niggor_ser
Slavan
- Učlanjen(a)
- 02.08.2005
- Poena
- 304
Po kojoj ceni moze da se nabavi Opteron 165 ili 170 (dual core) kod nas?
Ja sam jurio neku semu za 170 ali nista od toga. Uglavnom, clockuju se isto i 165 i 170 i iz primera drugih kazu da je bas bedak kad nece do 2.6GHz! Inace malo bolji cooler i pici vecina na 2.8 sto je suludo lepa voznadAnijeL je napisao(la):Ovaj primerak koji sam uzeo radi na 1,8 a bez problema ide na 2,6. Moze i vise ali nemam neko posebno hladjenje (osim fabrickog) pa ga ne forsiram. Mislim da je dobar deo ovih procesora dobar za ubrzavanje, mada zavisi i od serije, od pojedinacnog primerka...
Ja sam jurio neku semu za 170 ali nista od toga. Uglavnom, clockuju se isto i 165 i 170 i iz primera drugih kazu da je bas bedak kad nece do 2.6GHz! Inace malo bolji cooler i pici vecina na 2.8 sto je suludo lepa vozna
Jos uz dobru memaru... Igre baz granica! BTW, vidim da si uzeo Crucial Balistix ipak. Citao sam onaj thread od pocetka i mislio sam da neces mozda ali... Ajd` nek ti je sa srecom, da te posluze POZ
dAnijeL je napisao(la):Ubo sam neke rizicne module pa moram da pazim sa njima![]()
CAR je napisao(la):
Vodis racuna, svidja mi se to :smoke:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari