Šta je novo?

optiarec 7170a

wild1waltz

Slavan
Učlanjen(a)
18.07.2005
Poena
319
već drugi put mi javlja: "power calibration error". jel' to znači da ide bogu na istinu?

Imao isti problem sa 7170s, posle chetiri meseca od dana kupovine, i zamenio za 5200A. Poz

Poslednja izmena:
Meni optiarec 7173s isto poceo da prijavljuje. Srecom pa je to sve sica sada.

Onda se priseti i koliko su nekad kostali ;)

Meni se power calibration error poruka pojavljivala kada natrpam DVD do vrha, i onda izbacim koji MB i nareze disk bez problema. Poruka mi je inace iskakala samo na pocetku rezanja diskova, i to kada pocne da radi lead-in. Disk je ostajao neostecen, tako da sam ponovo rezao na isti, i sve je posle bilo okay. Iskreno ni nemam pojma sta predstavlja ta greska :D

Meni se power calibration error poruka pojavljivala kada natrpam DVD do vrha, i onda izbacim koji MB i nareze disk bez problema. Poruka mi je inace iskakala samo na pocetku rezanja diskova, i to kada pocne da radi lead-in. Disk je ostajao neostecen, tako da sam ponovo rezao na isti, i sve je posle bilo okay. Iskreno ni nemam pojma sta predstavlja ta greska :D

kupio sam novi, koji sve reže bez problema ( za sad :D). da je do prepunjenosti diska, problemi bi ostali isti.

moj 7173S takodje javlja ovu gresku, nece vise nista da reze, star je oko 18 meseci i van garancije. Posle raznih pohvala Optiarc-a ja sam ostao razocaran, uzimam novi verovatno Samsung.

moj 7173S takodje javlja ovu gresku, nece vise nista da reze, star je oko 18 meseci i van garancije. Posle raznih pohvala Optiarc-a ja sam ostao razocaran, uzimam novi verovatno Samsung.

moj nije izdržao toliko, ali sam zagubio garanciju, pa sam kupio optiarec 7200a sa kojim sam za sad prezadovoljan

evo meni danas optiarc 5170A javlja ovo, znači moram drugi da kupujem?
šta mi preporučujete, koji je trenutno dobar za kupovinu?

šta sam sve za godinu i po sa njim narezao. isplatio mi se bar 300 puta.

Poslednja izmena:
Probajte da rezete DVD+R diskove, moj nece da reze - ali zato + hoce...

hvala na linku. pročitao sam uputstvo, i uradio firmware update ali opet neće da reže.
pošto me mrzi da ga otvaram i čistim laser (ono baš me zabole) naručio sam novi rezač i to blu-ray/hd-dvd combo(čita plavce a reže crvene) od LG-ja za 6900.
Onda se mozda sprema Bogu na istinu... :)

Ipak, probaj prvo i ovo sto Stefan kaze. Znam da te zabole :p, ali eto, cisto da probas :)

probaću ako nađem + negde. svuda su uglavnom -, bar gde ja kupujem.

ja sam se otarasio optiarca manje više zbog toga, i još nekih stvari i prešo na lg.. ne pada mi na pamet više da kupim optiarc..

Dobro je da sam video ovaj thread,umalo ne uzeh dole pomenuti optiarc.
Sada ne znam sta da uzmem: Pioneer DVR-116,LG GH-22NS40, Samsung SH-S202J ili
neki sata model.

Dobro je da sam video ovaj thread,umalo ne uzeh dole pomenuti optiarc.
Sada ne znam sta da uzmem: Pioneer DVR-116,LG GH-22NS40, Samsung SH-S202J ili
neki sata model.

izgleda da je ta serija bila loša, jer se dosta rezača pokvarilo u isto vreme. tako su svojevremo u firmi riknula 5-6 samsungova tft monitora (500+ e u to vreme) u roku od 20 dana.

meni je optiarec, dok je radio, radio super. zato sam i uzeo istu firmu, noviji model

Hvala ti,ali se ja se ipak ne bi igrao,najverovatnije cu ici na samsung ili lg zbog garancije.

Nazad
Vrh Dno