wild1waltz
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.07.2005
- Poena
- 319
već drugi put mi javlja: "power calibration error". jel' to znači da ide bogu na istinu?
Meni se power calibration error poruka pojavljivala kada natrpam DVD do vrha, i onda izbacim koji MB i nareze disk bez problema. Poruka mi je inace iskakala samo na pocetku rezanja diskova, i to kada pocne da radi lead-in. Disk je ostajao neostecen, tako da sam ponovo rezao na isti, i sve je posle bilo okay. Iskreno ni nemam pojma sta predstavlja ta greska![]()
moj 7173S takodje javlja ovu gresku, nece vise nista da reze, star je oko 18 meseci i van garancije. Posle raznih pohvala Optiarc-a ja sam ostao razocaran, uzimam novi verovatno Samsung.
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=179452evo meni danas optiarc 5170A javlja ovo...
Onda se mozda sprema Bogu na istinu...hvala na linku. pročitao sam uputstvo, i uradio firmware update ali opet neće da reže.
pošto me mrzi da ga otvaram i čistim laser (ono baš me zabole) naručio sam novi rezač i to blu-ray/hd-dvd combo(čita plavce a reže crvene) od LG-ja za 6900.
Dobro je da sam video ovaj thread,umalo ne uzeh dole pomenuti optiarc.
Sada ne znam sta da uzmem: Pioneer DVR-116,LG GH-22NS40, Samsung SH-S202J ili
neki sata model.
Hvala ti,ali se ja se ipak ne bi igrao,najverovatnije cu ici na samsung ili lg zbog garancije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari