Naci
Slavan
- Učlanjen(a)
- 01.10.2009
- Poena
- 365
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Intel Core i5-7600K Kaby Lake Quad-Core 3.8 GHz Fractal Design Celsius S24
- Matična ploča
- GIGABYTE G1 Gaming GA-Z170N Gaming 5 Mini ITX
- RAM
- G.SKILL Ripjaws V Series 16GB (2 x 8GB) 2400Mhz DDR4
- GPU
- MSI GeForce GTX 1060 GAMING X 6G
- Storage
- Samsung SSD 970 EVO Plus 250GB
- PSU
- SeaSonic Focus Gold SGX-650
- Kućište
- Fractal Design Nano S
- Monitor
- Asus 24"
- Miš & tastatura
- Velocifire VM02WS Wireless Mechanical Keyboard Ergonomic Glorious Model D Wireless Gaming Mouse
- Tablet
- Lenovo Yoga Tablet
- Mobilni telefon
- Vivo S22Y
- Pristup internetu
- Optički internet
- Kablovski internet
Hmm neznam dali je pravo mesto za ogovor,ako nije izvinjavam se ADM timu.Procitao sam celu temu Yettel se reklamira i po TV-u i FB itd,a sta da radimo mi iz tako zvanih ruralnih sredina?Ja sam npr oko 80Km od Bg. ka Kragujevcu Opstina Topola,optike nema prema Yettel websajtu zato koristim mobilni Yettel internet...a konkretno sam mislio (mada u Feruaru bese Internet,pa u Martu isticu ugovori) za Total Data obican ne onaj Total Data +,znaci obican Total Data+Total Internet (ali mobilni).A ovo bi taman zamenilo sve to lepo
Yettel Sve
i ovako placam Total Data 3450RSD+2550RSD interne skupa sa postarinom 6120RSD nesecno,a ovaj paket na sajtu kosta 5200RSD.Ali tu je i problem optike guglao sam i po sajtu Ministarstva za Informisanje i Telekomunikacije i tamo pise radi se proekat,bitan za ruralne sredine,i lepo ne budem lenj nadjem na sajtu Opstina Topola 2 sela uvedeno u 2023g a,za jos 2 bice 2024 (ili 2025) zaboravih.I toje to pa dali znaju ili ne da opstina ima preko 20sela,koja crna 4 blagi boze?Evo i linka sa sajta ministarstva za U selu Zagorica sproveden brzi internet selo do mene cak ima na YT i video Radio Televizije Kragujevac o tome mozda sam omasio kod video linka,u sustini po gradovima to ide,a sta je sa resto Srbije?Nisam bas decak nakupilo se 50 i kusur,sta treba da budem starc Foco od stotinu leta,da docekam opicki internet
haha zar nemas nekog kablovskog operatora ? tipa ssb ili supernova batali Yettel kucni intenet nije nesto