Šta je novo?

[OPT] A4Tech X-738k

Imao sam nekoliko miseva iz x7 serije i svi su radili prilicno dobro za ulozeni novac. Sto se tice skrola, malo ga isperi sa medicinskim benzinom ili alkoholom i radice kao nov :D

Jedina mana A4Tech X7 miševa je što imaju mehanički rotacioni enkoder u skrolu, koji se vremenom isprlja, pa krene da brljavi. Ispiranje alkoholom ili medicinskim benzinom može da reši problem, ali nekad ga je potrebno i otvoriti i ručno očistiti. To otvaranje se uradi 2-3 puta i onda metalne kukice koje drže enkoder zatvorenim puknu i to je kraj.
Inače, za uloženi novac miševi su odlični.

Znam da nije pitanje za ovaj mis, al da ne smaram na nekim drugim. :)

Jel neko probao a4 f4? Razmiljsham da zamenim moj 747h sa njim i da 747h poklonim devojci jer joj se svidja slika pauka. :d

Bilo mi je potrebno dosta vremena da se priviknem na claw ergonomiju, ali sada sam prezadovoljan. Juce sam ga otvorio, oprao skoljku pod jakim mlazom vode, osusio fenom za minut, ocistio tockic koji je brljavio i sada sljaka kao pre godinu i kusur dana kada sam ga kupio. :)

Poslednja izmena:
Mis je dosta dobar za ulozeni novac.imam ga vec 1god i super radi.mada bih hteo da ga menjam necim boljim.

I ja imam ovog miša skoro godinu dana, nikakve zamerke do sad.

Jedino što može da bude problem je tanak kabl, ali ok je ako ne igrace CS i slično. :d

Ja imam 3 periferije a4 tech mis sa tegicima crvena gravura (kao zmiska koza) Bezicni gejmerski isto (sa kojim sam prezadovoljan) i onu g800 tastaturu . Mis zicani je star skoro 3 godine inace igram dosta (bas dosta) i radi kao sat i dalje ... ovaj bezicni isto prezadovoljan sam posto igram sada d3 na laptopu isto radi kao sat ...

Poslednja izmena od urednika:
Jedina mana A4Tech X7 miševa je što imaju mehanički rotacioni enkoder u skrolu, koji se vremenom isprlja, pa krene da brljavi. Ispiranje alkoholom ili medicinskim benzinom može da reši problem, ali nekad ga je potrebno i otvoriti i ručno očistiti. To otvaranje se uradi 2-3 puta i onda metalne kukice koje drže enkoder zatvorenim puknu i to je kraj.
Inače, za uloženi novac miševi su odlični.

Tako tacno i ujedno jedina boljka A4Tech miseva. Ja imam 750BF vise od tri godine i dalje precizan kao i prvi dan,
ali tockic otisao..

Za mene su A4TECH misevi najbolji izbor i po mom subjektivnom osecaju najvise pruzaju kad se u obzir uzme cena/kvalitet - za nekih 1500-3000 dinara nemaju konkkurencije. Koristim ih proteklih 8 godina kako kuci tako i na poslu. Volim ih jer prave i malo vece modele pa mi ergonomski najbolje odgovaraju tj. ruka mi se ne umara prilikom visecasovnog rada/igranja.
Nikada mi ni jedan nije crkao niti otkazao neki deo misa!
Na poslu zadnjih recimo 3 godine koristim X-750BF Laserski mis. Doduse malo je manji nego sto je idealno za mene. I dalje radi besprekorno iako se ponegde "oljustila" "zmijska koza".
Kod kuce koristim Oskar X-748K opticki mis (greskom kupio umesto Laserskog, medjutm toliko dobro se pokazao da ga i dan danas koritsim za COD4, COD5, Crossfire, LoL i slicno...). Ovo je najbolji opticki mis koji sam koristio. Malo je veci tako da mi "savseno" odgovara.
KAd se spoljasnost toliko pohaba ili mi toliko dosadi idem po novi A4TECH! ;)

Ja sam popravio tockic na 750BF tako da mogu da ga koristim jos 5 godina :D

A4 tech izdaje garanciju na 2 godine tako da je to vek takvih miseva, ako vam ode tockic a pod garancijom je to nije vas problem.
Vek takve kategorije misa je 2 godine pose je sve poklonjeno,

Sta pricas bre ? Kod mene radi vise od 3 godine savrseno. A arcim ga non stop

Kod mene je 748k izdrzao skoro godinu dana, posle su se poceli javljati problemi. Sve je to individualno...

I kod mene 748K u trećoj godini ,uz kilometre trčanja:), perfektno radi!

A4 tech izdaje garanciju na 2 godine tako da je to vek takvih miseva, ako vam ode tockic a pod garancijom je to nije vas problem.
Vek takve kategorije misa je 2 godine pose je sve poklonjeno,

Vidim da si aktivan i na drugim temama gde je rec o A4Tech misevima. Ja kad vidim ***** koje smrdi bezim od njega, a ti se bas vrzmas okolo, kao da hoces da umocis :D

Al' si ga opleo po A4Tech-u, ne znam da li si i šta koristio od njih, ali njihovi miševi koji su oko 2k din, su sasvim korektni i pružaju za taj novac sasvim dovoljno, čak i više od toga. ***a, nemamo svi 40-50 ili više evrića za bacanje na fenseraj.

Edit: Sad vidim da si ti otvorio ovu temu, što promeni mišljenje?

Poslednja izmena:
Nemam nista protiv A4Tech, vidis da ih branim bre :) Iskoristio sam metaforu, doduse al pametan kapira ;)

Dobar mis... cak imam jednog neraspakovanog da zameni kolegu koji je prosao sito i reseto :)

Odlicni su misevi, brat(ovljev?) je istrajao vise nego moj CM Storm Sentinel koji je 3 puta skuplji bio. Jedino me nervira sto imaju 180 modela, i na svakom je ******ska slika :D.

Ја имам 740К већ једно 3 године сигурно, заборавио сам кад сам га и купио и дан данас га користим. Прво је после једно годину дана прсао кабл од савијања, али то је 10 мин посла да се скрати и залеми назад. Друго после једно две године оде точкић, почне насумично да прескаче горе доле. Решење напрскан ВД спрејом и никад више проблем није направио. На крају врисне леви клик и њега заменим. Све у свему сјајан миш, убедљиво најпрецизнији од свих које сам користио и кад врисне неповратно, купићу исти такав.

Dule,jesi li razmisljao da otvoris servis za mishove?

Vidim da si aktivan i na drugim temama gde je rec o A4Tech misevima. Ja kad vidim ***** koje smrdi bezim od njega, a ti se bas vrzmas okolo, kao da hoces da umocis :D

Druze skupi noge i smiri se.
Ja samo znam iz iskustva o A4 techu i ne pljujem ga nego samo ga cenim koliko vredi.

Al' si ga opleo po A4Tech-u, ne znam da li si i šta koristio od njih, ali njihovi miševi koji su oko 2k din, su sasvim korektni i pružaju za taj novac sasvim dovoljno, čak i više od toga. ***a, nemamo svi 40-50 ili više evrića za bacanje na fenseraj.

Edit: Sad vidim da si ti otvorio ovu temu, što promeni mišljenje?

Jeste rec i o fenseraju A4 Tech jeste super marka, ali ipak prosecna.
Koristio sam ga i prodao za 2k, dodao jos 2k i kupio mis koji ce da mi traje.
Ko da je 2000 din 2000e tako ste napali me zbog tog komentara.

Poslednja izmena od urednika:
Lepo je sto imas mogucnost da kupujes miseve od 4000+ din ali nama to nije fazon. Mi volimo ove od oko 15-20e i uzivamo u njima. Jel ti tesko to da shvatis ?

Shvatice on kad krne 10K u misonju pa kad vidi vec sutra da se sjeb'o :d

Ovako krnes 1500 za misonju i znas zasto se sjeb'o :D

lol :D

Nazad
Vrh Dno