer je na kontroleru odlično. Inače, na istom su mi sve igre nekako postale bolje, sve je tu, samo treba imati brze prste. Pucačine su pain mada opet mislim da nisu sve.+10 sve što je rečeno, i dodao bih samo da sam zbog ove igre kupio kontroler i progledao, na miš i tastaturi sam se patio
Sličnih igara ima ali nijedna kao Ori, ništa gore nego kad odigraš masterpiece pa ti sve ostale igre deluju bezveze, probao nekoliko i nije to to, tako da čekam u nekoj budućnosti Ori 3Meni je u momentu padalo na pamet kako bi ovo bilo igrati na tastaturi da sam uzeo komp jer je na kontroleru odlično. Inače, na istom su mi sve igre nekako postale bolje, sve je tu, samo treba imati brze prste. Pucačine su pain mada opet mislim da nisu sve.
Kako mi bi žao kad završih igru. Najlepša igra ikad! Ima li nešto slično?
Hollow knight. Nećeš zažaliti.Meni je u momentu padalo na pamet kako bi ovo bilo igrati na tastaturi da sam uzeo komp jer je na kontroleru odlično. Inače, na istom su mi sve igre nekako postale bolje, sve je tu, samo treba imati brze prste. Pucačine su pain mada opet mislim da nisu sve.
Kako mi bi žao kad završih igru. Najlepša igra ikad! Ima li nešto slično?
Tim koji je radio prve dve igre (Moon Studios) radi na open world RPG igri i kaže: "ako je Ori bio naša verzija super Maria, ovaj projekat je naša verzija Zelde".Sličnih igara ima ali nijedna kao Ori, ništa gore nego kad odigraš masterpiece pa ti sve ostale igre deluju bezveze, probao nekoliko i nije to to, tako da čekam u nekoj budućnosti Ori 3
Pogledaću.Hollow knight. Nećeš zažaliti.
Igrao sve tri. HK je dosta teži u svakom pogledu.Ori sam igrao samo 2-3h, ali ne bih rekao, mislim da je Ori tezi. I mnogo se vise oslanja na trial and error (sto mi je bio glavni razlog za uninstall)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari